- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Hayırlı olsun... darısı başıma..Kızlar kepime bakın
çok geçmiş olsun canım diş ağrısı kabir azabının yarısı derler Allah şifalar versin tez zamandaBilmiyorum kuzum ya bekliyorum apse iners gideceğim tekrar
Gözün aydin canim hayırlı olsun :) belki en de bu hafta alirimmmKızlar kepime bakın
Morti değilken bari uğraşma gıcık seyhero olduklarını haturladiklarinda
tevafuk55
malipina @Nevreste @Floweroflife
Eki Görüntüle 2125663
Ayy nasıl güzelKızlar kepime bakın
Gecmis olsun canımBilmiyorum kuzum ya bekliyorum apse iners gideceğim tekrar
Kızlar kepime bakın
Amin canım sana da.Tuh yaAllah kolaylik versin kuzm
Benm kizmda dis cikariyo sanrm
Canımı okuyo resmen uyku denen bise yok saat basi uyaniyoz nerdeyseoyle böyle buyuyolar Rabb'im beterinden korusun
Cuma 40 dk tempolu yürüyüş var canım. 100 puanEki Görüntüle 2125609
Duyanlar duymayanlara duyursun bendesiniz starlar yeni hafta yeni hedefler hadi bismillah
Esra_4378 hippotalamus @Nevreste Melegiimm22 Cutemom007 Nego @Portakal Sulu Ordek @Ytmz @HAbibte arden32
Hayırlı olsun... darısı başıma..
sagolun kızlarGözün aydin canim hayırlı olsun :) belki en de bu hafta alirimmm
Tskler canımWhiteblacklife canim geçmiş olsun
Oruçlu arkadaslarim Allah kabul etsin benimde borçlar falan 40 tane ilerleyen zamanlarda tutacağım ins.
Cutemom007 kepin hayırlı olsun
tevafuk55 bu da sana sabah uyanınca pazartesi ve okul olduğunu hatırlayınca sen aynı senEki Görüntüle 2125703
Canım hayırlı olsun kepin. Pek bir yakışmışsagolun kızlar
Sabahki halimi bir görsen evde depar atıyorum yetisecem diyeWhiteblacklife canim geçmiş olsun
Oruçlu arkadaslarim Allah kabul etsin benimde borçlar falan 40 tane ilerleyen zamanlarda tutacağım ins.
Cutemom007 kepin hayırlı olsun
tevafuk55 bu da sana sabah uyanınca pazartesi ve okul olduğunu hatırlayınca sen aynı senEki Görüntüle 2125703
İş yerindeki bilgisayarına kendi telefon İnternetin ile bağlansan , denedin mi?İşyerindenbeni atarlar işten ki zaten yapılamaz muhtemelen yüksek güvenlikli ağ yapmışlar
Hayırlı olsun canımsagolun kızlar
Evet kuzm ilk disimizgünaydın canım büyük kızımda grip gibi olmuştu,birde pişik oldu dii çıkarırken,ikl dişinizmi çıkıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?