- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Olsun gec olsun güç olmasin canim.Bende hep kiloluydum canım kaç senedir buraları takip ediyom her benim deli kafa niye önceden gelmiyon buralarada onca ağırlık tasidin diyom
megastarEneeee grubumun birincisi olmuşum yine
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
Şimdi ben nestar olacam acaba
Geçmiş olsun canım
Eski haline ameliyat dışında dönmez canım maalesefO da nasil olur ki?
En sagliklisi dogali hangi yöntem?
İns canım kocise diyom bak zayifliyom benden 3.yu isteme fizigim bozulur diyeOlsun gec olsun güç olmasin canim.
Yaza gayet fit olacagiz insaallah
O kadar da kusurumuz olsun o zaman ne yapalim.Eski haline ameliyat dışında dönmez canım maalesef
Aminnn.İns canım kocise diyom bak zayifliyom benden 3.yu isteme fizigim bozulur diyesaka bı yana rabbim hakedene nasip etsin olanlara hayırlı uzun ömür eylesin
Aynen canım ne yapalım bebem emzirdik sonuçta boşuna gelmesi o haleO kadar da kusurumuz olsun o zaman ne yapalim.
Diger yerlerimize agirlik veririz biz de totoya bacaga....
Kalkayim kahvalti ortada duruyor hala toparlayayim.Aynen canım ne yapalım bebem emzirdik sonuçta boşuna gelmesi o hale
Aynen ya,ilk kizima 85 ile kaldım 105 le doğuma girdim kucugude 92 li kaldım 105 le girdimAminnn.
Benim ki de e zaten 2. De yine kilo alacaksin dedi.
Ben de 80le hamile kalmak var bide 57yle dedim sustu haklisin dedi
Nerde oturuyorsun canım hava iyi galibaKalkayim kahvalti ortada duruyor hala toparlayayim.
Bulasiklari halledip dogru parka.
Gorusuruz .
Cok gecmis olsun ve kocaman amin.inşallah canımDün yorgan döşek yattim.
Gripin aldim cok sükür toparladim.
Cok güzel kilolar verilmis duraklama da olanlar da var ama eminim bol spor ve biraz dikkatle hallolur.
matematik61 mezuniyetin hayirli olsun darisi korumaya ve bizlere insaallah.
Basari hikayeni okumak icin sabirsizlaniyorum yaz mutlaka.
24 saat beraber olunca evde kaynanayi bogmayasinCanlar günaydın
size akıl danışmam lazım
şimdi ben asgari ücretle calışıyorum eee bide beraber oturuyorum üstüne aldığım maaşıda eve veriyorum
ev ayırma durumum yattı saglam kandırıldım yine
ev mev ayırma yok anlayacağınız
kızıma kayınvalide bakıyor dünya kadar söyleniyor durmuyor da yedi benide falan filan işte
eee diyorum hande sen niye çalışıyosun
çık işten bak evde çocuğuna sporunada git
işyerindeki kahrıda çekme
zaten eline kalan para yok
eee ev ayrılmıyorda
düşüncem bunlar siz ne diyosunuz
Cok gecmis olsun canım. Yurtkura ve bimere yazabilirsin aklima ilk bunlar geldi.bimer hemen arastirma baslatiyor.Günaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
kuzu evde 7/24 iş yaparım biliyorum24 saat beraber olunca evde kaynanayi bogmayasin
Saka bi yana madem kazandığını harcayamiyosun gonlume göre dusundugun mantikli.ama calisma hayatindan sonra guzursuz bi eve kapanmak.seni kötü yapabilir hande.ne kadar zorlansan da calismak bi ortam degisikligi o kadininin yuzunu gormeme farkinda olmasan da sana iyi geliyor olabilir.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş yineGünaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
Cidden kararsiz kalinacak durum.kizin icin cok iyi olur calissan da calismasan da eline para kalmiyor niye millet icin ugrasasin.ama ben senin evdeki halini düşünüyorum. Senin kaynanatör susmayacak.calismamana da laf edecek.iyice sinirlenirini bozacak.kuzu evde 7/24 iş yaparım biliyorum
ama kimseyede it gibi çalıştığım parayı vermem
kızımıda ortada huzursuz etmem
bilmem ya çok kararsızım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?