• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1500 yazdım senin adına açık ne kadar bilmiyorum ama ben günde 4000 civarı çekiyorum 450bin duruyordu hocada bilmiyorum daha ne kadar verdi 100 bile okunsa kar kardır allah hepimizin dualarını kabul etsin vesile kılsın okuduklarımızla dün akşam okuduk annem ve kardeşimle 14bin tane oldu zorlama kendini ama okuduğunda faydalı bu duaya her tesbihin:54:ismin neydi bu arada ben yeni katıldığım için bilmiyorum kimsenin adını:44:
CANIM BEN ÇEKİNCE DERİM SANA ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİRZ BEN GÜNDE 2300 TANE TESPİH ÇEKİYORUM BEBEM :17::17:RABBİM KABUL ETSİN BİN TANE FATİHAYI OKUDUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA LLAHIM KABUL ETSİN İŞŞALLAH:16::16:BENİM PAŞANIN ASMI AZDI BİRDE GENE TÜY DÖKÜYO SIPAM BUGÜN KASEDEKİ YOURDUMUN İÇNE TAVUK DİDMİŞTİM ORTAK OLDU BİRDE KAVGA EDİYO BENLE YİYOM DİYE:9::9:
Anam sen mazoşistsin gerçekten. :9: Hem acı çekiyon hem de bu adamı çok seviyorum diyorsun.Şaka bir yana Allah muhabbetinizi arttırsın

Ne güzel afiyet olsun.Hava burda çok güzel bugün 23 dereceydi süper yani tam bahar havası.Dersten bugün kızımla yürüyerek geldik

Kaynanan ne karışır senin evinin içine yaa.Eşin bişey demiyor mu o konuştuğunda

Kız boşver ne takıyorsun eşin bişey demiyorda kaynananın konuştuğumu zoruna gidiyor.Boşver gitsin

Çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur
AH CANIM İŞTE ÖLE OLMUYO MALESEF EŞİMDE KIIZYO BAN KİM NE DERSE DESİN DİYE AH KIZIMI KAYBETTİGİMDE KAVGA ETTİK CUMA GÜNÜ PAZAR ÖMÜRÜMÜ KAYBETTİM BEN :14::14::14:

turp yaprağını biliyorum hiç yemedim tadı nadıl güzelmi daha bugün gördüm pazarda taze soğan gibi başı turp minik minik üstleri de yaprak yaprak güzelse bende alayım bari pazar günü bir otçul olaraktan:60:

bende hiç bu kadar kısmamıştım kendimi spora hiç bu kadar çıkmamıştım .. özellikle nutelladan vazgeçemezdim hatta diyete başlıcam yarın deyip bir kavanoz 400 gr nutellayı mideme kaç kere indirdim sora yarın başlarımlar devam etti taki 7. takıma kadar geçen gün kardeşim almış 200gr tadına bile bakmadım

bulaşık yıkamak bile kalori yakmıyormuş ev işi bence spor sayılıyor .. o diyet serüvenlerinden nefret ediyorum 2 haftadan fazla yaptığımı hatırlamıyorum:43::43:sonuç 94 kilo:53::53:

dışarıyla sınırlı kalsa iyi canım ya evde bile diyete müsade etmiyorlar zararlı yeme diyeceklerine az ye diyolar sinir küpü oluyorum sonra:47::41:

benim canımda adaçayı istiyor bi türlü totom kalkmıyo yapayım çok üşeniyrum bari akşam içeyim zayıflamada bi özelliği vardı ama araştırayım bi yazayım sizede
geçmiş olsun belinin ağrısına da benim çok ağrıyosa iğne yaptırıveriyorum kas gevşetici ağrı kesici iğnem var onu yaptırıyorum ilaç fayda etmiyor çünkü

dukan çok kısıtlı gibi geldi bana sanki tamda anlamadım ne zaman ne yemen gerektiğini en iyisi dedim az az ye yeter mesela ekmek tatlı hamur işi olmazsa sorun olmaz yemeğide 4 kaşık pilav makarna neyse günde 2 kaşık benim kısıtlamam bu

meyveyi niye o kadar az yedinki yasakmı diyette armut en çok istediğim yürüyüş bandı dışarı çıkmaktanda sıkılıyorum aslında kimi zaman

