Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar az mesai yaptigimiza karar verip nisan sonuna kadar cikis saatim 22.30 eve gelisim 24.00 hadi vatana hayirli ugurlu olsun. Ben sanirim 1 ay buralara zor ugrayacagim umarim 1 ay sonra hersey daha guzel olur
Aboo Allah yardımcın olsun cakil

Kizlar az mesai yaptigimiza karar verip nisan sonuna kadar cikis saatim 22.30 eve gelisim 24.00 hadi vatana hayirli ugurlu olsun. Ben sanirim 1 ay buralara zor ugrayacagim umarim 1 ay sonra hersey daha guzel olur
Ay 24 ne yav
Allah kolaylık versin çakılım
Yemeğini yanında götür olur mu ?

Günaydın arkadaşlar kusura bakmayın gelemiyorum dış icin sabah apar topar doktora gitmek zorunda kaldım hava almış ve oradan enfeksiyon kapmış elmacık kemiğin burnum her yere enfeksiyon ulaşmış tekrardan kanal tedavisi yapıldı antibiyotiğe başladım 3 4 gün için de ağrı azalmazsa çene cerrahisine gidip damağımı kesip enfeksiyonu azaltmak zorunda kalacaklarmis çok moralim bozuk çokta canım yaniyor

Cok gecmis olsun waytm tez zamanda iyileşir insaAllah

Çoook geçmiş olsun vaytım. 2 ay önce aynı yoldan geçtim. Sık sık tuzlu gargara yap. Sık sık fırçala. Ağrı kesiciler kesmezse iğne ol. Benimki ağrıyormuş gibi üzüldüm... İnşallah azalır.

O nası emojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Harbiden anlamıyorlar. Kız çok gaza getirme gider işyerini basarım bak

Ay bugün iğdeleri sevme öpme koklama günü mü acep

Nasılsın kuzum?
Opesim geldi birden
Iyiyim balm ehliyetimi almaya gidicem cok mutluyam
Profil resmine bayılıyorum bu arada cok cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…