- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Evet niyekiii yoksa sendemiKızz sen osmaniyeli misin :))
Sorma
Ismini bilmiyodum internetten buldumEşin nereli, konyada da kavurga denir dikkatimi cekti. Mısırın her türlüsü diyette yasak ki mısır kavurgasi yağda kavruluyor
Biz cilvelesiyoz karışma sen
Canim benim verirsin kuzum sen hanımıs minnagimmm tontisimmm ayy pardon fitimSorma
Senin dediklerini de unutmadim
Haaaa buralarda mısır çerezi ya da kavrulmuş mısır diyolar. Kavurga diyince hemşerilik var mı dedim :)Ismini bilmiyodum internetten buldumesimler angarali
Hadi ya bidaha yemem kuzm
Canim benim verirsin kuzum sen hanımıs minnagimmm tontisimmm ayy pardon fitim
Bende berna ile morti oldum tevoş.. kimi tutuyosun bakim
Kız sen esrayi tutiyidun o yuzden ben diyordum, ya bu esra o kadar öpücüğü denecek laf mıSorma
Senin dediklerini de unutmadim
Hiç de öyle anlamamışBiz cilvelesiyoz karışma sen
Hahhaha tontis dedi ya laCanim benim verirsin kuzum sen hanımıs minnagimmm tontisimmm ayy pardon fitim
He yok.kuzm ankarali esim :))Haaaa buralarda mısır çerezi ya da kavrulmuş mısır diyolar. Kavurga diyince hemşerilik var mı dedim :)
Tamam tamam gel seni öpem sevem
Ay siz nasıl mortisiniz öyle centilmen centilmenbende centilmenlik yapıp Bu hafta seni tutuyorum
Kız sen esrayi tutiyidun o yuzden ben diyordum, ya bu esra o kadar öpücüğü denecek laf mıbeni öpsem ben demezdim
Hiç de öyle anlamamış
Bknz: bana verdiği cevap
Ayyy super haberler bunlar . Ne güzel . Benim de eşim bana Tosun gibi olmssun demsti. Şimdi henüz tutacak kemik yok ama toto küçülmüş dıdi he heEşim bugün geldi ve gorunur kemiklerime dokundu ve artik zayiflamani istemiyorum boyle gayet iyisin spora devam edip sikilasman yeterli olur kemik torbasina dönme lutfen dedi he tamam 1 kilim kaldi 58e dedim ama ben 55 gorecegidim
Ohh be ne iyi geldiTamam tamam gel seni öpem sevem
Gel yamacima bisey yapmiycam
Zaten yarisini.oyle yaptım ama oylede durmuyoKızını kucağına alıp yapağırlıkla leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?