Ay esraaaa hahahahahahaahero olduklarını haturladiklarinda
@tevafuk55
@malipina @Nevreste @Floweroflife
Eki Görüntüle 2125663
Boldu neyin var yaSağol atıstiriyorum ama çiğnemeden bütün bütün yutuyorum
Kuzum zorlanmak değil ki asıl sıkıntı.. cuma bildirimleri vs hiçbişey yapaamam ki teldenBir çözümü yok mu ya nasıl olacak böyle çok zorlanırsın
Ayy çok kötü oldu bu
Miuşum günaydın :)) neler olmuş yaa
İnşallah kuzum kendi modelini seçti zaten bitince daha da mutlu olur tabiAy hadi inşallah.. ne guzel bir hediye kardeşin cok sevinecek
Teşekkürler Begüşümnehirnil111 kuzucum
@Melegiimm22 cumartesi:135, pazar:150 puan
@Ytmz cumartesi:30 puan
@hepfit cuma cumartesi pazar sporum yok demişti
Sağol kuzu ekledim zaten dedim muhakkak sporun vardırCuma 135 puan
Cmt 425 puan
Pazar 60puan (diğer günleri menülerin altına yazdım dün menüden sonra yaptim anca 300 ip)
Sağol canım daha güzelleri size nasip olsunayyy ben de çok beğendim nilim
geçmiş olsun canım, ne ameliyatı oldu
off ya allah kolaylık versin kuzucum diş ağrısı zor ya
Kuzum zorlanmak değil ki asıl sıkıntı.. cuma bildirimleri vs hiçbişey yapaamam ki telden
Miuşum günaydın :)) neler olmuş yaa
İşyerindenİnşallah kuzum kendi modelini seçti zaten bitince daha da mutlu olur tabi
Teşekkürler Begüşüm
Sağol kuzu ekledim zaten dedim muhakkak sporun vardır
Sağol canım daha güzelleri size nasip olsun
Haklısın kaptanım nasıl olacak ya acaba bir değiştirme yolu yok mu bazı numaralar girip yapıyorlardı ya internet ayarlarından
Diş kuzum enfeksiyon var aşırı ağrı yüzünden komple şişti yüzüm fenalardayimBoldu neyin var ya
Şaka gibi ya en azından bazı yerlere gireydi mesela bizde de önceden vardı ama sosyal medyalara girilmiyordu bazı sitelere buraya girebiliyordumİşyerindenbeni atarlar işten ki zaten yapılamaz muhtemelen yüksek güvenlikli ağ yapmışlar
Geçmiş olsun kuzum diş ne fenadır bilirimDiş kuzum enfeksiyon var aşırı ağrı yüzünden komple şişti yüzüm fenalardayim
Ayyy cok kötü olmus yaaaİşyerindenbeni atarlar işten ki zaten yapılamaz muhtemelen yüksek güvenlikli ağ yapmışlar
Kötü olmus canım yaişyerine güvenli ağ yaptılar
bilgisayarlar internete girmiyor
bu çok büyük bir sorun
napacağız
@_AYNURA_ help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Oyuyy geçmiş olsun vaytım ne çok çektin dişten.. nolacak şimdi pekiDiş kuzum enfeksiyon var aşırı ağrı yüzünden komple şişti yüzüm fenalardayim
Bilmiyorum kuzum ya bekliyorum apse iners gideceğim tekrarOyuyy geçmiş olsun vaytım ne çok çektin dişten.. nolacak şimdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?