Oyyy çok tatlılar
Ben de seni bebeemben seni uzaktan da seviyom
Son noktalara geldin ya kuzucum, rahatlamanın etkileri bence aman dikkatGünaydınnnnn aksam yemegini gec yiyip ardinda oglumu uyuturken uyumanin cezasini tartida arti gorerek cekiyorum.
Ben onceden yemegim saat 7yi gececek oldu mu ac olsam da yemek yemezdim.simdi niye bilmiyorum bazi sebeplerden gec saate kalsa da aksam yemegini yiyorum.sonra bpyle sindiremeden yatiyorum. .
Olsun ya kalıbı olsa bir beden büyük olur ki o da çok iyi. Bana 38 beden olmaz heraldeBugun disari ciktik avm ye gittik biri 36 biri xs olmak uzere 2 trenckot denedim
(Tamam kaliplari buyuk olabilir)
38 beden hafif salas duran bi tunik aldim 27 beden de kotun icinde girdim ama modelini begenmedim almadim
hayırlı sabahlar canım çok geçmiş olsunHayırlı sabahlar. Nur topu gibi baş ağrımla
Sağol canım inşaallah gecer hiç tadım yok, ağrıdan döndüm durdumhayırlı sabahlar canım çok geçmiş olsun
Kuzum hani kavanozlar var ya ben salatamı ona koyuyorum soslamadan. Zeytinyağıyla limonu da bebe mamaları satılıyor kavanozlarda. 1 tl filan. O kavanozlardan almıştım ona koyuyorum ağzı iyi kapanıyor dökülmüyor yiyeceğim zaman karıştırıyorum. Yanına da ekmek al salatanı neli istersen yap. Her gün sandviç yemeSandvic hazirlayacagim calisirken en hizli onu yerim icine peynir salata koyup baska ne goturulur ki durmuyoruz hic suan altinbasak yiyom digerleri cips yiyo bu da kader iste
Bende bunu diyecektimKuzum hani kavanozlar var ya ben salatamı ona koyuyorum soslamadan. Zeytinyağıyla limonu da bebe mamaları satılıyor kavanozlarda. 1 tl filan. O kavanozlardan almıştım ona koyuyorum ağzı iyi kapanıyor dökülmüyor yiyeceğim zaman karıştırıyorum. Yanına da ekmek al salatanı neli istersen yap. Her gün sandviç yeme
Ne oldu canım hayırdırbenim 1 yıl oldu kardeşimle konuşmayalı
Menüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
nehirnil111 @MiuLego @Lunya hepfit arden32
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar
Bence ciddi ciddi konuş sen onun annesi gibi davranıyorsun resmen bu nedir nasıl sorumsuzluktur nasıl dayanıyorsun buna estagfirullah kendini öyle hissetme o anormal bir evde beraber yaşanıyorsa bütün işler ortaktır kim yoğun çalışırsa çalışsınDu bakalım kalksın konuşacam artık bu böyle olmuyor doldum taşıyorum...
Size bi yazayım dedim artık ben mi abartıyorum diye
Evet canım. Eskilerden bi arkadaşım. Çok yoruldum Nehir. O benden daha yoğun çalışıyor diye temizliğe karışmaz. 1 kez görmedim eline süpürge aldığını. Geçen dedim ki la hiç çöp attığını görmedim üstünden atlıyorsun resmen. Evi bok götürüyor temizlik yapalım. Ara ki bulasın temizlik yapmak için. 15 gün elimi bişeye sürmedim ki rahatsız olsun gelsin. Gık demedi ya. Kalktım söylene söylene yaptım. Ay uykum var dedi gitti yattı. Sürekli böyle. Yemeği yer bulaşık durur. La tamam bi ara eli çok kötüydü ben dedim yıkama o elle diye. Eee kaç ay geçti el iyileşti eldiven diye de bişey var. Ayıp diye de bişey var.
Kendimi salak gibi hissediyorum ya. Bi kızla baş edemedim resmen
Sende yap kız
Gel beraber yapak
nehirnil111 kuzum meleğimi ben kaydetmemişim ama sendemi acaba?
Canım bazı insanlara oruç kilo aldırır, normalde ramazanda da böyle oluyormusun sen? Mesela benim babam ramazanda en az 5-6 kilo verirdi. Annem az yediği halde alırdı.Kız orucun ilk günü yani dün bi tartıldım artı 2 .. bugün artı 1 e düştü diye sevindim düşün
Detoks burda bir bana yarıyor heraldeBen muz detoksuyla verdigimi geri aldım hiç yaramadı pek ekside getirmedi zaten cumaya göre ekşi var bugün şükür
Ne oldu canım hayırdır
begum75 Begüşüm sende mi pamuk
Bence ciddi ciddi konuş sen onun annesi gibi davranıyorsun resmen bu nedir nasıl sorumsuzluktur nasıl dayanıyorsun buna estagfirullah kendini öyle hissetme o anormal bir evde beraber yaşanıyorsa bütün işler ortaktır kim yoğun çalışırsa çalışsın
Benim daha var en azından yazdan sonraAllahım nasip etsin tabi inşallah
begum75
Bende kuzum bana yazdırıyordu zaten de şaşırmış herhaldeMelegiimm22 bendesin
İğde ben bile rahatladım, dün konuşmaya gittin tekrar yazmadın aklıma neler geldi yaGünaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
pamukta bendeydibegum75 Begüşüm sende mi pamuk
begum75
Bende kuzum bana yazdırıyordu zaten de şaşırmış herhaldeMelegiimm22 bendesin
Günaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?