Şöyle yapsak aslında listeye herkes kendi kilosunu eklese cumaları ve en son bir kişi kontrol edip yüzdeyi hesaplasa ne dersin kaptanicem @MiuLego
Sende iyi ki varsın kaptanım
heee höööö hııı tamam o zamanSen herşeyimsin amatüm guzel sozler kapsamimdasin
ay evet ımmmmmmmm çok lezizÖzledim ya özlenmez mi hemi de portakal sulu yaparız
yetişemiyorum ya artık nilişkom.. ben burdayım sadece kaptanlık devrini düşünüyorum ama anlamıyorlar beniHayırdır kaptanım ne devri hiç haberim yok
@MiuLego kuzum beni cekip buraya getirdigin gun geldi aklima :) cok buyuk zaman harciyosun bizim icin kaptanlik agir bi is.sonucta senin de bi hayatin var.zaman ayirman gereken isin okulun..hak vermemek elde değil. Ben sen kaptanken mezun olayim ama
Eğer gidip te gelmezsen toplu beddua seansı yaparız sana
ausumun olayı bambaşka canom.. nereye terk etti hatun kaptanlık bırakınca bile benden çok buradaydı.. ta ki son olanlara kadar..
ula buradayım yahuuuuuuuuu
bahsettiğim şey çekip gitmek değil
ay ördeğim gerçekten miAllahım korusun
sen beni hiç tanımamışsın deynep
Hııı tabi tabiYaz kız yediklerini kaptanı etiketleyecegim
2+2=4 onun doğrusu deynepTabi tabi herkes öyle diyor zaten ,bir yere gitmem diyor ,sonra ne oluyorsa ya zaten zayıfladım ne yazacağım diyor ,ya boşveriyor.Sen de gidince gelmeyeceksin ,önceleri birkaç gün gelirsin ,sonra bırakırsın bizi 2x2=4
Olmaz dört gözle onu bekliyorum hele bir yesin zaten dünya kadar artısı var halaMunzevi Zencefil
Harika çok zevk alıyorum harika
Sende iyi ki varsın kaptanım
Yedirmem kendimi büyük söz verdimözledin dimiii ördek vurmayı
ay ne zamandır ördek yemiyoz
Özledim ya özlenmez mi hemi de portakal sulu yaparız
hurma diyeti süperBir günlük hurma?? @eflalim
aynen öyle.. 1 kişi bile görmedim izne çıkıp yarayan zayıflayan .. en kötü şey izin..Izne ayrılmak o kadar tehlikeliki şu 2 ayda onu gordum
ay geçti bile hadi hemen bulunBencede en mantiklisi bu zengin koca bulcan evde oturan hemen sana kısmet bulmamız lazım yaş geciyor
öğlene aşcımız yok izinli ben ne yiycem
işgembe çorbası diyette olurmu
hiç yemedim tadınıda bilmiyorum ama
Eğer gidip te gelmezsen toplu beddua seansı yaparız sana
Tartıda eksi yüzü görmesin ,selülitleri donundan taşsın ,kendinden önce göbeği yürüsün deriz
Sıkıyorsa git de gelme bakalım
Bulursanız bana da yollayın kiz evli iki cocuk luyum emme benBencede en mantiklisi bu zengin koca bulcan evde oturan hemen sana kısmet bulmamız lazım yaş geciyor
SatisssssssssSen herşeyimsin amatüm guzel sozler kapsamimdasin
Kaptanım anlıyorum seni ama değişikliği kimse istemiyor gibi yetişmek zor farkındayım sorumluluk çok büyük her dakika ilgilenmek detaylandırmak falan ama devri bile değişik geliyor insana yoksa tabi ki buradasınkuzucum hepfitim ilgilenecek yardım edecek o konuda.. ama menüler vs var .. e onu da başkası yaparsa ben enden kaptanım ula
heee höööö hııı tamam o zaman
ay evet ımmmmmmmm çok leziz
yetişemiyorum ya artık nilişkom.. ben burdayım sadece kaptanlık devrini düşünüyorum ama anlamıyorlar beni
ahahah ne naz yapmıştın ama
Gel gel gel güzelim gel hiç aacımayacakHııı tabi tabi
2+2=4 onun doğrusu deynep
Yedirmem kendimi büyük söz verdim
kız kötümü o kadar hiç yemedim yemiyom o zamanaynen öyle.. 1 kişi bile görmedim izne çıkıp yarayan zayıflayan .. en kötü şey izin..
ay geçti bile hadi hemen bulun
ama çok zengin olsun ev işi yemek falan yapmayım hep burda olayım ben
işkembe oluyor dşyette ya.. bol su içersin..
ay nefret ederim o ayrı
ay yok bu hafta yiyeceğiz sankiYedirmem kendimi büyük söz verdim
hoş geldin halamız kıymetlimissssssssssssssssssssssssssssssRegl oldum bugün de insan halime geri döndüm Oyy cok acıktım be mesai bitse de yürüyüşe gitsem sonra da ham ham
Bulursanız bana da yollayın kiz evli iki cocuk luyum emme ben
nereye gidiyosun hayırdır
ay tövbe de ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
O ZAMANNNNNNN BIZIIIIIIIIII KIMMMM
ausumun olayı bambaşka canom.. nereye terk etti hatun kaptanlık bırakınca bile benden çok buradaydı.. ta ki son olanlara kadar..
ula buradayım yahuuuuuuuuu
bahsettiğim şey çekip gitmek değil
ay ördeğim gerçekten miAllahım korusun
sen beni hiç tanımamışsın deynep
Satisssssssss
dersenereye gidiyosun hayırdır
Kiz gittin onumu gördün sendeSatisssssssss
ay yok bu hafta yiyeceğiz sanki
hoş geldin halamız kıymetlimissssssssssssssssssssssssssssss
kısmetlerime göz koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?