tamamen çalışmamazlık etmiycemO zaman ayril.
Kendin icin yasa.
Eflalin dedigi gibi kursa git. Ankara da alternatif cok.
Belki daha cok gaza gelirim iyi olurBen de oyle dusunuyorum.hikaye yazarim uygun olunca :)
Cok kasmasam da evde durup dururken kalori almayi tercih etmem sanirim :)
Sagol kuzum valla kaptim sifayi
Yavrum eflalin dedigi gibi kizin evde yokken sen cikip yutuyuse dolasmaya fln gidebileceksen cik işten yavrun da rahat etsin
Bendeee,hava yağışlı yaaIst da
Oglum durdurmuyor disariyi istiyor.Bendeee,hava yağışlı yaa
Buraya geceden beri yagdi Allah rahmetini esirgemesin güneş olduğu zaman kizimda çıkalım diyor birde park dibimizde olunca çıkmamak mümkün değil ama bebekle de zor oluyor arabaya bindiremedim anca alışmaya calisiyorOglum durdurmuyor disariyi istiyor.
Bakalim yagasiya kadar oynar parkta.
Iyice sarip sarmalasan yada tulum fslan giydirsen küçügn hosuna da gider disarisi.Buraya geceden beri yagdi Allah rahmetini esirgemesin güneş olduğu zaman kizimda çıkalım diyor birde park dibimizde olunca çıkmamak mümkün değil ama bebekle de zor oluyor arabaya bindiremedim anca alışmaya calisiyor
Hee oruç degilim.ama kahvaltı bu saate kaldı napsam kiBencede eğlendiğim kilo 54 , oğluma hamile kaldığım 58.
7 hurma bir kase yoğurt, üç öğün. Oruç tutuyorsan sadece Sahir ve iftarda.
Ooo süpermiş megastar tevomegastar
Ben de sabah yürüdüm bi saat terli terli kahvalti hazirladim.Yurudum geldimhem de sıçan gibi ıslandım
Kuzm son dk larda uyandik mecbur napmÇok az yemissin sahurda
Dışarıyı seviyor arabasına binmiyorIyice sarip sarmalasan yada tulum fslan giydirsen küçügn hosuna da gider disarisi.
Kanguruya koysana.Valla ozellikle havalar cok soguk degilse büyük rahatlik cocuklar kuccukken.arabayi indirdim actim bindirdim aman kaldirimdan indi basamak cikti onume derdi fln yokDışarıyı seviyor arabasına binmiyor
Bu karikatür beni anlatiyoAy benim basim kelmi bende deyim: evlendigim kilo 54
Hamile kaldigim kilo: 60 dogum kilo: 82
2.ogluma hamile kaldigim kilo 86 dogum kilom 106
Adam doyamamis zayifligima yazik.
Eki Görüntüle 2128035
Kanguru var canım ben takinamiyom malum kilo var kemerler kavusmuyorKanguruya koysana.Valla ozellikle havalar cok soguk degilse büyük rahatlik cocuklar kuccukken.arabayi indirdim actim bindirdim aman kaldirimdan indi bacamak cikti onume derdi fln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?