Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kaptanicem

Kız 24 saat aç mı kaldın sahurdan sahura

Kaptanım iftardan önce tartılırız da yarına oruç tutmicağım için sahur yapmicam yarın sabaha sa fark olabilir

oyyy kuzucum tabi ki çok üzücü ama rabbim bizden daha iyi bilir. kardeşine sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip eder kısa sürede inşallah

hadi ya geçmiş olsun kuzum aman tuzsuz tüket bu ara yoksa davul gibi şişersin

Herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim kızımın sebepsiz ateşi çıktı yine uyumam artık bu gecede

geçmiş olsun kuzucum, niye ateşi çıktı ki

kuzu ben yemeği 1 gün önceden pişiriyorum ya da yazdan buzlukta bir sürü malzemem var yarı pişmiş, hemen onları çıkarıp yapıyorum. mesela bugün buzlukta kavrulmuş mantarım ve biberlerim var. sadece soğan kavurup atıcam içine donmuş halde, 15 dakikada hazır
Bu arada belirteyim ben babama çekmişim

Hayatın cilvesi işte
lan sen afetsin, hem anne hem babanın maşallahı var demek ki

Kaptanım iftardan önce tartılırız da yarına oruç tutmicağım için sahur yapmicam yarın sabaha sa fark olabilir
Olursa o alınır bildirim olarak kuzum
Ama iftardan önceki daha düşük ve doğru çıkar gibi

Belki cuma da oruç tutan olur. O zaman direk bugün iftar öncesi tartısını alacağız. Yarın otuç tutmayacaklar tartısına bakıp karar verecek

Migrostan hazir yikanmis yesillik aldim dun kendi sosumla olur cok agir yiyoruz sikintili dun pasta kesildi ince dilim gitti aksamin 10 unda ama diger hic birini yemedim alkol almadim erkenden de ayrildim acik bufe zor dostum zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…