kuzum gördüğün bildiğin kadarı aslında..
gönülden yapmak en önemlisi.. takımdakilerle bağ kurabilmek
menü takibi her gün..
tavsiyeler yorumlar yönlendirmeler..
paylaşım alanı takibi
karar defterini okuyup anlama
cumaları tüm bildirimleri toplamak..
paylaşımda saati geçmeden gerekli hesaplamaları yapıp paylaşmak
hedefleri koymak
spor listesi düzenlemek
1. sayfayı güncel tutmak
üyeleri iyi tanımak ne kime iyi gelir ne kilo aldırır verdirir bilmek
vs vs :)
uzar gider
napcan kız vaytı boşver sen onu
Yafrum benim yüzüm doğal botokslu ihtiyacım yokAyrıca ben seviyorum su an buram bıram çikolata kokuyorum
Sen onun totosunu gördünmü gerçekten maşallahı var boy kilo orantısı canim50 ne beeeee
40 ol sen hatta 26 falan ol benim kızla eşit ol
ayyyyy çıldırıcam 55 diyorlarrrr 50 diyorlarrrrr ınmiyo tartı diyorlarrrrrrr
tartı neye insin yağ varmıda insin
etlerini aldır
ben dün beynimi çıkarıp kilo verdimhepfit demiii
sende çıkar kız kolunu bacağını
Kızınca pek cirkinilişkom beni hiç vurmamıştın demi sen ay tırstım
Bende giderim demedik ya ben şaka yaptim kilo vermeyi devreden diye mali listeyi dedi liste dışı takip ederim dediben aslında takıma sormayı düşünüyordum canım
takımdaki herkese tek tek
KİMİ KAPTAN OLARAK GÖRMEK İSTERDİNİZ ?
diyerekten ciddi ciddi.. ben hariç elbette.. bunun sonucu bize çok güzel işaret edecekti o kişiyi.. ama çok moralim bozuldu ya ben de giderim yazılarını okuyunca sormadım : (
Kel mahmuttt
Şükür bonus daha iyi ağrı var ama ağrı kesiciler iş görüyorWhiteblacklife adaş nasıl oldu ağzin burnin
Dur bakayım ama ne bileyim ben ondan başkasına yakıştıramıyorum kaptanlıgı kımse yanlış anlamasın haddım ddğil ama onun enerjisi başka üzüldüm. Bana özel açıklama yapsınKızzzzz uzun uzun yazdı kaç kere geçmiş mesajlarına bak
Şükür bonus daha iyi ağrı var ama ağrı kesiciler iş görüyorWhiteblacklife adaş nasıl oldu ağzin burnin
totosunu ben görmedimSen onun totosunu gördünmü gerçekten maşallahı var boy kilo orantısı canim
Kızınca pek cirki
Bende giderim demedik ya ben şaka yaptim kilo vermeyi devreden diye mali listeyi dedi liste dışı takip ederim dedi
Kel mahmuttt
Yaaa ne sandın çok iş demek kaptanlık demek
Bende dolgun seviyorumYafrum benim yüzüm doğal botokslu ihtiyacım yokbende zayıf yüz severim tam tersi
zor beeeeeYaaa ne sandın çok iş demek kaptanlık demek
Herkes kendinde olmayanı istiyorBende dolgun seviyorumsırf bu yüzden 60 oldum sırf yüz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?