Günaydın kaptanicemBugünün perşembe olduğunu unutmadaaaann
Ekmeksiz
Karbonhidratsız
Booool su ile
Hafif spor ile
Geçirelim günü.
UNUTMAYINNNNNN!!!!!!!
Oruç olanlar TAM İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP CUMA GÜNÜ O KİLOSUNU BİLDİRECEK..
Sakın uuntmayın iftardan önce tartılmayı emi
Kız 24 saat aç mı kaldın sahurdan sahuraMenümu vereyim
Sahur: 3 çeri domates, salatalık, 2 dlm peynir, 5 zeytin, tere, maydanoz, 3 ceviz ve Yeşilçay.
Sahur: 1 tabak kıymalı kabak yemeği, aysberg salata, yoğurt.
Su: 2 lt.
Spor: leslie 3 mil+30 dakika tempolu yürüyüş.
@nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Kaptanım iftardan önce tartılırız da yarına oruç tutmicağım için sahur yapmicam yarın sabaha sa fark olabilirBugünün perşembe olduğunu unutmadaaaann
Ekmeksiz
Karbonhidratsız
Booool su ile
Hafif spor ile
Geçirelim günü.
UNUTMAYINNNNNN!!!!!!!
Oruç olanlar TAM İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP CUMA GÜNÜ O KİLOSUNU BİLDİRECEK..
Sakın uuntmayın iftardan önce tartılmayı emi
oyyy kuzucum tabi ki çok üzücü ama rabbim bizden daha iyi bilir. kardeşine sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip eder kısa sürede inşallahCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Menü
Önce açıklamasını yapayım kayınvalidenin Doğum günüydü orda akşam yemeği yedik
Sabah yok
Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 bardak badem sütü
1 sütlü kahve
Ara:14.30
1 muz 2 ceviz
Öğlen (16.00)
Yarım filet balık
3 çatal brokoli
Akşam(21.30)
3 kuşkonmaz
Bol et(3 dilim falan)
1 şeftali
Patates(mini mini 8 tane topçuk)
Spot:45 dakika tempolu yürüyüş
@begum75 @MiuLego @Nevrestehepfit
Maalesef birşeye alerji oldum, kortizonlu ilaç aldım antihistaminik
Herkese iyi geceler ben ateş nobetindeyim kızımın sebepsiz ateşi çıktı yine uyumam artık bu gecede
Yarın sıfır sıfır sıfır karbonhidrat almalıyım,meyve de yok
Bu tartı inmeli uleeeennnnn
Bir de şu kayınvalidedeki yemekler çok sabote ediyor
Bu cuma 54 g e l m e l i lütfen ya lütfen
Hiç umudum kalmadı bu Akşamdan sonra
Bir de şu geç yemek çok fena nasıl kilo veririm ben böyle
İş 20.00’de bitiyor eve gel yemek yap ye oooo saat geç oluyor
Yarın sabahtan yemeğimi hazırlayacağım
lan sen afetsin, hem anne hem babanın maşallahı var demek kiBu arada belirteyim ben babama çekmişim
Hayatın cilvesi işte
Günaydıın
Ayaklarım ağrıyo
Olursa o alınır bildirim olarak kuzumKaptanım iftardan önce tartılırız da yarına oruç tutmicağım için sahur yapmicam yarın sabaha sa fark olabilir
Bana da yaaaapgünaydın kuzular
uyanamayan bir ben var, gidem de kahve içem
Gel ovayım ben kıyamam kiGünaydıın
Ayaklarım ağrıyo
Kuşiim bal böcüğüm benim yerim seni ben. Kıyamam senin parmaklarınaGel ovayım ben kıyamam ki
Hee öp. Du ben de öpimöpim de geçsin
benim de ağrıyor dün 3 saatten fazla yürüdüm
Migrostan hazir yikanmis yesillik aldim dun kendi sosumla olur cok agir yiyoruz sikintili dun pasta kesildi ince dilim gitti aksamin 10 unda ama diger hic birini yemedim alkol almadim erkenden de ayrildim acik bufe zor dostum zorKuzum hani kavanozlar var ya ben salatamı ona koyuyorum soslamadan. Zeytinyağıyla limonu da bebe mamaları satılıyor kavanozlarda. 1 tl filan. O kavanozlardan almıştım ona koyuyorum ağzı iyi kapanıyor dökülmüyor yiyeceğim zaman karıştırıyorum. Yanına da ekmek al salatanı neli istersen yap. Her gün sandviç yeme
Mantikli bencede baska turlu olmayacak 8 de yerim aksam iste idare ederim belki ise yararBende bunu diyecektimcakil80 salata en güzeli hem de doyurucu. Yanında peynir, ton balığı, tavuk da olur her gün biri mis gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?