- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Eflalim ben şuan kaptan yardımcılığı devir ediyorum zaten miu ile beraber bilgisayar elimin altinda ama evde net yok üstüne iki çocuk ve ev taşıma hatta şehir değiştirme iş değiştirme planlarımız var mümkün değil benim icinYani bu işi Whiteblacklife hakkıya yapardı keşke imkanı olsa.
Esra da öyle.
Hippo da olur aslında.
Kesim kesin
yaparsın nilişkom beni vururken bile ardındayım destekçinimDuyduklarıma şaşırdım sinirlendim o yüzden vallahi seni vurmak istemedimelim şey etmiş toplu katliama gideceğim
Ben burdayım her halükarda, seni de anlıyorum, zaten burda olacaksın, teklifin var kaptan yardımcısı olsan? Sonuçta kaptan yardımcısı sınırı yoktur 4 yardımcı olsun, adım yine kaptan olur kimse de birşey diyemez niye arada menü yorumluyorsun va diye.
Takım burda, biz buradayız adı değişecek bazı şeylerin o da sorun değil ki..
Evet canım okudum zaten imkan uygun olsa dedimEflalim ben şuan kaptan yardımcılığı devir ediyorum zaten miu ile beraber bilgisayar elimin altinda ama evde net yok üstüne iki çocuk ve ev taşıma hatta şehir değiştirme iş değiştirme planlarımız var mümkün değil benim icin
Arkadaşlar bu miu sonsuza kadar kaptanlık yapamaz. Ki kız gidecem gelmeyecem demiyor. Yetişemiyor buraya tezler kongreler derken giremiyor bile... Bu durumda uygun birine devretmek en mantıklısıdır. Bundan önce de hep böyle oldu...
Lütfen burada olma amacımızı unutmayalım. Miu yoksa ben de yokum mantığı ile olmaz...
Kaptanlık gelir geçer. Ve ciddi emek ister... Miu bu emeği çabayı bu tarafa yoğunlaştıramadığından rahatsız ki bugüne kadar elinden gelenin fazlasını yaptığını biliyoruz. İnşallah uygun bir kaptan gelir takımın başına. Gönül ister ki bizden biri olsun...
Listeden anlasam paylaşıma ben taşırdım, sen kaptan olurdun
Sen o değilsin hani en kilolu olan varya işte o Sun senayyyy hoca olan mı benim mahmıt hoca mıyım ula
olur olur zayıf da kendisi
yaparsın nilişkom beni vururken bile ardındayım destekçinim
anlamadım fılavırımay kafam durdu benim kaç kere okudum anlamadım
kuzum gördüğün bildiğin kadarı aslında..kaptan ne iş yapar miu detayıyla anlatsana
Aynen bende aynı fikirdeyim..
sen çık aradan vaytgillerden black
Olacakkeşke benim olsaaaaaaa
55 benim olsaaaa
Evet evet o zayıf olab sensinayyyy hoca olan mı benim mahmıt hoca mıyım ula
olur olur zayıf da kendisi
ay türkan yaYuzume esıt miktarda 1 yemek kasıgı bal yogurt kakao surtum boyun gız altı dahıl tüm yüze ilk yarısını surdum20 dakıka bekleyop kalanı surdum haftanın 2 3 gunu yapıyorum cok faydalı botoks maskesı dıye gecıyr suna dumankaya nın tarfi netten bakın cok fatdalı bn yapınca cok memnun kaldım
Neden bırakıyorsun kaptanlıgıay türkan ya
napcan kız vaytı boşver sen onuWhiteblacklife adaş nasıl oldu ağzin burnin
Ayrıca ben seviyorum su an buram bıram çikolata kokuyorumay türkan ya
Kızzzzz uzun uzun yazdı kaç kere geçmiş mesajlarına bakNeden bırakıyorsun kaptanlıgı
Sen o değilsin hani en kilolu olan varya işte o Sun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?