Anladım az yemissin gerçi, inşallah şişirmezDüzenledim canım
Nohut kadar degil ama o da şişiriyor ama seçeneğim yoktu canım. Bulgur pilavı da vardı almadım, suyunu da yemedim..
Bitki çayı içeyim suya yukleneyim yine her ihtimale karşıAnladım az yemissin gerçi, inşallah şişirmez
Güzel olmus mortim begendim.cumaya odem fln kalmaz.Ayy başım dönüyo menü verim..
Gece 2 de ders çalışırken
Az sütlü nescafe
3te sahur
2 yağda yumurta
Peynir
5 zeytin
2 çeri
Salatalık
Şekersiz çay
1 dilim ananas
İftar 7de..
4 köfte
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su baya içtim bilmiyorum..
Birazdan kahve incir yaparım heralde..
@MiuLegomatematik61
Yaa artı oldukça stres yapıyorumGüzel olmus mortim begendim.cumaya odem fln kalmaz.
Vayyy :))Bugun disari ciktik avm ye gittik biri 36 biri xs olmak uzere 2 trenckot denedim
(Tamam kaliplari buyuk olabilir)
38 beden hafif salas duran bi tunik aldim 27 beden de kotun icinde girdim ama modelini begenmedim almadim
Ama stres yaptikca da ödem olur arti cikatsin.Kisir donguye sokma kendini.Ya da sok cumaya kadar ne bicim mortiyim benYaa artı oldukça stres yapıyorum
Centilmen morti :))Ama stres yaptikca da ödem olur arti cikatsin.Kisir donguye sokma kendini.Ya da sok cumaya kadar ne bicim mortiyim ben
Ben hala isteyim ve 2 biscrem disinda bisey yiyemedik 1 saat daha burdayim beb de nerdeyse menu duzeni hicbirsey kalmadi 2 gundur yemek yiyecek vakit bile yok o derece ama isyan ederiz bugun herkes gergindi yeter dedilerçakıl menün nerde çakıl?????cakil80
Ben de yarin arti cikarim kesin eve gec geldik aksam yemegini gec yedim otu4du midemeCentilmen morti :))
Onu yazmaya gelmistim once bi gün ozeti yaptimmatematik61 menünü göremedim..
Hep sakinles diyor bi de spot isigi bile etkilermis vucudu surekli gunduz durumunda olurmus karanliga ihtiyac duyarmisEvet cnm oruçluyum.. maalesef durum şimdilik iyi değil
Ondan o zmn..
Bakim bugünde tuttum.. oruçken ip atlayamıyorum .. akşam da ses olur aprtmanda diye ..
Bernayı tut.. alla alla..
canın saolsun ...
Coook tesekkur ederim canımPamukseker19 canım 1 tanede benden alabilirsin Yasin ,eşim okuyacak
Beynim almiyor ara verdik kavga cikti hakli olarak benim konusmaya halim kalmadigi icin uzakta duruyomAboo Allah yardımcın olsun cakil
Ben beğendim kii...Menu vereyim.aksam gec oldu disardaydim gec geldim.
Sabah kalkinca 1 ince dilim muz
Kahvalti 09.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara sayilir 11 12 gibi
Yemek yaparken 3 tane misket kofte
Ara 14.30
1 elma
10 cig badem
Aksam 20.00
1 tabak sebzeli kofte
Salata
Su 3 lt oldu
Spor yapinca eklicem
@MiuLegoWhiteblacklife @hippotalamus
Kuzm ne is yapiyosun senBeynim almiyor ara verdik kavga cikti hakli olarak benim konusmaya halim kalmadigi icin uzakta duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?