Sandvic hazirlayacagim calisirken en hizli onu yerim icine peynir salata koyup baska ne goturulur ki durmuyoruz hic suan altinbasak yiyom digerleri cips yiyo bu da kader isteAy 24 ne yav
Allah kolaylık versin çakılım
Yemeğini yanında götür olur mu ?
Aynen oyle 1 ay dayanacagim ama yurumez boyle yarin yorgun olacagiz sabah yine ayni isYok artık
Allah kabul etsin canımCoook tesekkur ederim canım
KoruyamadiKorumada değilim kuzum çok artım var
Amacım 53-55 arası korumaktı
Iftar yakintartilmadinmiKız oruç acaip bi ödem yaptı ya
Ya esra ya su resmi gordkce tuhaf oluyorumKoruyamadiEki Görüntüle 2126320 ayy gülmeden edemedim tontisim
Ay yeme benı işim var çocuk yapıcamTribini yerim senin ben
Öyle yaptım ama bilmiyorum ..Iftar yakintartilmadinmi
Ayy tek derdin bu olsun ohh yandan yandannBugun disari ciktik avm ye gittik biri 36 biri xs olmak uzere 2 trenckot denedim
(Tamam kaliplari buyuk olabilir)
38 beden hafif salas duran bi tunik aldim 27 beden de kotun icinde girdim ama modelini begenmedim almadim
Ben azıcık ekşi gördüm Ama sabah la akşam çok farketmedi ekşi olarak sahurda miss gibi yaotimÖyle yaptım ama bilmiyorum ..
WuhuuuuBugun disari ciktik avm ye gittik biri 36 biri xs olmak uzere 2 trenckot denedim
(Tamam kaliplari buyuk olabilir)
38 beden hafif salas duran bi tunik aldim 27 beden de kotun icinde girdim ama modelini begenmedim almadim
Oyyy karışma kuzum, insanların evi barkı var, iş yerinizi anlamıyorumBeynim almiyor ara verdik kavga cikti hakli olarak benim konusmaya halim kalmadigi icin uzakta duruyom
Mısır kavurgasindan uzak dur
KoruyamadiEki Görüntüle 2126320 ayy gülmeden edemedim tontisim
Kız orucun ilk günü yani dün bi tartıldım artı 2 .. bugün artı 1 e düştü diye sevindim düşünBen azıcık ekşi gördüm Ama sabah la akşam çok farketmedi ekşi olarak sahurda miss gibi yaotim
Diyete uygunmus kuzm arastrdm öyle yedm cok yemedm zatenWuhuuuu
Oyyy karışma kuzum, insanların evi barkı var, iş yerinizi anlamıyorum
Mısır kavurgasindan uzak dur
Sen nereliydin Kuzu?
Ay HahahhahhhaKoruyamadiEki Görüntüle 2126320 ayy gülmeden edemedim tontisim
Kızz sen osmaniyeli misin :))Diyete uygunmus kuzm arastrdm öyle yedm cok yemedm zaten
Adana osmaniye kuzm memleket
Ama memleketimde hic yemedm evlenince yedm ilk defa
Bende berna ile morti oldum tevoş.. kimi tutuyosun bakim
Ben muz detoksuyla verdigimi geri aldım hiç yaramadı pek ekside getirmedi zaten cumaya göre ekşi var bugün şükürKız orucun ilk günü yani dün bi tartıldım artı 2 .. bugün artı 1 e düştü diye sevindim düşün
Eşin nereli, konyada da kavurga denir dikkatimi cekti. Mısırın her türlüsü diyette yasak ki mısır kavurgasi yağda kavruluyorDiyete uygunmus kuzm arastrdm öyle yedm cok yemedm zaten
Adana osmaniye kuzm memleket
Ama memleketimde hic yemedm evlenince yedm ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?