- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
canlar okudum yazdıklarınızı..
ben anlatamadım kendimi sanırım.. beceremedim galiba anlatmayı.. üzüldüm de okuduklarıma.. ben de giderim yazılarına çok üzüldüm..
ben temelli gidiyorum demedim ki.. buradayız evelAllah dedim.. yani adının kaptan miu olması ile miu olması arasındaki fark nedir burada olduktan sonra kizaten zor durumda olmasam ben ölene kadar da kaptan olurum sorun yok :) ama anlatamadım.
neyse konuyu uzatmayalım daha.. isteyen ben varım kaptanlık yaparım diyen olursa lütfen bana yazsın.. onun dışında bu konuyu kapatalım emi üzülmeyelim.. ki anladığım muhtemelen kimse çıkmayacak.. sonrası seabahardan kaptan bulması talebim olur muhtemelen.. burada siz olmazsanız da ben de zaten gelmem asla.. siz olduğunuz sürece buradayım çünkü.. öyle işte
onun bebişi var beee@_AYNURA_ müsait olursa o da çok iyi, çok kaptandır
He vallah ama şükretmiyoruz hep olmayan insanoglu cidden nankörHerkes kendinde olmayanı istiyor
Gördük kız buraya resim attı hemen fesatlanintotosunu ben görmedim
sen gördün mü
Evet, onun için dedim musait olursa diyeonun bebişi var beee
anladı canımGördük kız buraya resim attı hemen fesatlanin
Yeni doğum yaptı zorlanır ya sorumluluk çok@_AYNURA_ müsait olursa o da çok iyi, çok kaptandır
Yok kuzum.okuduğum kadarıyla zaten kaptan değişikliğinde "ben de gelmem" mantığı var gibi..
dışarıdan kaptan gelirse herkes gidecek gibi
gelmezse kaptan olmazsa takım bitecek
e yani iki kapı da aynı yere açılıyor.. ne denir ki
Ona teklif ettiler gelmez oldu baksana@_AYNURA_ müsait olursa o da çok iyi, çok kaptandır
Kesin konuyu taşırlar o zaman ha ha haSonra gelsin zencilerrrr
Benim adayım sensin misalSen gördünmü az kalsın kaptan adayı oluyodum
@hepfit kim yeeaa bi oturmalık işi var ezerim biter
Benim adayım sensin misal
Hay maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?