Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve vorones geçen hafta bir kez uyarmıştım o kötü menüden sonra..

Bir kere daha olursa 2. Uyarı olur ..

Bu hafta v sonrasında tartların çok önemli. VE rica ediyorum takımın motivesini düşürücü cümleler kurmayalım. Dayanamam, yerim, ben böyle de kilo veririm vs gibi. Biz burada kilo verelim de nasıl olurda olsun kafasında değiliz. Kilo verelim AMA SAĞLIKLI VERELİM. Bu kadar basit.

Dediğim gibi gözüm üstünde

Ben yayınlıcam hedefleri henüz yayınlamadım
Seni de etiketlerim
Tmm bende ona göre tutturup tutturmayanlar cuma günü yayınlarım
Arkadaşlar kimse kusura bakmasin ne kadar fistekci ispikci çirkef laf sökücü oldugumu biliyorsunuz ona göre ayağınızı denk alın
Yoksaaaaaa.....
Cuma günü sinemalarda

En önde yeşilçayimi alıp izliyecem

Canım yine en az iki hafta tartılmıycam birde zaten dun karbon yedim sağlıklı olmazdı bugün ki tartı.

Liste dışı olup menü, bildirim konusunda listedeki gibi her hafta Ve her gün verenlerden de Pazartesi tartısı alsan mı ki?

Kuzummmmm canimmmmm iyi ki kolumdan turup getirmissin beni buraya iyi ki tanimisim her birinizi.cok sey ogrendim sizden cooookkkkkk

Buralardayim kaybolmaya hiiicccc niyetim yok.

Ve su an alisveristeyim agzim kulaklarimda geziyorum acaba neden

Öok zevk alacağım harikaaaa
En önde yeşilçayimi alıp izliyecem
Ben deee
Canım yine en az iki hafta tartılmıycam birde zaten dun karbon yedim sağlıklı olmazdı bugün ki tartı.

Kuzummmmm canimmmmm iyi ki kolumdan turup getirmissin beni buraya iyi ki tanimisim her birinizi.cok sey ogrendim sizden cooookkkkkk

Minnacık şeyler üzerine oluyor ve çok mu yakışıyor yoksa

Yeni ciciler alıyon kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…