Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman sakın has yoksa miu ne yapar
Ya üzülür . . Çok şey yapar tabı de. Uzulmesine dayanamam. O finduk burnuna kıyamam . @MiuLego
Hem var ya. Kandil Die cikilte ikram eden kurabiye dağıtan .. inşallah kandil simidi gelmezzz . Gelse de yemem kıii . Allah bana güç ver

oyyy kuzucum tabi ki çok üzücü ama rabbim bizden daha iyi bilir. kardeşine sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip eder kısa sürede inşallah
Sağol kuzum rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..Rabbim ne uygun gorurse boyun eğmek zorundayız o bizden daha iyisini ve hayırlısını bilir..iyı kandiller cnm..

Evet üzülür canım yarında seni çevirme yapar tadına bakarız artikhem ben söylemem miu ya canın cektigini

Whiteblacklife sebepsiz ateş ne öyle geçmiş olsun şimdi nasıl
Bonus kızımın ne yazık ki öyle bı sorunu var daha öncede çektik doktora goturuyoruz doktor her şeyine kan idrar kulak burun boğaz bakıyor ama görünürde ateşe sebep olacak en ufak bir rahatsızlığı yok ama ateş 40 derece sebebi belli olmayan ateş olarak geçiyor dedi ne zaman düzelir belli değil gece uyuyor hiç bir şey yok bı kalkıyorum ateşi 40 tabi çok tehlikeli havale geçirebilir farketmezsem bildiğin her an tedikteyim uyurken bile 10 defa kalkıyorum kontrol için bı çözümde bulamadık

günaydın
Bu arada günaydın
günaydın
Seni takipteyim ..ben de de var Ton balık yapam salata . Ihiiiii buldum aksam à . Kabak yogurtlusu ve Ton balık salata yicimmm . Evdekileré napsam. Bulgur pilavı var yanına ne yapsam
et sote :)
Evet miıium alerji oldum, kolum kabardı bir de astımım azdı
Yine ilaç alacağım kortizonlu
ah kuzum ya
belli mi peki alerjinin sebebi? illa kortizon mu almak gerekiyor başka çaresi yok mu?
@MiuLego çok tşk ederim merak etmek bi başkasını düşünebilmek ne güzel bişey

Annem çıktı bu sabah evinde ablam yanında.
Yavaş yavaş düzelicek inşallah.

süper olomuş hem ablanın yanında için de rahat eder.. uzak mı şehirler bonus? aklın kalıyordur senin de..
Ayyy ya benim kabak bitti almaya gideyim desem hava yağmurlu, ben ne yapsam acaba
salata kuzucum bol beyaz peynirli yeşillikli salata
Sadece gitse yine iyi.Eli boş ta gitmiyor Nevreste
tevafuk55 şahit,O da gördü
1 tepsi bol kalorili birşey yapmış

ay ne diyosun kalpten gideceğim iyice şişko Nevreste olacak bu gidişle

nevo vururum seni

Rabbim şifalar versin kuzuma canim

Aboowwww kaç kaç @Bonus ama etkili sağolsun vaytimm

Ben zayıflayamadım o da şişko kalsın banane
zayıflayamadım derken?
Miu dün gece kötü bir haber aldık neyse dedim gece kızım ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum 36 saattir ayaktayım döverim seni
nooldu ne haberi aldın? geçmiş olsun minnakımıza.. sen nasılsın

halin yoktur senin şimdi dövemezsin de senle uğraşayım ben madem

sen şimdi bişeyler yemeyi de unutursun yine halsiz kalırsın

KAHVALTI YAP
Evet ya ayrı bi datliligun var. Canlarm benim. İyi ki varsınız . Hava kapalı . İnsanın içini açan tek yer. Sizin yanınız. Sadece iyiligimizı isteyen sevgi dolu insanciklar.

Kiz berna sana imrenerek bakiyom ha.
Tam istedigim kilodasin.
Ya bende 57 olmak istiyorum
Olursunnnn hem ben de 57 degilim ki
Hem seninki kac bilmiyorum ama benim boyum 161.oyle aman aman zatif da degilim.bak hippoya 175 boyla 64u zorluyor zalım
Seni takipteyim ..ben de de var Ton balık yapam salata . Ihiiiii buldum aksam à . Kabak yogurtlusu ve Ton balık salata yicimmm . Evdekileré napsam. Bulgur pilavı var yanına ne yapsam
Varsa etli kofteli biseyler yapabilirsin.aksam icin guzel menu olur seninki.
Ben zayıflayamadım o da şişko kalsın banane
Ahaaaa icinde morti çıktı sonunda

Ayy aklında bin yaşa kaptan öyle yapayım evdekilere yemek var birde tavuk çorbası yapayım az tadına bakayım dimi kaptan

Çok geçmiş olsun canım ya. Allahım bebekler çocuklar hasta olmasın lutfennnn

Sağol bitanem Çok tşkler bende seni ve takımdaki tum arkadaşları çok seviyorummmmm.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
canım benim
vero sen yaparsın yarın tartıdaki göreceğin rakamı düşün buradaki bizleri arkdaşlarını düşün

yaz geliyor onu düşünnnn

fit mi fat mi olmak istersin

SOPA MI YEMEK İSTERSİN

düşün işte
çok özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…