- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok çok güzel menü fitimmmmMenümü bırakayım bugün oturmadım hiç desem yeridir allahtan yanima meyve almışım
10:00
1 yeşil elma
1 ceviz
13:30
1 incir
1 gün kurusu
2 ceviz
17:00(arkadaşa bebek oturmasına gittim, diyette olduğumu biliyordu ve cıslar yerine dolaptan brokoli çıkarıp haşladım beraber yedik iyi de oldu)
1 tabak haşlanmış brokoli
80 g ton balığı
18:30
15 tane falan yer fıstığı
Spor: 90 dakika tempolu= 225 p
90 dakika normal yürüyüş=90 p (aslında süre daha uzun ama tam emin değilim az yazıyorum)
Toplam= 315 p @nehirnil111
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
Allah yardımcıniz olsun canım sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin bu günler hurmetineCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Pastırma yeme yarın tuzu çok olduğu için ve regl döneminde olduğun için sıkı ödem yapar yineSabah ılık limonlu su 09.30
10.30 yarım greyfurt çeyrek elma
12.30
1 yumurta ile pastırma
2 kk beyaz 1 tel kaşar peyniri
6 zeytin
Yeşillik domates
Koz biber ve patlıcan 1 y kaşık
Aksam 18.30
2 Çatal bulgur pilavı
1 kase mantar çorba
2 yk yumurtali isirganotu kavurma (tadı pek güzel değildi)
Ayran salata
Spor . Miu sum da bulgur à şey etmesın Die evi sildim . Yürüyüse çıktık eşimı ikna ettim 20 dk olabilir
Su 3lt @MiuLegoWhiteblacklife çay ı unutuodum. 20.00
6 cigfindik 4 hurma 2 kayısı 10 kadar beyaz ve sarı leblebi
Koruma için güzel menü canımSabah10:00
2 yumurta rafadan
1 kk peynir
Dom sal biber
2 çatal çilek reçeli
1 dilim kepek ekmeği
Ara16:00
1 muz
Yarım elma
Akşam18:00
1 kase paça çorbası
Yarım dilim kepek ekmeği
1 kornişon turşu
Su:2 lt
Sporum gelsinnnnn
200 ip atlama
45 dk leslie3
25 dk jillian lvl2
30 dk cardio
10 dk egzersiz
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Telden girdiğim için link atıyorum diyet başarı hikayeleri bölümünde var balım hippom da varİkinizin hikayesinide okumak isterim.buraya atabilirmisin pekiWhiteblacklife
Çok az bu menü nevo sabahı dolu dolu isterdim yeşillikli falan az olmuş kuzum ya çok mu artı bu yüzden mi böyle menuMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Peynir
Akşam
1 tabak sebze yemeği
Ayran
2 ceviz
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
@MiuLego
Floweroflife
@nehirnil111
Kahvaltıya yeşillik yumurta ekle kahvaltı candır diyette lütfen hiçbir şey yiyemezsin bile ağzına iki parça ceviz at ki meta uyansın onun dışında gayet güzel menü full pro olmuş sahaneBugün hiç fırsatım olmadı girmeye akşam bitti dersim menümü yazayım da fırsat bulmuşken yarın hep burada olucam böyle olunca biraz kötü hissediyorum paylaşıp kaçtı gibi
Sabah 8:20 ( Demiştim yapamadım diye kahvaltı yapamamayı hiç sevmiyorum )
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Öğle 14:00
Tavuk döner servis halinde
Salata
Akşam 17:00
1 bardak ayran
Biraz köri soslu tavuk
2 lt su
1 sade türk kahvesi
12.8 km yürüyüş büyük ihtimal 13.5 olur
@MiuLegoWhiteblacklife
Artım çok canımÇok az bu menü nevo sabahı dolu dolu isterdim yeşillikli falan az olmuş kuzum ya çok mu artı bu yüzden mi böyle menu
Ayy çok üzüldüm canım ya rabbim sabir ve şifa versinCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Sağol WaytimmmmmmmmmAyy çok üzüldüm canım ya rabbim sabir ve şifa versin
Cook gecmis olsun canim cok üzüldümCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Ay evet. ve o dönemi atlatamadim . Çözülmedi. Sis hissediyorum gerçekten. perşembe bişiler yapmalıyımPastırma yeme yarın tuzu çok olduğu için ve regl döneminde olduğun için sıkı ödem yapar yine
bulgür candir kız. pirinç olsa almazdim 2 çatal daOfff vere sıfır karbondan anladığın 2 çatal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?