Ya üzülür . . Çok şey yapar tabı de. Uzulmesine dayanamam. O finduk burnuna kıyamam .Aman sakın has yoksa miu ne yapar
aynen canom temiz havada yürüyüş ne de güzel olur.. hava bugün berbat çıkılacak gibi değil.. ama düzeliyor artık boool yürüyüşler seni beklerOlucam kuzum.
Agirlik calisiyorum . Ip atliyorum.
Havlar da bi duzeleydi sabah yuruyuslerine baslayacagim. Bugun alarmi kurdum ama hava yagacak gibitfi kaldi.
ay ne güzel
ayyy fılavır
çok özledim ben de kandırmalarını ilgi istemelerini
yaaaa
Sağol kuzum rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..Rabbim ne uygun gorurse boyun eğmek zorundayız o bizden daha iyisini ve hayırlısını bilir..iyı kandiller cnm..oyyy kuzucum tabi ki çok üzücü ama rabbim bizden daha iyi bilir. kardeşine sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip eder kısa sürede inşallah
Evet üzülür canım yarında seni çevirme yapar tadına bakarız artikYa üzülür . . Çok şey yapar tabı de. Uzulmesine dayanamam. O finduk burnuna kıyamam .@MiuLego
Hem var ya. Kandil Die cikilte ikram eden kurabiye dağıtan ..inşallah kandil simidi gelmezzz . Gelse de yemem kıii . Allah bana güç ver
Bonus kızımın ne yazık ki öyle bı sorunu var daha öncede çektik doktora goturuyoruz doktor her şeyine kan idrar kulak burun boğaz bakıyor ama görünürde ateşe sebep olacak en ufak bir rahatsızlığı yok ama ateş 40 derece sebebi belli olmayan ateş olarak geçiyor dedi ne zaman düzelir belli değil gece uyuyor hiç bir şey yok bı kalkıyorum ateşi 40 tabi çok tehlikeli havale geçirebilir farketmezsem bildiğin her an tedikteyim uyurken bile 10 defa kalkıyorum kontrol için bı çözümde bulamadıkWhiteblacklife sebepsiz ateş ne öyle geçmiş olsun şimdi nasıl
günaydınGünaydın
Hayırlı kandiller
Eki Görüntüle 2127008
günaydınBu arada günaydın
et sote :)Seni takipteyim ..ben de de var Ton balık yapam salata . Ihiiiii buldum aksam à . Kabak yogurtlusu ve Ton balık salata yicimmm . Evdekileré napsam. Bulgur pilavı var yanına ne yapsam
ah kuzum yaEvet miıium alerji oldum, kolum kabardı bir de astımım azdı
Yine ilaç alacağım kortizonlu
@MiuLego çok tşk ederim merak etmek bi başkasını düşünebilmek ne güzel bişey
Annem çıktı bu sabah evinde ablam yanında.
Yavaş yavaş düzelicek inşallah.
salata kuzucum bol beyaz peynirli yeşillikli salataAyyy ya benim kabak bitti almaya gideyim desem hava yağmurlu, ben ne yapsam acaba
Sağol kuzum mm. .Canım ne desem bilemedim, geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin kuzuma canimBonus kızımın ne yazık ki öyle bı sorunu var daha öncede çektik doktora goturuyoruz doktor her şeyine kan idrar kulak burun boğaz bakıyor ama görünürde ateşe sebep olacak en ufak bir rahatsızlığı yok ama ateş 40 derece sebebi belli olmayan ateş olarak geçiyor dedi ne zaman düzelir belli değil gece uyuyor hiç bir şey yok bı kalkıyorum ateşi 40 tabi çok tehlikeli havale geçirebilir farketmezsem bildiğin her an tedikteyim uyurken bile 10 defa kalkıyorum kontrol için bı çözümde bulamadık
Aboowwww kaç kaçYaz bonus ne yersen yaz öyle öyle azalacak cidden bak şu an içinde bulunduğum durumu bı anlata bilsem keşke bırak yemeği kafayı pasta gömersin ama yemek cozmuyor balım yaa yaz bir yaz iki yazar sonra sende farkedersin bu işin böyle olmayacağını gerçektende menü istiyorum senden
Ben zayıflayamadım o da şişko kalsın banane
nooldu ne haberi aldın? geçmiş olsun minnakımıza.. sen nasılsınMiu dün gece kötü bir haber aldık neyse dedim gece kızım ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum 36 saattir ayaktayım döverim seni
Evet ya ayrı bi datliligun var. Canlarm benim. İyi ki varsınız . Hava kapalı . İnsanın içini açan tek yer. Sizin yanınız. Sadece iyiligimizı isteyen sevgi dolu insanciklar.
Amin kuzumRabbim şifalar versin kuzuma canim
Bonusum bal bocugum sana da hayırlı kandiller olsun. Canım acayip kandil simidi cekio. kimse duymasinnnnnn. Yememmm tabi de ..
Olursunnnn hem ben de 57 degilim kiKiz berna sana imrenerek bakiyom ha.
Tam istedigim kilodasin.
Ya bende 57 olmak istiyorum
Varsa etli kofteli biseyler yapabilirsin.aksam icin guzel menu olur seninki.Seni takipteyim ..ben de de var Ton balık yapam salata . Ihiiiii buldum aksam à . Kabak yogurtlusu ve Ton balık salata yicimmm . Evdekileré napsam. Bulgur pilavı var yanına ne yapsam
Ahaaaa icinde morti çıktı sonundaBen zayıflayamadım o da şişko kalsın banane
Oy kıyamam sana
ay ne güzel
ayyy fılavır
çok özledim ben de kandırmalarını ilgi istemelerini
yaaaa
Ayy aklında bin yaşa kaptan öyle yapayım evdekilere yemek var birde tavuk çorbası yapayım az tadına bakayım dimi kaptangünaydın
günaydın
et sote :)
ah kuzum ya
belli mi peki alerjinin sebebi? illa kortizon mu almak gerekiyor başka çaresi yok mu?
süper olomuş hem ablanın yanında için de rahat eder.. uzak mı şehirler bonus? aklın kalıyordur senin de..
salata kuzucum bol beyaz peynirli yeşillikli salata
ay ne diyosun kalpten gideceğim iyice şişkoNevreste olacak bu gidişle
nevo vururum seni
Çok geçmiş olsun canım ya. Allahım bebekler çocuklar hasta olmasın lutfennnnYaz bonus ne yersen yaz öyle öyle azalacak cidden bak şu an içinde bulunduğum durumu bı anlata bilsem keşke bırak yemeği kafayı pasta gömersin ama yemek cozmuyor balım yaa yaz bir yaz iki yazar sonra sende farkedersin bu işin böyle olmayacağını gerçektende menü istiyorum senden
canım benimSağol bitanem Çok tşkler bende seni ve takımdaki tum arkadaşları çok seviyorummmmm.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
vero sen yaparsın yarın tartıdaki göreceğin rakamı düşün buradaki bizleri arkdaşlarını düşünYa üzülür . . Çok şey yapar tabı de. Uzulmesine dayanamam. O finduk burnuna kıyamam .@MiuLego
Hem var ya. Kandil Die cikilte ikram eden kurabiye dağıtan ..inşallah kandil simidi gelmezzz . Gelse de yemem kıii . Allah bana güç ver
çok özledim yaüzülme miummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?