Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz de seni özlüyoruz ,seviyoruz
Miunun gözüne soka soka sevelim birbirimizi,o gitsin kitaplarını kucaklasın bizim yerimize

Ay deynep galiba ilk kez öptün beni. İlk öpücük çok önemli derler

Noooldu zoruna mı gitti miu
Gidersen hep birbirimizi öperiz. Hoş gitmesen de öperiz. Ama kaptan olmazsan bi yaptırımın olmaz sopandan korkmaz kimse çatlarsın

Gerçekten mi ilk öptüm ,senin gibi çıtırı ,sportmeni niye daha önce öpmemişim ben
Dur biraz fazla öpeyim o zaman

Gerçekten mi ilk öptüm ,senin gibi çıtırı ,sportmeni niye daha önce öpmemişim ben
Dur biraz fazla öpeyim o zaman
Deynep hiçbir fırsatı kaçırmıyordu
Ben de çok seviyorum sizi buraları
Bazen canım nası sıkkın oluyor bi giriyorum buraya biri bişey yazıyor ne dert kalıyor ne tasa. Terapi gibisiniz ula

Dunki Menümü veriyorum
Sabah ılık limonlu su

Kahv: 1 patates 4 kaşık yoğurt

Ara sade kahve 1 hurma 1 k kayısı

Öğle 1.5 has patates 4 kaşık yoğurt

Ara turk kahvesi 6 badem 1 ceviz 1 hurma

Akşam 19.00: 1 kase pulbinerli yoğurt

Su 3 litre ve gunn icinde yesil cay

Bu menü beni kabız yaptı sevmedim
@MiuLego Whiteblacklife

Tartı ne diyo?? Keşke bi kuru incir ekleseydin..

Ayy canın kaptan tamam. Gene de dikkat edeyim ben sabahà Kilo dusmemis oluo geç vakitte yiyince.
Ya ben iki mezunlugmdà da hamile kaldım ayrıldım. Bunda ne yapcam koruma için dé burda olmak gerek sanki .. oyy

Çorbanın adı sadece öyleydi su gibi bişeydi okul yemeği bulgurun da yeşil mercimekliydi benim gün içerisinde yürüyüşüm tempolu hızlı hızlı yürürüm genellikle hep acelem olduğu için bugün güzel bi menüyle karşınızda olucam

Tamam kaptanım başlıyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…