Denk gelemioz ki olsam nolcakÇok erötük gördüm seni
Ayyy geçmiş olsun kuzucumSelam kızlar sümüklü bir flavır var size merhaba diyen
Oyyy geçmiş olsun, huysuzluğu ondan miydi acaba?Kizm nezle oldu cok kotuuyuyamiyo yavrum yazk
Bende oluyorum sanirm bogazm cok fena
Maşallah kız, bi daha ki sefere 5 kasıkta falan kalOy yeni geniş yapabildim, bizim servis kaşıkları gibi canım kaç kaşıktır mmm 10 yemek kaşığı falan
Onunla artti huysuzluğu balımOyyy geçmiş olsun, huysuzluğu ondan miydi acaba?
Offf valla korkutuyonuz beniOnunla artti huysuzluğu balım
Ondan oncede vardi
Tam büyüme atagi doneminde
Ergenlik gibi
Ayy yok yok korkmaOfff valla korkutuyonuz beniböyle giderse hiç çocuk yapmicam
Amin kuzucum
Yorgun bitkinyaşlılık çok zor
Sen de iyi misiay rüyaama gel de sohbet edek esram
Internetteki komik videolar gibiUzattıkça uzattı çok zorlama olmuş o kısım
Giremezler
Guzel bir hayat ben sevdim ama orda calismak istemezdim tadini cikarmak isterdim. Okyanusa girmekle denize girmek arasinda fark var mi suyu acisindanHayat burda fena değil kuzum, ben istanbuldan geldim Buraya,İstanbul’la kıyasla cennet.. trafik yok, insan sayısı az ama yeterli, parklar bahçeler, insanlar sıcak nazik mesela korna sesi duyunca aaa birşey mi oldu diyoruz..
Kavga dövüş yok, ama soğuk Avrupa ülkeleri gibi 7’de hayat bitmiyor hele yazım cıvıl cıvıl, şu benşm hep koştuğum parkta konserler, sinema geceleri oluyor mesela 2 at boyunca..
Ama eksi yönleri, bürokrasi felç halde, devlet daireleri kafayı yemelik, gece hayatı bence sönük, kiralar çok pahalı, yazım turist dolu , şehrin bazı yerleri hala kırık dökük, ama çok şirin o ayrı, tüm binalar eksi tarz ama rengarenk mesela, ben genel olarak seviyorum..
Deniz var (okyanus daha doğrusu) mis gibi, haba süper, koşu sopık değil yazı sıcak ama okyanus esintisiyle akşam püfür püfür, eksi yönü evlerde ısıtma sistemi yok!!! Ondan zırt pırt hasta oluyorum, kışı çok nemli
sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?