Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayakta uyuyorum resmen.yesil cay ictim sporumu da yaptim yatiyorum herkese iyi geceler

45 dk leslie =135 puan
@MiuLego begum75
İyi geceler ..ay maşallah sana . Şu spor olayna bi el atamadim. Yarın yapsam mi ne ya salona gidip. Yoksa bu hafta eksimden ümitli değilim

26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
Gercekten tebrik ederim seni kutluyorum ve nasil basardigini anlatirmisin beminde ihtiyacim var canim yaaa

Hayat orda nasil uzayda yasiyor gibi oldu ama cok fark yoktur sanirim. Oraya bulgur ihrac etsek ne kacirdiklarini bulmiyorlar
Hayat burda fena değil kuzum, ben istanbuldan geldim Buraya,İstanbul’la kıyasla cennet.. trafik yok, insan sayısı az ama yeterli, parklar bahçeler, insanlar sıcak nazik mesela korna sesi duyunca aaa birşey mi oldu diyoruz..
Kavga dövüş yok, ama soğuk Avrupa ülkeleri gibi 7’de hayat bitmiyor hele yazım cıvıl cıvıl, şu benşm hep koştuğum parkta konserler, sinema geceleri oluyor mesela 2 at boyunca..
Ama eksi yönleri, bürokrasi felç halde, devlet daireleri kafayı yemelik, gece hayatı bence sönük, kiralar çok pahalı, yazım turist dolu , şehrin bazı yerleri hala kırık dökük, ama çok şirin o ayrı, tüm binalar eksi tarz ama rengarenk mesela, ben genel olarak seviyorum..
Deniz var (okyanus daha doğrusu) mis gibi, haba süper, koşu sopık değil yazı sıcak ama okyanus esintisiyle akşam püfür püfür, eksi yönü evlerde ısıtma sistemi yok!!! Ondan zırt pırt hasta oluyorum, kışı çok nemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…