- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Saat 4de kadar güzel ama yemekten hemen sonra şeftali olmamış .. daha çok koruma menüsü bu..Menü
Önce açıklamasını yapayım kayınvalidenin Doğum günüydü orda akşam yemeği yedik
Sabah yok
Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 bardak badem sütü
1 sütlü kahve
Ara:14.30
1 muz 2 ceviz
Öğlen (16.00)
Yarım filet balık
3 çatal brokoli
Akşam(21.30)
3 kuşkonmaz
Bol et(3 dilim falan)
1 şeftali
Patates(mini mini 8 tane topçuk)
Spot:45 dakika tempolu yürüyüş
begum75 @MiuLego @Nevreste @hepfit
Maalesef birşeye alerji oldum, kortizonlu ilaç aldım antihistaminik
Hippo Doğum gününden kalktım pastalar tatlılar vardı bir yek şeftali yedim eşlik etmek içinSaat 4de kadar güzel ama yemekten hemen sonra şeftali olmamış .. daha çok koruma menüsü bu..
Olleyy beee beğendiniz ohh şu an rahatça uyumak istiyorum vaktim olsa yumurtasız bırakmam da kendimi yarın güzel bi kahvaltı yapabileceğim sonundaKahvaltıya yeşillik yumurta ekle kahvaltı candır diyette lütfen hiçbir şey yiyemezsin bile ağzına iki parça ceviz at ki meta uyansın onun dışında gayet güzel menü full pro olmuş sahane
İyi geceler kolay gelsinDaha uyuyamadım.. ders çalışıyorum .. bitsin sahur yapıcam arada bebiş uyandı onu tekrar uyutmaya çalışırken bi bakim dedim
Hepinize iyi geceler ♡♡♡
Sağol kuzumCook gecmis olsun canim cok üzüldüm
Rabb'im tekrar sağlıkla nasip eder insaAllah
Sağol tatlim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versinAllah yardımcıniz olsun canım sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin bu günler hurmetine
Bu arada belirteyim ben babama çekmişimtevafuk55
Kuzum annemin kilosu var biraz 1.58 boya 86 kilo oldu, sevindim çünkü şimdilik bir sağlık sorunu yok(tiroid ve tip 2 diyabet var ama ilaçsız hallediyor şimdilik) ama yaş ilerlerken kilolar sorun olacak gibi geliyorum, o yüzden kilo vermesini istiyorum, bir de annem çooookkkkkk güzel bir kadın, gençliğinde tam bir afetmiş(maşallah diyim)şimdi de çok bakar kendine,süslüdür,kilo verirse müthiş olur yine onun iyiliği için istiyorum ve çok sevindim
Meaşallah
Canım ne desem bilemedim, geçmiş olsunCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Amin amin canimSağol tatlim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?