güle güllan canım hediyelerini böyle komşular bulmuşsun ne şanslısın

ıspanaklı böreğe bayılırım:56::56:herhalde kışın zayıflarım diye buzluğa ıspanak koymaya başladım:52:gerçi ben onnları kavurur yerim dayanamam:60:

sendemi anlamazsın ingilizceden
belki anlamadığımdan hiç sevmemde:60:

derdi neymiş acaba o komşunun bi merhabayı çok görüyo:50:

afiyet olsun harika bir menü:56:

oyyy su içmiyorum ben ya:43::43::43:bi ara sayardım 3 lt. tamamlardım artık onuda yapmıyorum başlayım bari yine testi aldım bi yerden 1 lt su alıyor içi onu üç kere bitireyim bari:41:ama nerdeki çıkarmak lazım onuda:44:
CANIM MEYVA YASAK DEGİL EŞİM KOYMUŞ DOLABA SOYMUŞTA BENDE ONU YEDİM UYKUSU EMESİ ERİNDİM ONDAN YEDİM ÇEYREK:9::9::9:
KIZ SUYU İÇİCENDE NE OLUCEN BENİM GİBİ ÇİŞLİ OLUR ÇIKARSIN HE:60::60::60:VALLAHİ SABAHTAN BERİ 1.5 LİTRESİ BİTTİ EN SON GİTTİGİMDW WC YE ZANNETTİMKİ HİÇ BİTMİCEK:53::53:DEDİM NE OLUYO :60::60::60:

Problemin hallolmasına sevindim canım.

Canım sıkıntılarının hafiflemesine sevindim.İnş diğer sıkıntılarında biter gider

Canım ablacım Allah şifa versin yavruna.İnş Rabbim sana hayırlı bi kapı açarda kurtulursun sıkıntılarından

Tebrik ederim paşacım birincilik sende
SAGOL BEBM SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE:17::17::17:RABBİM DİGER KARDEŞLERİMEDE YARDIM ETSİN İŞŞALLAH KREDİYİ ÖDEMİŞ 5.5 MİLYON KALMIŞ 460 ÖDÜCEZ AYDA İŞŞALLAH :18::18:ŞU KREDİ BİTSİN BİR DAHA ÇEKERSEM İKİ OLSUN BAK GENE GELDİ BENİMKİLER LEN OKADARDA SU İÇN DİYONUZ WC KAMP KURUCEM:60::60:ABLAMLA EMESENDE GÖRÜŞÜYOZ BUGÜN KIZ TAM LAF DİYO ABLA SÖZÜNÜ UNUTMA GELİYORUM DEDİM KAÇ KERE ODA AMAN DEDİ BİR LAF KONUŞAMADIK NE WC BE BUGÜN DEDİ :60::60::60:NE YAPAYIM DİYETTEYİM VW BENİ BEKLİYO BEN GELİRİM BİRAZDAN AMANIN TUTMAYIN BENİ :10::10:

[sıze=2]adaçayı yapı olarak türkiye’de sıklıkla karşılaşılan ıtırlı ve acı bir tada sahip oldukça faydalı bir şifalı bitkidir. 50 den fazla türü olmasına rağmen aktif olarak kullanılan 5 adet türü bulunmaktadır. Adaçayı denildiği zaman akla her zaman faydalı ve şifalı bir bitki gelmektedir. Bu konuda üne kavuşması da haksız sebeplere dayanmamaktadır.

Genellikle çiçeği açtıktan hemen sonra kullanılmaya başlanır. çiçeği mor renkten açık yeşil renge kadar sınırsız bir yelpaze içinde değişim göstermektedir. Dışarıdan bakıldığı zaman bu bitki doğrudan fark edilebilir. 1 litrelik bir suya biraz katılarak (10-20 gram kadar) biraz kaynatılır. Yeşil rengini verdikten sonra içilmeye hazırdır. mide asidine zarar verdiği için günde iki üç bardaktan fazla tüketilmesi tavsiye edilmez.

