nasıl yapılıyor bu paylaşım olayı öğretin banaListe paylaşma işini bilgisayar kullanan i kaptan yardımcısı halletmeli ama kim
Anladım kuzucum
Sabit evet tam 63.2 idin cuma..Sayfa 1 é baktım da sanırım güncel değil . Kilomu tam hatırlayamadım da. Bugün 63.2 çıktım . Sanırım sabitim .
Canom ben öğretirim sorun yoko kolay da ... daa sı var işte .. konuşuruznasıl yapılıyor bu paylaşım olayı öğretin bana
Aaaaaaa hayırlı olsun makbuş çok yakışmıl canımKızlar kepime bakın
Zor değil olmaz ki bernam.. bilmiyorum.. bir umudum var du bakalım@Whiteblacklife canım cok geçmiş olsun
@MiuLego kuzum bilgisayarsiz cok zor olur alıntılar fln nasıl etcen yaa
Olursun canom sen bu enerjini kaybetme yeter1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım geldim, yolum cıs doluydu amaaaaa ben kanmadım tabi ki, hava çok güzel ya yaz geldimayısta tatil var 50 olmam lazım
Yoook ona cuma günü karar vereceğiz işte.. şuan tetikteyizHero olunca en çok bizi seviyorsunuz değil mi
Kuzucum evet sahurdandır.. tam iftardan önce bir tartılıp bildirir misin o doğru sonuç verirYa ben + geldim sahurdandir demi
Hayyyııııır sen hiperstarsın kendi grubunda birinci oldun bir üst gruptasın sen.. adını kesmişim yapıştırmayı unutmuşum üst gruba.Ben eskisi gibi mi devam ediyorum?
Hayır tabiki
Kızlar kepime bakın
Geçmiş olsun canım ,inşallah kolaylıkla atlatır iyileşme sürecini,benim annemin de dizlerinde ağrı var,gerçi benim annemin ağrımayan yeri yok ta
Hayırlı olsun ,çok yakışmış,hiç kıskanmadım ,gözüm kalmadı
Geçmiş olsun canım ,inşallah kolaylıkla atlatır iyileşme sürecini,benim annemin de dizlerinde ağrı var,gerçi benim annemin ağrımayan yeri yok ta
Aynı anda gız kalpler nasıl bir ulenNeeee?
Heeee ,ben de beğenilerimi gördün de aklına geldim sandımAynı anda gız kalpler nasıl bir ulen
Kız yok beğeni bildirimleri bende kapalı. Görmem ki onları. Aklıma düştün içimden geldiydiHeeee ,ben de beğenilerimi gördün de aklına geldim sandımöyle değil di mi,çok özledin aklına düştüm değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?