Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok çok güzel menü fitimmmm

Canlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum

Allah yardımcıniz olsun canım sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin bu günler hurmetine

Pastırma yeme yarın tuzu çok olduğu için ve regl döneminde olduğun için sıkı ödem yapar yine

Koruma için güzel menü canım

Kahvaltıya yeşillik yumurta ekle kahvaltı candır diyette lütfen hiçbir şey yiyemezsin bile ağzına iki parça ceviz at ki meta uyansın onun dışında gayet güzel menü full pro olmuş sahane

Ayy çok üzüldüm canım ya rabbim sabir ve şifa versin

Cook gecmis olsun canim cok üzüldüm
Rabb'im tekrar sağlıkla nasip eder insaAllah

Menü
Önce açıklamasını yapayım kayınvalidenin Doğum günüydü orda akşam yemeği yedik
Sabah yok

Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 bardak badem sütü
1 sütlü kahve

Ara:14.30
1 muz 2 ceviz

Öğlen (16.00)
Yarım filet balık
3 çatal brokoli

Akşam(21.30)
3 kuşkonmaz
Bol et(3 dilim falan)
1 şeftali
Patates(mini mini 8 tane topçuk)

Spot:45 dakika tempolu yürüyüş
begum75 @MiuLego Nevreste hepfit

Maalesef birşeye alerji oldum, kortizonlu ilaç aldım antihistaminik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…