- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sagol kuzum amin.inşallah darisini basina.matematik61 mezun da oldun mezuniyetin hayırlı olsun bir daha gelmesin o kilolar inşaallah.
Mezuniyet şerefine ne yedin ya da yiyeceksin
Aynen canım sana katiliyorum24 saat beraber olunca evde kaynanayi bogmayasin
Saka bi yana madem kazandığını harcayamiyosun gonlume göre dusundugun mantikli.ama calisma hayatindan sonra guzursuz bi eve kapanmak.seni kötü yapabilir hande.ne kadar zorlansan da calismak bi ortam degisikligi o kadininin yuzunu gormeme farkinda olmasan da sana iyi geliyor olabilir.
Yeme canım şimdilik zati vücut yeni haline alissin biraz tekraren tebrik ediyorum mevlam daim eylesin kilolarını,darisida bizim başımıza,ama hikayeni isterizSagol kuzum amin.inşallah darisini basina.
Bisey yemedim simdilik yemeyi dusunmuyorum :)
Hedefe kadar yok diyorsun yaniSagol kuzum amin.inşallah darisini basina.
Bisey yemedim simdilik yemeyi dusunmuyorum :)
Geçmiş olsun canımHerkese gunaydinnnn ay hastayim yaaa...halsizlik var inşallah kahvalti yapinca gecer.oglumla bile ilgilenemedim gece esim yaninda yatmis.
Cok gecmis olsun ve kocaman amin.inşallah canım
Sen istediğin kiloyu gördün mü baklava yedin nevosMenümü yazayım
Sabah 12:00
Avuç içi kadar peynir
10 tane yeşil zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 dilim ev baklavası
Akşam 18:30
1 tabak kuru fasulye
Ayran
Avuç içi kadar kabak çekirdeği
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş 60 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
15 dk egzersiz 45puan
255 puan
@MiuLego
@Floweroflife
@nehirnil111
Sadece menü verip kaçıyor musun? Ben göremiyorum seni hiç23 mart diyetisyen menum(okluldaydım tüm gün o yüzden saatler böyle oldu maalesef yoksa dıkkat ederim saate)
sabah 7.15 yumurta salatası 1kkpeynir 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 9.30 1 bardak süt 3 kuru kayısı
öğlen 12.15 türlü salata (türlüde patates olduğu için ekmek yemedim)4 kaşık yoğurt
ara 15.30 1elma
19.00 kabak yemeği salata 1 dilim ekmek 3 köfte
su 3 litre
spor 105dk yürüyüş
450 mekik
25 dk pilates
Canım ben başından beri bu şartlarda çalışmanı çok saçma buluyorum.Canlar günaydın
size akıl danışmam lazım
şimdi ben asgari ücretle calışıyorum eee bide beraber oturuyorum üstüne aldığım maaşıda eve veriyorum
ev ayırma durumum yattı saglam kandırıldım yine
ev mev ayırma yok anlayacağınız
kızıma kayınvalide bakıyor dünya kadar söyleniyor durmuyor da yedi benide falan filan işte
eee diyorum hande sen niye çalışıyosun
çık işten bak evde çocuğuna sporunada git
işyerindeki kahrıda çekme
zaten eline kalan para yok
eee ev ayrılmıyorda
düşüncem bunlar siz ne diyosunuz
Canım bimere yazılan şikayetler mutlaka karşılık görüyor oraya yaz hemen.Günaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
Çok düşük benimkini 46 yaptık sonundaTaze taze sıcacık kan sonucumda D vitaminim 5.33
Spor yaparken vücudunu streç ile sar(varsa büyük şallarda olur
Ist daNerde oturuyorsun canım hava iyi galiba
yok canım çalışmama laf edemezCidden kararsiz kalinacak durum.kizin icin cok iyi olur calissan da calismasan da eline para kalmiyor niye millet icin ugrasasin.ama ben senin evdeki halini düşünüyorum. Senin kaynanatör susmayacak.calismamana da laf edecek.iyice sinirlenirini bozacak.
Hande evde dutunca kv ile anlasmazliklar artmaz mi?Canlar günaydın
size akıl danışmam lazım
şimdi ben asgari ücretle calışıyorum eee bide beraber oturuyorum üstüne aldığım maaşıda eve veriyorum
ev ayırma durumum yattı saglam kandırıldım yine
ev mev ayırma yok anlayacağınız
kızıma kayınvalide bakıyor dünya kadar söyleniyor durmuyor da yedi benide falan filan işte
eee diyorum hande sen niye çalışıyosun
çık işten bak evde çocuğuna sporunada git
işyerindeki kahrıda çekme
zaten eline kalan para yok
eee ev ayrılmıyorda
düşüncem bunlar siz ne diyosunuz
eflalim sabah kalkıp çocuğuma kahvaltısını veririm hazırlar okuluna götürürümCanım ben başından beri bu şartlarda çalışmanı çok saçma buluyorum.