yapılan araştırmalar sonucunda adaçayına alışan insanların uzun süre boyunca bu bitkinin çayından vazgeçemediklerini ortaya çıkarmıştır. Bu durumun temel sebebi ise kendisine has tadından kaynaklanmaktadır.[ı] adaçayının faydalarına gelince; zayıflama ve yağ yakmadan büyük artıları bulunmaktadır. Bu durumun temel sebebi verdiği tokluk hissi ile doğrudan ilişkilidir. Içtikten sonra midede yavaş yavaş bazı kimyasal çözünmeler yaşanır. Bu da kişinin beynine tokluk hissinin gitmesine neden olur. Aynı zamanda vücutta yağ yakılımını etkileyen bir özelliği de bulunmaktadır. Diyet yapan insanlara günde birkaç sefer içmeleri tavsiye edilir.[/ı]

bu şifalı bitkinin diğer bir artısı da doğrudan sindirim sistemine ve boşaltım sistemine yaptığı olumlu etkilerdir.
[/sıze]
fazla içildiginde dede tansiyonu çıkarır tansiyon hastaları uzak dursunlar ada çayından :20::20:

Bir de yanlış hatırlamıyorsam sen anneannem için kilo vermek istiyorum demiştin. (Hafızam çok güçlüdür aslında ama yanılırm bazen yanıldıysam düzelt lütfen) Ölmeden önce zayıflamamı çok istiyordu demiştin. zayıflamak için motivasyon çok önemli. Senin motivasyonun da anneannene verdiğin sözü tutmak olsun. Burda arkadaşların söylediklerini de dikkate alıp uygularsan zayıflamaman için bir neden yok.

Diyet az yemek değildir. Bol kalorili şeyleri zararlıları tüketmeyeceksin ama serbest olanlardan istediğin kadar ye. Bol su iç.

Bunlar ilk başta aklıma gelenler. Sen inanırsan olur herşey. Önce kendine inan ve zayıflamaya başla.....

kesinlikle doğru söylüyorsun anneme söylemiş bi kere yazık o kadar uğraşıyor bi türlü zayıflamadı demiş

fazla içildiginde dede tansiyonu çıkarır tansiyon hastaları uzak dursunlar ada çayından :20::20:

ewet onu unuttum bak ben tansiyonu yükseltici özelliğide var:51:

İŞTİM ORTAK OLDU BİRDE KAVGA EDİYO BENLE YİYOM DİYE:9::9:
CANIM BEN ÇEKİNCE DERİM SANA ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİRZ BEN GÜNDE 2300 TANE TESPİH ÇEKİYORUM BEBEM :17::17:RABBİM KABUL ETSİN BİN TANE FATİHAYI OKUDUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA LLAHIM KABUL ETSİN İŞŞALLAH:16::16:BENİM PAŞANIN ASMI AZDI BİRDE GENE TÜY DÖKÜYO SIPAM BUGÜN KASEDEKİ YOURDUMUN İÇNE TAVUK DİDM
AH CANIM İŞTE ÖLE OLMUYO MALESEF EŞİMDE KIIZYO BAN KİM NE DERSE DESİN DİYE AH KIZIMI KAYBETTİGİMDE KAVGA ETTİK CUMA GÜNÜ PAZAR ÖMÜRÜMÜ KAYBETTİM BEN :14::14::14:

turp yaprağını biliyorum

ıspanaklı böreğe bayılırım:56::56:herhalde kışın zayıflarım diye buzluğa ıspanak koymaya başladım:52:gerçi ben onnları kavurur yerim dayanamam:60:

sendemi anlamazsın ingilizceden
belki anlamadığımdan hiç sevmemde:60:

derdi neymiş acaba o komşunun bi merhabayı çok görüyo:50:

afiyet olsun harika bir menü:56:

oyyy su içmiyorum ben ya:43::43::43:bi ara sayardım 3 lt. tamamlardım artık onuda yapmıyorum başlayım bari yine testi aldım bi yerden 1 lt su alıyor içi onu üç kere bitireyim bari:41:ama nerdeki çıkarmak lazım onuda:44:
CANIM MEYVA YASAK DEGİL EŞİM KOYMUŞ DOLABA SOYMUŞTA BENDE ONU YEDİM UYKUSU EMESİ ERİNDİM ONDAN YEDİM ÇEYREK:9::9::9:
KIZ SUYU İÇİCENDE NE OLUCEN BENİM GİBİ ÇİŞLİ OLUR ÇIKARSIN HE:60::60::60:VALLAHİ SABAHTAN BERİ 1.5 LİTRESİ BİTTİ EN SON GİTTİGİMDW WC YE ZANNETTİMKİ HİÇ BİTMİCEK:53::53:DEDİM NE OLUYO :60::60::60:

