Sadece gitse yine iyi.Eli boş ta gitmiyorne neeeeeeeeeeeeeeeeNevreste arkadaşlarıyla mı buluşacakmışşşşşşşşşş hem de haftanın herosu iken hem de artı iken hem de yarın tartı günü iken HAZIRLAYIN ÇARMIHI A DOSTLAR YARIN NEVOYU GERECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Eki Görüntüle 2126987 sende öyle ayarini tutturamadın herhal abartma @MiuLego kim seni sevmek kim sen kendi kendine hayaller kurmussunnnn
sen mi balık et
Gönül bu ,fite de konar ,balıketine de
Buyrun benim efenim.
Kizzz sen ne tatlısın. .yaaa. çok seviyorum seni . Sen beni az sevebilrsin
Rabbim şifalar versin inşallah canim@MiuLego çok tşk ederim merak etmek bi başkasını düşünebilmek ne güzel bişey
Annem çıktı bu sabah evinde ablam yanında.
Yavaş yavaş düzelicek inşallah.
Ben zayıflayamadım o da şişko kalsın banane
Miu dün gece kötü bir haber aldık neyse dedim gece kızım ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum 36 saattir ayaktayım döverim seniHadi bugün bir çılgınlık yapıp vaytı hiç tınlamayın
Hatta ona kötü davranın bana iyionu iteleyin beni sarıp sarmayalayın
Ay çok heyecanlı bak okuması bile zevkli demiyapalımmmmmmm
Makbule bende de wc sikintisi var.
Ebe gümecini denedin mi?
Bayagi etkili.
Istersen yemegini ye ister az suda hasla limonla biberle ye.
Bugun pazardan alip yapacagim insaallah.
Miu dün gece kötü bir haber aldık neyse dedim gece kızım ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum 36 saattir ayaktayım döverim seni
Evet ya ayrı bi datliligun var. Canlarm benim. İyi ki varsınız . Hava kapalı . İnsanın içini açan tek yer. Sizin yanınız. Sadece iyiligimizı isteyen sevgi dolu insanciklar.
hunharca güldüm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hahahahahaha
sen mi balık etsen fit üstü fitsin benim için beeee
naber kibar nisam minnoşum
ay benim dimi o
aşırı seviyosun dimi
ben çok kızıyorum sana
ammmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaa
BİR O KADAR DA ÇOK SEVİYORUM TEMİZ KALPLİM
Bonusum bal bocugum sana da hayırlı kandiller olsun. Canım acayip kandil simidi cekio. kimse duymasinnnnnn. Yememmm tabi de ..
Yediklerimi yazayım sende üstüne aç bi büyük domestosu kafayı bulalım vayt...
Bulutların üstünde uçmayalımmı yani
Bugün tüm dularim sizinle cnm rabbim.isteyen herkese nasip etsin sağol cnm.mGununuz aydin olsun efenim.
Kandiliniz mubarek olsun.
HAbibte Allah sabir versin. Eabbim Tez zamanda bi bebis daha nasip etsin.
Bi anne icin en zoru ama imtihan gececek insaallah.
Aman sakın has yoksa miu ne yaparBonusum bal bocugum sana da hayırlı kandiller olsun. Canım acayip kandil simidi cekio. kimse duymasinnnnnn. Yememmm tabi de ..
Amin kuzum..Rabbim isteyen herkese nasip etsinFloweroflife canım dikkae et kendne inş ntnce rahatlarsın
HAbibte cok üzüldüm canım.aynı şeyi bende yasadım..ve benm hicbir belrtm yoktu..bi anda öğrennce o kdar üzüldümki..Rabbim herseyin hayrlsnı nasip etsin.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen dileyen herkese saglıkla hayırla nasip olsun inş
Whiteblacklife nasl oldu kuzu??
Amin amin canimAmin kuzum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
.sağlıklı ve hayırlı evlatlar..bir kadın için en zor durum..Rabbim başka acılar vermesin..
Sağol bitanem Çok tşkler bende seni ve takımdaki tum arkadaşları çok seviyorummmmm.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...HAbibte kuzuuuummm ben bi alıntıdan okudum .. kardeşini
Allah sabır versin canom. Çok yoruldun hep üst üste geldi. Bak kandil bugün bolca dua et ben de edicem senin için.. dik dur.. hepsi geçecek sen de rahat edeceksin inşallah.. Allah büyük kuzum .. zaten isyan etmiyorum demişsin. Taşıyamayacağı yük vermezmiş Allah insana. Bunlar da geçecek
Seviliyorsun çook
Yaz bonus ne yersen yaz öyle öyle azalacak cidden bak şu an içinde bulunduğum durumu bı anlata bilsem keşke bırak yemeği kafayı pasta gömersin ama yemek cozmuyor balım yaa yaz bir yaz iki yazar sonra sende farkedersin bu işin böyle olmayacağını gerçektende menü istiyorum senden
Yediklerimi yazayım sende üstüne aç bi büyük domestosu kafayı bulalım vayt...
Bulutların üstünde uçmayalımmı yani
ay ne güzelAyyyy çok sinir oldum
Sabahın 5 inde köpek kapının önünde ağlamay başladı, eşim dışarı çıkardı ishal olmuş
Az önce yine başladı ağlamaya bu defa ben uykumdan uyandım giyindim çıkardım yüzümü bile yıkamadan
, kandırmış ya la!!!!
Sokağa çıktık bu sevgi pitirciği , dedim kaka, çiş? Yok, kandırmış beni
Çok sinirlendim, dönünce köşesine koydum, şimdi sesi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?