Biz o zaman sen ne karışıyorsun ,sen de kimsin dersekYine ben
Aynen miu özele bak la
Taktik diyosun..Biz o zaman sen ne karışıyorsun ,sen de kimsin dersekmadem öyle bizi bırakıp gitmeseydin dersek bizim artık yeni cici kaptanımız var dersek gözünün önünde aşk yaşasak Onunla zor gelmeyecek mi sana
Kararın değişti mi?
Beni de çağırsanıza özeleAynen miu özele bak la
Sevgi dolunmicak gibi degilki çok datluuuu@MiuLego ben yaklsk 3haftadr burakardaym..buradaki bircok kişiden az vakit gecrdk sohbet ettik sennleama takıma ilk grdgmdede herkesin seni kaptann ötesinde kardeş gibi can gibi sevişini özleyişini fark ettim...simdi gösterilen tepkilerde yanılmadgmı gösterıyor ki bu kadar kısa sürede ben bile alıstım bi sevgi doldum sanaaaaaa
Kız miu yağ aldırma operasyonu geçrmiş ondan gelememiş 2 haftadır doğru düzgün.Beni de çağırsanıza özelemeraklanıyorum siz böyle yazınca
Nette okumuştum ,kendisini kilolu diye terkeden sevgilisine yağlarından sabun yapıp göndermiş ,O @MiuLego muydu,gerçi O Çinli idi,ama belki deşifre olmayayım diye Çinli süsü vermiştir kendisineKız miu yağ aldırma operasyonu geçrmiş ondan gelememiş 2 haftadır doğru düzgün.
Geçmş olsun dedim özelden
yoksa haberniz yok mu?
Alınan yağlarla da 4 kişilik 1 ailenin yıllık sabun ihtiyacını karşılayacak kadan yağ çıkmış diyorlar
Nette okumuştum ,kendisini kilolu diye terkeden sevgilisine yağlarından sabun yapıp göndermiş ,O @MiuLego muydu,gerçi O Çinli idi,ama belki deşifre olmayayım diye Çinli süsü vermiştir kendisine
Tesekkur ederim canımmezun olunca gidiliyor mu vero hanım? sen gitmeyi mi planlıyorsun mezun olunca.. cık cık
çok geçmiş olsun canım
kuzucuğuna çok geçmiş olsun makbuşum
menü güzel sadece akşam öğününde mercimek çorbası varsa karbonhidrat gereksinimi karşılandı demektir .. bulgur olmamalıydı .. gereksiz karbon alımı depşl mi.. o olmasa da doyardın zaten canom değil mi.. dikkat edelim bu dengeye..
spor gayet iyi
menü güzel .. geç diye yiyip üzüldüklerin sıkınıtı değil sağlıklı şeyler ye böyle tamamdır benim için.. emziriyorsun sen zaten geç saatlere kadar ayakta kalıyorsun sorun yok ondan canımcım..
spor yapılacak vero
bende de var lunya ama kendisi yanaşmıyordışarıdan kaptan mı gelsin takıma yani yakışır mı 7. takıma
Biz de seni özlüyoruz ,seviyoruzÇok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Topugum cok aciyor canim dün birsey yapamadim spor olarak.ve haklisin bu sabah nur topu gibi ödemim oldumenü sağlıklı tertemiz kuzucum.. bakla bazısında şişkinlik yapar bazısında yapmaz.. tartı kontrolü yapıyor musun? sende yapıyor mu? spor ne yaptın acaba???? çalışıyorum diye sporu aksatmak yok
işte harika bir menüüüüüüüüüüü
menüğ de spor da su da ha ri kaaaaaaaaaa bravo esra
menüde pide var 1 lokması bile olmayacak canım.. pide ı ıh beyaz ekmek asla ! diyetteyiz biz bu kadar sağlıksız ekmek yemiyoruz.. tam buğday ekmek al evine emi canom ondan yersin..
akşam tel şehriye öorbası varsaaaaaaaaaaaa karbonhidrat kotan doldu demektir üstüne bulgur pşlavı olmaz.. onun yerine dolu dolu salata çoook yakışırdı menüde yeşillik hiç yok
bugünkü menüde yeşillikler görmek istiyorum ve akşam öğünü karbonhidratsız olsun emi
yürüyüş dk hesabı yazar mısın canom ben anlamıyorum bu şekilde.. tempolu yürüyüş mü bu?
uykusuzluk ödem yapar yalancı artı gösterir tartıda kuzum.. uyku çok önemli diyette..
lunyam orucunu allah kabul etsin harika bir oruç menüsü örnek menü
sabah simit karbon alınış
ööğln tarhana çorba karbon alınmış
su miktarı az ödem geldi demektir.. akşam öğünü çok güzel
spor neler yapıldı acaba???
olmadı bu menü pamık simit olmayacak olmamalı
En çok beni sevip özlemeyene işkence ediyorum kız ben@MiuLego ben yaklsk 3haftadr burakardaym..buradaki bircok kişiden az vakit gecrdk sohbet ettik sennleama takıma ilk grdgmdede herkesin seni kaptann ötesinde kardeş gibi can gibi sevişini özleyişini fark ettim...simdi gösterilen tepkilerde yanılmadgmı gösterıyor ki bu kadar kısa sürede ben bile alıstım bi sevgi doldum sanaaaaaa
Biz de seni özlüyoruz ,seviyoruz
Miunun gözüne soka soka sevelim birbirimizi,o gitsin kitaplarını kucaklasın bizim yerimize
Ayyydoğru ya topukta sıkıntı vardıTopugum cok aciyor canim dün birsey yapamadim spor olarak.ve haklisin bu sabah nur topu gibi ödemim oldu
Tamam canim icerim.Ayyydoğru ya topukta sıkıntı vardı
Boool su iç kuzucum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?