Eşine de ki ne zaman ayrı eve çıkarız ben o zaman çalışmaya geri dönerim. Artık çalışmayacaģım.
Kızın evde olduğu saatlerde evde durup onunla ilgilenirsin, o okula gidince sen spor salonuna git kursa yazıl kursa git asla akşama kadar kv ile evde durma, bu şartları sağlayacaksan çık derim. Ama yok evde akşama kadar kv ile duracaksan asla çıkma, sen evdesin diye süreki misafir çağırıp hizmet ettirir temizlik yaptır senin kaynanatör.
Canım bimere yazılan şikayetler mutlaka karşılık görüyor oraya yaz hemen.
yok canım benim minnetim olmayacağı için susmamHande evde dutunca kv ile anlasmazliklar artmaz mi?
Yani senle devam didismez mi?
Bimere bide Cimere sikayet edilsin.Günaydınlar etiketlere göz ucuyla baktım. Öğlen girecem tekrar onlar için.
Bişey sormaya girdim...
Dün gece Tokat haberlerinde kardeşimin yurdunda 69 öğrencinin gıda zehirlenmesi yaşadığını okudum. Bizim kızı aradım şansa(!) dün yemeği dışarıda yemiş. Tavuk,pilav,mantar,çorba ve salçalı makarna yiyen 300 öğrencinin zehirlendiğini söyledi. Kardeşimin arkadaşlarından biri yemek dağıtan aşirket çalışanına pilav ekşi demiş adam kabul etmemiş tartışmışlar bir de....
Ve Yurt yönetimi olayın üstünü kapatmaya çalışıyormuş. Öğrenciler birbirlerinden etkilendi, bi yerden enfeksiyon kapmışlar gibi açıklamalar yapıp yemek şirketini ve kendini korumaya çalışıyor.
Şimdi sorum şu hangi kurumlara şikayet edebiliriz bunları? Hastane gıda zehirlenmesi diye teşhis koymuş. Belgeli yani...
Bildiğiniz kurumları kuruluşları yazın lütfen. Çünkü bu işin peşini bırakmaya niyetim yok
Ben de oyle dusunuyorum.hikaye yazarim uygun olunca :)Yeme canım şimdilik zati vücut yeni haline alissin biraz tekraren tebrik ediyorum mevlam daim eylesin kilolarını,darisida bizim başımıza,ama hikayeni isteriz
Cok kasmasam da evde durup dururken kalori almayi tercih etmem sanirim :)Hedefe kadar yok diyorsun yani
Sagol kuzum valla kaptim sifayiGeçmiş olsun canım
Yavrum eflalin dedigi gibi kizin evde yokken sen cikip yutuyuse dolasmaya fln gidebileceksen cik işten yavrun da rahat etsinyok canım çalışmama laf edemez
sen istedin der geçerim
nereye gezecekse gezsin sosyalliği bitmiş(sosyallikte komşu ve gün gezmeleri)
bu ay maaşımı ben alayım dedim(5 senede 3.alışımdır)
eşimin suratı tavrı tribi bi görseniz
e ben neye çalışacam o zaman
kendimede çocuğada işgence
ne biyere giderim ne arkadaşım var ne iznimi bilirir zerre dinlenemem
sabah 8 de git akşam 6 da gel(ha yarım saat geç kalayım gözüm bi vitrine takılsın nerde kaldın diye sorgu sualler)
spora gideyim diyorum 1 saat onada olmaz deniliyor
pazar günleri izinliyim gecenin yarısına kadar temizlik yaparım yatağa yattığımda ellerim ayaklarım tutmaz o derece iş yaparım
akşam işten gelince yemek bile yemeye vakit olmaz çocuğun ödevlerinden ortalığın toplanmasından
e ben neye çalışıyorum
önceden bi görseyin yeter çık işten falan filan lafları vardıBen de oyle dusunuyorum.hikaye yazarim uygun olunca :)
Cok kasmasam da evde durup dururken kalori almayi tercih etmem sanirim :)
Sagol kuzum valla kaptim sifayi
Yavrum eflalin dedigi gibi kizin evde yokken sen cikip yutuyuse dolasmaya fln gidebileceksen cik işten yavrun da rahat etsin
O zaman ayril.yok canım benim minnetim olmayacağı için susmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?