SAGOL BEBM SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE:17::17::17:RABBİM DİGER KARDEŞLERİMEDE YARDIM ETSİN İŞŞALLAH KREDİYİ ÖDEMİŞ 5.5 MİLYON KALMIŞ 460 ÖDÜCEZ AYDA İŞŞALLAH :18::18:ŞU KREDİ BİTSİN BİR DAHA ÇEKERSEM İKİ OLSUN BAK GENE GELDİ BENİMKİLER LEN OKADARDA SU İÇN DİYONUZ WC KAMP KURUCEM:60::60:ABLAMLA EMESENDE GÖRÜŞÜYOZ BUGÜN KIZ TAM LAF DİYO ABLA SÖZÜNÜ UNUTMA GELİYORUM DEDİM KAÇ KERE ODA AMAN DEDİ BİR LAF KONUŞAMADIK NE WC BE BUGÜN DEDİ :60::60::60:NE YAPAYIM DİYETTEYİM VW BENİ BEKLİYO BEN GELİRİM BİRAZDAN AMANIN TUTMAYIN BENİ :10::10:

ne o kız wc seni mi çağırdı yine............:60::60::60::60::60:

Gerberacım daha önceki yazdıklarından hatırladığım kadarıyla geçen haftalarda çekirdek sucuk gibi şeyler de vardı menünde. Ve öğünlerin hep karboonhidrat ağırlıklıydı. Bunlar kilo vermeni engelliyor tabi. sana daha önce de söylemiştim öğünlerinde karbonhidrattan çok sebze protein olsun. Kısır ya da patates salatası yerine bol yeşillikli bir salata yap kendine. Beyaz ekmek gevrek vs de yok tabi. Onun yerine ekmek olarak çavdar yulaf tam buğday kepek ekmeği çeşitlerini tercih et. Yoğurt bol bol ye mesela. Özellikle akşamları 7-8 den sonra hiçbir şey yeme. Hergün yürüyüş yap. Diyete uymayan şeylere karşı oruçlu olduğunu düşün. Buraya her yediğini yaz ki kilo vermezsen sebebini de bulabiliriz hep birlikte o zman.

beyaz ekmek değilde çavdar ekmeği tüketiyorum grilde kızarınca harika oluyor canım soslu ekmek istedi yarın sabah ondan yapayım bari 1 dilime salça sarımsak nane tuz karıştırıyorum arkası kızarmış ekmeğin üzerine sürüyorum gr,lde pişiriyorum tadına doyum olmuyo inanırmısınız:56:

kesinlikle doğru söylüyorsun anneme söylemiş bi kere yazık o kadar uğraşıyor bi türlü zayıflamadı demiş

ewet onu unuttum bak ben tansiyonu yükseltici özelliğide var:51:
aferim atlama bakıyım birşeyleri:27::27:
İŞTİM ORTAK OLDU BİRDE KAVGA EDİYO BENLE YİYOM DİYE:9::9:
CANIM BEN ÇEKİNCE DERİM SANA ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİRZ BEN GÜNDE 2300 TANE TESPİH ÇEKİYORUM BEBEM :17::17:RABBİM KABUL ETSİN BİN TANE FATİHAYI OKUDUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA LLAHIM KABUL ETSİN İŞŞALLAH:16::16:BENİM PAŞANIN ASMI AZDI BİRDE GENE TÜY DÖKÜYO SIPAM BUGÜN KASEDEKİ YOURDUMUN İÇNE TAVUK DİDM

ne o kız wc seni mi çağırdı yine............:60::60::60::60::60:
gül gül son gülen iyi güler snede çişli ol bak bakalım bende sana gülücem :60::60::60:

