sen nisasın istersen olursun elbette kiKiz berna sana imrenerek bakiyom ha.
Tam istedigim kilodasin.
Ya bende 57 olmak istiyorum
Yaw ben de pratik şeyler yapmaya çalışıyorum aynen benşm de buzluk dolu, ama eve gelince hemen yemeğe başlayamıyorum, kedileri besle, köpeğin yemeğini hazırla, duş al derken hop geç olmuşgeçmiş olsun kuzucum, niye ateşi çıktı ki
kuzu ben yemeği 1 gün önceden pişiriyorum ya da yazdan buzlukta bir sürü malzemem var yarı pişmiş, hemen onları çıkarıp yapıyorum. mesela bugün buzlukta kavrulmuş mantarım ve biberlerim var. sadece soğan kavurup atıcam içine donmuş halde, 15 dakikada hazır
lan sen afetsin, hem anne hem babanın maşallahı var demek ki
Kizzz sen ne tatlısın. .yaaa. çok seviyorum seni . Sen beni az sevebilrsinHerkes inşallah en çok beni özlemiştir
En çok beni seviyordur inşallah
Ençok seven yarın en çok eksi getirenlerdir
Dimi miu?
Eveeeet
Eki Görüntüle 2126954
ni demek her zaman temizliyom ben arada siz de el atınEllerine sağlık kaptanicem mis gibi olmuş buralar
ay ne kadar güzel bir günaydın şeysi:))))Güünaydınn
Büyüklerimin pamuk ellerinden
Küçüklerimin tombik yanacıklarından
Ööö peee riiimmmmmm
Regaip Kandilimiz mübarek olaun kardeşcanlarım benim
Suraya en son 8 subatta regl olmus bi Elif bırakalım....
Benim hergun aklımdan cikmiyorsunuzki
Ben de kabağı bugüne ayrdim. Akıbetini bilmiom bakamBugune kabak ayirdiydim çürümüş
Olucam kuzum.sen nisasın istersen olursun elbette ki
kuzenim yazmış@MiuLego beni tevoylami aldatiyorsunEki Görüntüle 2126983
.ni demek her zaman temizliyom ben arada siz de el atın
ay ne kadar güzel bir günaydın şeysi:))))
regl bahanesi yooook o eksiler gelecek
doğru yoldayız yani
Bende tahmin ettim zaten yoksa gönlümün efendisi diye tevo ya yazacak halin yok ya
günaydın minnak begüşümmmmmmmmmmm
hahahahah tüm memişler kapatılmış bikini ile tamam yapın tatilinizi hadi
HAHAHAHHAHAH nasıl buldun bunu ya hahahahahaEki Görüntüle 2126984 @MiuLego Bu anne kuşu biyerden gözüm isiriyor sanki sanamı benziyor acaba
sussana ama deynebim herkese reklam olmayalım dedik dinlemedin yaHayır benimle aldatıyor
@MiuLego aşkımız gizli kalsın nazarlara gelmeyelim dedin ama ,dayanamadım ,sana sulanıyorlar,yedirtmem ulan seni
Seni takipteyim ..ben de de var Ton balık yapam salata . Ihiiiii buldum aksam à . Kabak yogurtlusu ve Ton balık salata yicimmm . Evdekileré napsam. Bulgur pilavı var yanına ne yapsamTon balikli salata saat 3 gibi
Evet miıium alerji oldum, kolum kabardı bir de astımım azdıfılavırım çiçeğim böceğimmmmmmmmmmmFloweroflife alerji mi oldun kıyamam hemencik geçsin inşallah
bonusum anneden haber var mı nasıl sultan hanım?Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?