Sağol canım hala olmadım direniyorum ama burnum fena halde akıyorgeçmiş olsun kuzucum
Yumuşak peçeteyle sil. Burnun tahriş olmasın. Direniyosa grip değil o zaman. Çabuk geçer inşallahSağol canım hala olmadım direniyorum ama burnum fena halde akıyor
Gercekten tebrik ederim seni kutluyorum ve nasil basardigini anlatirmisin beminde ihtiyacim var canim yaaa26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
White nın diyet başarı öykülerinde sayfası varGercekten tebrik ederim seni kutluyorum ve nasil basardigini anlatirmisin beminde ihtiyacim var canim yaaa
Ya o vermesin de kim versin. Maşallah pek titiz diyet menu konusunda . Çok katı hattaWhite nın diyet başarı öykülerinde sayfası var
Aynen canım hayırlısıyla bi atlatsam . Kazasız belasızAyy çok az kalmışkendine dikkat et nişanda
Az uyu esram
Oy yeni geniş yapabildim, bizim servis kaşıkları gibi canım kaç kaşıktır mmm 10 yemek kaşığı falanordaki servis kaşıkları küçük mü? kaç yemek kaşığı?
Hayat burda fena değil kuzum, ben istanbuldan geldim Buraya,İstanbul’la kıyasla cennet.. trafik yok, insan sayısı az ama yeterli, parklar bahçeler, insanlar sıcak nazik mesela korna sesi duyunca aaa birşey mi oldu diyoruz..Hayat orda nasiluzayda yasiyor gibi oldu ama cok fark yoktur sanirim. Oraya bulgur ihrac etsek ne kacirdiklarini bulmiyorlar
Ye kız hepsini yıllardır semiriyorum ben tontik hepsi tam kıvama geldilerben bunları yerim hepsi ayrı ayrı nasıl tatlı nasıl da anlamlı bakıyorlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Giremezleraramiza giriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?