Slmm kızlarrrrr yorgun ve bitmişş haldeyimmm annem bile gördü korktuuu gözlerimin altııı morarmışşş sizdennn izinn istiyorummm çünkü dün gce hiç uyumadım sabahladımm sabah da öğlene kadar yoğun bakımda çalıştım sonra sınava girdim inanın strestenn nefes alırkenn bile kalbime ağrı saplanıo bugün çok zorladım kanımca kendimi sabaha kadar ders çalışıp birde hastanede yorulunca abarttım sanırımm yatmadan önce içime sinmedi sizden izin isteyip öle atayım kendimi yatağaa:31::31::31:Hem vucüt hem beyin bitik kaanımcaa :21::21::21: Görüşürürüüzzzz canlarımmm yarına kadar Allaha emanet olun:3::3::3:

merhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı

merhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı

bildiğim kadarıyla takımda kontenjan dolu ama misafir olarak katılabilirsin bir arkadaşımız ayrılırsa veya mezun olursa yarışmaya da katılabilirsin

güzell. misafiriniz olayım o zaman :)
hem banada alışma süresi olur bu.
daha önceki tecrübelerime dayanarak 7-8 kilo verince 1 beden küçülüyorum. 2 beden küçülsem iyi olacak.
24 kilo verdim geçen sene. herkes zayıflamışsın güzel olmuş derdi. şimdi ise kilo almaya mı başladın, kilo almışın demeye başladı. bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. 10 kilo verene kadar kimse zayıflamısın demezdi, fark etmezlerdi bile. ama 3-5 kilo bile alsan hemen fark edenler var işte.
inşallah aldığım 7 kiloyu ve devamında bi 7 kilo daha vermeyi başarırım.

selamun aleyküm canlar
cok yagmur yagiyor yürüyüs yapamiyorum yahu
sanki kilom ayni gibi

menülerimide yazayimda sonra neler kaynatmissiniiz bir bakim

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik

öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt
dün elim cok kacmis bayagi dolma doldurmusum yemek yapmadim dün ki yemekleri bitirmeye calistik :)

aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek

paşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmedii:53::53: bakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim
Böyle durumlarda sanirim en cok cocuklar yipraniyor :(
Canim insallah sikintilariniz gecer bir an once
Angiera mesaj sayimi icin tesekkürler canim eline emegine saglik..
doğacım bu kızlar ne kadarda babaya düşkün oluyor..benim kızımda babasına bağımlı resmen..elbiselerini öpüüyor kokluyor..babası hala okuyor yurtdışında 1 kaç dersi kaldı onlar için arada gidip geliyor o gidince dünyası yıkılıyor..geldiğinde mutluluktan deli oluyor..
umarım sizin sorunlarda hallolurda baba kız kavusur..

babayada zordur yavrusundan ailesinden uzak olmak,gecer insallah Allah hayirlisiyla kavustursun canim

günaydııınn :))Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerinde :nazar: temizlik yapmam lazım yapamıyorum :37:
SAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun

kızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH
iyi günlerde kullan canim

selam kizlaar...ablama geldim net varken bakiim dediim...
mesaj konusunu oylamaya sunalim..kizlar cogunluga gore karar verilsin...sonuclari saphira degerlendirsiiin ben giremezseemm.....

tmm canim,cok saol bakalim oylama sonucu ne karar cikacak

Bir de yanlış hatırlamıyorsam sen anneannem için kilo vermek istiyorum demiştin. (Hafızam çok güçlüdür aslında ama yanılırm bazen yanıldıysam düzelt lütfen) Ölmeden önce zayıflamamı çok istiyordu demiştin. zayıflamak için motivasyon çok önemli. Senin motivasyonun da anneannene verdiğin sözü tutmak olsun. Burda arkadaşların söylediklerini de dikkate alıp uygularsan zayıflamaman için bir neden yok.

Diyet az yemek değildir. Bol kalorili şeyleri zararlıları tüketmeyeceksin ama serbest olanlardan istediğin kadar ye. Bol su iç.

Bunlar ilk başta aklıma gelenler. Sen inanırsan olur herşey. Önce kendine inan ve zayıflamaya başla.....
Canim masallah barekallah cidden cok güclü bir hafizaya sahipsin
Ben dün yedigimi zor hatirliyorum :)

Slmm kızlarrrrr yorgun ve bitmişş haldeyimmm annem bile gördü korktuuu gözlerimin altııı morarmışşş sizdennn izinn istiyorummm çünkü dün gce hiç uyumadım sabahladımm sabah da öğlene kadar yoğun bakımda çalıştım sonra sınava girdim inanın strestenn nefes alırkenn bile kalbime ağrı saplanıo bugün çok zorladım kanımca kendimi sabaha kadar ders çalışıp birde hastanede yorulunca abarttım sanırımm yatmadan önce içime sinmedi sizden izin isteyip öle atayım kendimi yatağaa:31::31::31:Hem vucüt hem beyin bitik kaanımcaa :21::21::21: Görüşürürüüzzzz canlarımmm yarına kadar Allaha emanet olun:3::3::3:

