Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy çok tatlılar
ben seni uzaktan da seviyom
Ben de seni bebeem
Ama ozluyom ben yaaa
Son noktalara geldin ya kuzucum, rahatlamanın etkileri bence aman dikkat

Bugun disari ciktik avm ye gittik biri 36 biri xs olmak uzere 2 trenckot denedim
(Tamam kaliplari buyuk olabilir )

38 beden hafif salas duran bi tunik aldim 27 beden de kotun icinde girdim ama modelini begenmedim almadim
Olsun ya kalıbı olsa bir beden büyük olur ki o da çok iyi. Bana 38 beden olmaz heralde

Menü
Kalnca
Ilık limonlu su
Sabah
1 has yumurta
1.5 avuc cecil
Bol domates
Bol maydonoz
1 tb ekmek
Ara
Türk kahve
Öğle
Mercmk corba
Yarım dilm ekmk
Ara
Ödem cayı
Ara
1 elma
Akşam
Sebze corbası
Ton balıklı salata
Cacık
Ara
Türk kahve
Su
2 ltre civarı
Spor
60 dk tempolu yürüyüş

Sandvic hazirlayacagim calisirken en hizli onu yerim icine peynir salata koyup baska ne goturulur ki durmuyoruz hic suan altinbasak yiyom digerleri cips yiyo bu da kader iste
Kuzum hani kavanozlar var ya ben salatamı ona koyuyorum soslamadan. Zeytinyağıyla limonu da bebe mamaları satılıyor kavanozlarda. 1 tl filan. O kavanozlardan almıştım ona koyuyorum ağzı iyi kapanıyor dökülmüyor yiyeceğim zaman karıştırıyorum. Yanına da ekmek al salatanı neli istersen yap. Her gün sandviç yeme

Bende bunu diyecektim cakil80 salata en güzeli hem de doyurucu. Yanında peynir, ton balığı, tavuk da olur her gün biri mis gibi olur.

benim 1 yıl oldu kardeşimle konuşmayalı
Ne oldu canım hayırdır
begum75 Begüşüm sende mi pamuk
Bence ciddi ciddi konuş sen onun annesi gibi davranıyorsun resmen bu nedir nasıl sorumsuzluktur nasıl dayanıyorsun buna estagfirullah kendini öyle hissetme o anormal bir evde beraber yaşanıyorsa bütün işler ortaktır kim yoğun çalışırsa çalışsın
Sende yap kız
Gel beraber yapak

Benim daha var en azından yazdan sonra Allahım nasip etsin tabi inşallah

Spor: 30x1:30 (yürüdüm)
Bölgesel:30x3=90
90+30:120
nehirnil111
begum75
nehirnil111 kuzum meleğimi ben kaydetmemişim ama sendemi acaba?

Bende kuzum bana yazdırıyordu zaten de şaşırmış herhalde Melegiimm22 bendesin

Kız orucun ilk günü yani dün bi tartıldım artı 2 .. bugün artı 1 e düştü diye sevindim düşün
Canım bazı insanlara oruç kilo aldırır, normalde ramazanda da böyle oluyormusun sen? Mesela benim babam ramazanda en az 5-6 kilo verirdi. Annem az yediği halde alırdı.

Günaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...

Ay sana ne yakışır hamilelik

İğde ben bile rahatladım, dün konuşmaya gittin tekrar yazmadın aklıma neler geldi ya tövbe estağfurullah kız erkek arkadaşlarını çağırır başına iş getirirse diye bile düşündüm Allah korusun.

begum75 ballı çörekim benimde spor denmez ama yazayım sporlarımı

Cuma 30 dakika tempolu : 75 point
Cumartesi 35 dakika tempolu : 87,5 point
Pazartesi 35 dakika tempolu : 87,5 point
Salı 70 dakika tempolu : 175 point

Aslında cumartesi ve pazar hiç oturmadım desem yeridir temizlik misafir ağırlama yemek yapma ama onlar spordan sayılmıyor bir spor kaptanı olarak biliyorumben misafir ağırlamaktan kaybediyorum hepsanırım gruptan düşeceğim ama bugün sağlam spor yapacağım inşallah evdeyim

Geçmiş olsun sorumsuz ınsanla aymı ewde kalmamişsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…