Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saat 4de kadar güzel ama yemekten hemen sonra şeftali olmamış .. daha çok koruma menüsü bu..

tevafuk55
Kuzum annemin kilosu var biraz 1.58 boya 86 kilo oldu, sevindim çünkü şimdilik bir sağlık sorunu yok(tiroid ve tip 2 diyabet var ama ilaçsız hallediyor şimdilik) ama yaş ilerlerken kilolar sorun olacak gibi geliyorum, o yüzden kilo vermesini istiyorum, bir de annem çooookkkkkk güzel bir kadın, gençliğinde tam bir afetmiş(maşallah diyim )şimdi de çok bakar kendine,süslüdür,kilo verirse müthiş olur yine onun iyiliği için istiyorum ve çok sevindim

Saat 4de kadar güzel ama yemekten hemen sonra şeftali olmamış .. daha çok koruma menüsü bu..
Hippo Doğum gününden kalktım pastalar tatlılar vardı bir yek şeftali yedim eşlik etmek için
Biraz koruma menüsü gibi oldu farkındayım ama bir de çok çalıştım yine amelelik tüm gün akşam da çok geç kaldık acıktım çok

Kahvaltıya yeşillik yumurta ekle kahvaltı candır diyette lütfen hiçbir şey yiyemezsin bile ağzına iki parça ceviz at ki meta uyansın onun dışında gayet güzel menü full pro olmuş sahane
Olleyy beee beğendiniz ohh şu an rahatça uyumak istiyorum vaktim olsa yumurtasız bırakmam da kendimi yarın güzel bi kahvaltı yapabileceğim sonunda

Yarın sıfır sıfır sıfır karbonhidrat almalıyım,meyve de yok

Bu tartı inmeli uleeeennnnn
Bir de şu kayınvalidedeki yemekler çok sabote ediyor

Bu cuma 54 g e l m e l i lütfen ya lütfen

Hiç umudum kalmadı bu Akşamdan sonra
Bir de şu geç yemek çok fena nasıl kilo veririm ben böyle

İş 20.00’de bitiyor eve gel yemek yap ye oooo saat geç oluyor
Yarın sabahtan yemeğimi hazırlayacağım

Bu arada belirteyim ben babama çekmişim

Hayatın cilvesi işte

Canım ne desem bilemedim, geçmiş olsun

Oh geçmişi bitirdim
Yatayım uyuyayım yarın işleeeerrrrr beni bekler
Fayansa devam

Of şu fayans bir bitse ya, fayans keserken heryer çok toz oluyor eve bir geliyorum ağzım burnum toz olmuş, dudaklarım falan tozdan çatladı, alerji de oldum

İyi geceler

Bugünün perşembe olduğunu unutmadaaaann

Ekmeksiz
Karbonhidratsız
Booool su ile
Hafif spor ile

Geçirelim günü.

UNUTMAYINNNNNN!!!!!!!

Oruç olanlar TAM İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP CUMA GÜNÜ O KİLOSUNU BİLDİRECEK..

Sakın uuntmayın iftardan önce tartılmayı emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…