Nasıl yapmadım miu.. aylık güne gitmeyip Step e gititm.. kendi grubumda ikinciyim..Spor yapmadın. Spor yap
YetmediNasıl yapmadım miu.. aylık güne gitmeyip Step e gititm.. kendi grubumda ikinciyim..
Neyse ya..
Kaptanlığı bırakırsan yardımcılığı bırakırım, bilmem anlatabildim mi
Tmm bende ona göre tutturup tutturmayanlar cuma günü yayınlarımBen yayınlıcam hedefleri henüz yayınlamadım
Seni de etiketlerim
En önde yeşilçayimi alıp izliyecemTmm bende ona göre tutturup tutturmayanlar cuma günü yayınlarım
Arkadaşlar kimse kusura bakmasin ne kadar fistekci ispikci çirkef laf sökücü oldugumu biliyorsunuz ona göre ayağınızı denk alın
Yoksaaaaaa.....
Cuma günü sinemalarda
Vevorones geçen hafta bir kez uyarmıştım o kötü menüden sonra..
Bir kere daha olursa 2. Uyarı olur ..
Bu hafta v sonrasında tartların çok önemli. VE rica ediyorum takımın motivesini düşürücü cümleler kurmayalım. Dayanamam, yerim, ben böyle de kilo veririm vs gibi. Biz burada kilo verelim de nasıl olurda olsun kafasında değiliz. Kilo verelim AMA SAĞLIKLI VERELİM. Bu kadar basit.
Dediğim gibi gözüm üstünde
Canım yine en az iki hafta tartılmıycam birde zaten dun karbon yedim sağlıklı olmazdı bugün ki tartı.AyyyyNego ben okurken bile mutlu oldum..kim bikir sen yasaynca nasl mutlu olmssndur..azmin zaferi....MasAllah..oglusun cok tatlı..ayyy ne güzel..cok sevdim bu mesajı....
@Lunya ben tam ablayamdm kiste dısı olanlarn menüsünede bakacksn dimi şimdlk ilk listeyi hallettn dimi
Nego kilo durumn nasl artıs varmı yada vucudnda bi degsklık?bu hafta bende yapmyı dusnuyrmda hurma diyeti
burdada hava coookk soguk az önce 2 dk balkona cıktm doncam sandım
Coookkk gecms olsunmatematik61 canımcımmm
Rabbim yardımcınız olsun hayırlı kapılar acsın inş
oluuuurrr bana uyarrrr
İp olmadan nasl atlıyosnz ya banada öğretin hele
Liste dışı olup menü, bildirim konusunda listedeki gibi her hafta Ve her gün verenlerden de Pazartesi tartısı alsan mı ki?Kızlar hafta sonunu temiz atlatın
Cıs cos yok
Pazartesi herkesten alıcam tartı kontrolü!
Ona göre!
Hem de öyle özelden de değil.. baya takım sayfasından..
Pazartesiye sağlam eksilerle girileceko kadar diyorum.
Haaa kötü gidişatların bundan sonra üzmesine izin vermeyeceğm. Bir kere uyarı var.. 2. Defa olursa direk diskalifiye kararı..
Ben baştan söyliyim. Kimse kimsenin hakkına giremez bu konuda netim!
Tehdit edersen vururumKaptanlığı bırakırsan yardımcılığı bırakırım, bilmem anlatabildim mi
Aynen herkesten dedim ya kuzum zaten :)Liste dışı olup menü, bildirim konusunda listedeki gibi her hafta Ve her gün verenlerden de Pazartesi tartısı alsan mı ki?
Kuzummmmm canimmmmm iyi ki kolumdan turup getirmissin beni buraya iyi ki tanimisim her birinizi.cok sey ogrendim sizden cooookkkkkkmatematik61 kuzucuuuummmm mezuniyetin hayırlı olsun kep sana çooook yakışacak
Şimdi buradaki herkesin senin tecrübelerine ihtiyacı var. Senin de koruma için buraya.. bir yerekaybolma
Listede baştan sonaaaaa bir kere bile üzmedin. Örnek bir listeliydin seniyi ki geldin iyi ki 7. Takımın nazar boncuğu oldun
Hayırlı olsun mezuniyet bir ömür fit ol inşallaaaahh
Dur ponponlarla kutlayalım
Öok zevk alacağım harikaaaaTmm bende ona göre tutturup tutturmayanlar cuma günü yayınlarım
Arkadaşlar kimse kusura bakmasin ne kadar fistekci ispikci çirkef laf sökücü oldugumu biliyorsunuz ona göre ayağınızı denk alın
Yoksaaaaaa.....
Cuma günü sinemalarda
En önde yeşilçayimi alıp izliyecem
Canım yine en az iki hafta tartılmıycam birde zaten dun karbon yedim sağlıklı olmazdı bugün ki tartı.
Kuzummmmm canimmmmm iyi ki kolumdan turup getirmissin beni buraya iyi ki tanimisim her birinizi.cok sey ogrendim sizden cooookkkkkk
Buralardayim kaybolmaya hiiicccc niyetim yok.
Ve su an alisveristeyim agzim kulaklarimda geziyorum acaba neden
Yeni ciciler alıyon kesinKuzummmmm canimmmmm iyi ki kolumdan turup getirmissin beni buraya iyi ki tanimisim her birinizi.cok sey ogrendim sizden cooookkkkkk
Buralardayim kaybolmaya hiiicccc niyetim yok.
Ve su an alisveristeyim agzim kulaklarimda geziyorum acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?