Oy salissim Allah yar v yardimcin olsun gece aklima geldin sana dua ettim Allahim kolaylastir diyegüzelce bir dinlen cikma yataktan :)

daha önceki tecrübelerime dayanarak 7-8 kilo verince 1 beden küçülüyorum. 2 beden küçülsem iyi olacak.
24 kilo verdim geçen sene. herkes zayıflamışsın güzel olmuş derdi. şimdi ise kilo almaya mı başladın, kilo almışın demeye başladı. bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. 10 kilo verene kadar kimse zayıflamısın demezdi, fark etmezlerdi bile. ama 3-5 kilo bile alsan hemen fark edenler var işte.

hosgeldiniz himeros masallah ne güzel vermissiniz ,insallah istediginiz bedene inersiniz

öyledir zaten hemen kilo almışsın sende baş laflarıdır:47::47::47:ben niye farketmiyorum acaba kimin ne kadar kilo aldığını veya verdiğini:47::47::47::57::57::57:hiç canını sıkma bu tecrübeyle hem kilo vermeyi başaranlardansın ne güzel çabucak istediğin kiloya ulaşırsın umarım :38:

selamun aleyküm canlar
sanki kilom ayni gibi

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik

öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt
dün elim cok kacmis bayagi dolma doldurmusum yemek yapmadim dün ki yemekleri bitirmeye calistik :)

aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek

bende bu hafta isediğim gibi yürüyemedim hem yağmur hem de uykumu alamıyrum sabah kalkamıyorum gerçi öğleden sonraları çıktım ama inş. 8li rakamları görürüm artık
salatalar meyvesini versin noluuuuuuur:25::25::25::25::25::25:

Böyle durumlarda sanirim en cok cocuklar yipraniyor :(
Canim insallah sikintilariniz gecer bir an once
Angiera mesaj sayimi icin tesekkürler canim eline emegine saglik..

babayada zordur yavrusundan ailesinden uzak olmak,gecer insallah Allah hayirlisiyla kavustursun canim

SAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun

iyi günlerde kullan canim

tmm canim,cok saol bakalim oylama sonucu ne karar cikacak

Canim masallah barekallah cidden cok güclü bir hafizaya sahipsin
Ben dün yedigimi zor hatirliyorum :)

Oy salissim Allah yar v yardimcin olsun gece aklima geldin sana dua ettim Allahim kolaylastir diyegüzelce bir dinlen cikma yataktan :)

hosgeldiniz himeros masallah ne güzel vermissiniz ,insallah istediginiz bedene inersiniz

canım bende aynı senin gibiyim hafızam kuvvetli değil

Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :))):60::60::60:

selamun aleyküm canlar
sanki kilom ayni gibi

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik

öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt

aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek

aynen tavanlar akmaya başladı durmadan yağıyor
yürüyüşlerim aksadı inş + olarak dönmez
menünde güzel ayrıca ben de karbonhidratı tamamen bırak dememiştim sadece akşama yeme demiştim ama bu gün bende yedim
sen profosyonel yardım alıyormuşsun öyleyse devam inş emin adımlarla amacımıza ulaşırız

Son düzenleme:
şimdiiiiiii gelelim akşam yemeğine
2-3 kaşık kabak kavurması
1,5 dilim ekmek
salatanın ne kadar olduğunu söylememe bile gerek yok bi kere resmini çekip koycam:27::27::27: bir kase salatayı annemle yiyoruz :56::56::56:

aynen tavanlar akmaya başladı durmadan yağıyor
yürüyüşlerim aksadı inş + olarak dönmez
menünde güzel ayrıca ben de karbonhidratı tamamen bırak dememiştim sadece akşama yeme demiştim ama bu gün bende yedim
sen profosyonel yardım alıyormuşsun öyleyse devam inş emin adımlarla amacımıza ulaşırız

en üst katta oturuyorsun galiba çok zor çatı akması üzüldüm bir sürü de iş çıkarır insana
seneye bu günlerde geriye dönüp bu sayfaları gülerek okuyalım inş. zayıflamış olarak tabii:41:

hoşgeldin grubumuzun MAAŞALLAHI var paylaşım motivasyon iyi

Back
X