Sev beniLö kim demişşşlş
SOUL SAHIPSIZ DEĞILDIIIIRöl de ölelim soul reyiz
Geçer geçer sıkma canını...Aramız limonu ama ayrılmadık tabi ki
Ama küsüm
Onun arabasının tekerleklerini patlatmak istiyorumGeçer geçer sıkma canını...
Patlat kim tutar seni :))Onun arabasının tekerleklerini patlatmak istiyorum
Arabasının hava yastığının bi anda çalışmasını istiyorum ve nefessiz kalmasını istiyorum ...Patlat kim tutar seni :))
Aboo Allah yardımcın olsun cakilKizlar az mesai yaptigimiza karar verip nisan sonuna kadar cikis saatim 22.30 eve gelisim 24.00 hadi vatana hayirli ugurlu olsun. Ben sanirim 1 ay buralara zor ugrayacagimumarim 1 ay sonra hersey daha guzel olur
,Aramız limonu ama ayrılmadık tabi ki
Ama küsüm
Onun arabasının tekerleklerini patlatmak istiyorum
Ay 24 ne yavKizlar az mesai yaptigimiza karar verip nisan sonuna kadar cikis saatim 22.30 eve gelisim 24.00 hadi vatana hayirli ugurlu olsun. Ben sanirim 1 ay buralara zor ugrayacagimumarim 1 ay sonra hersey daha guzel olur
Demediğin kabahat bunlar öküz yoksa anlamıyorlar söylemeyince,
Gel sarılıp ağlaşalım
Ben de küsüm ama karşı tarafın haberi yok arayıp ben sana küstüm desem mi ki
Cok gecmis olsun waytmGünaydın arkadaşlar kusura bakmayın gelemiyorum dış icin sabah apar topar doktora gitmek zorunda kaldım hava almış ve oradan enfeksiyon kapmış elmacık kemiğin burnum her yere enfeksiyon ulaşmış tekrardan kanal tedavisi yapıldı antibiyotiğe başladım 3 4 gün için de ağrı azalmazsa çene cerrahisine gidip damağımı kesip enfeksiyonu azaltmak zorunda kalacaklarmis çok moralim bozuk çokta canım yaniyor
O nası emojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDemediğin kabahat bunlar öküz yoksa anlamıyorlar söylemeyince
Ay bugün iğdeleri sevme öpme koklama günü mü acep
Durduğun kabaht diyorum bende sana gııız işteeO nası emojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Harbiden anlamıyorlar. Kız çok gaza getirme gider işyerini basarım bak
Nasılsın kuzum?
Çoook geçmiş olsun vaytım. 2 ay önce aynı yoldan geçtim. Sık sık tuzlu gargara yap. Sık sık fırçala. Ağrı kesiciler kesmezse iğne ol. Benimki ağrıyormuş gibi üzüldüm... İnşallah azalır.Günaydın arkadaşlar kusura bakmayın gelemiyorum dış icin sabah apar topar doktora gitmek zorunda kaldım hava almış ve oradan enfeksiyon kapmış elmacık kemiğin burnum her yere enfeksiyon ulaşmış tekrardan kanal tedavisi yapıldı antibiyotiğe başladım 3 4 gün için de ağrı azalmazsa çene cerrahisine gidip damağımı kesip enfeksiyonu azaltmak zorunda kalacaklarmis çok moralim bozuk çokta canım yaniyor
Opesim geldi birdenO nası emojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Harbiden anlamıyorlar. Kız çok gaza getirme gider işyerini basarım bak
Nasılsın kuzum?
Deynep hiçbir fırsatı kaçırmıyordu
Ben de çok seviyorum sizi buraları
Bazen canım nası sıkkın oluyor bi giriyorum buraya biri bişey yazıyor ne dert kalıyor ne tasa. Terapi gibisiniz ula
İyi oldu söylemediğin daha gizemli oldu böyle
Toplaşıp furalım mı hatun ne diyorsunDurduğun kabaht diyorum bende sana gııız iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?