Evet kaptanım bakıyorum menülere
Kiste dışı da baya menü gelmiş kuzucumEvet kaptanım bakıyorum menülere
Listedekiler eksiksiz verdi
Liste dışı 10 menü
Kolay gelsin kuzummCanlarım benim sürpriz yatılı misafir geliyor dikkat etmeye calisacam ama anca gece gelebilirim hepinizde sağlıcakla kalın hemi
Heppp senii sevdigimizdennKiste dışı da baya menü gelmiş kuzucum
Sayı artıyor demek ki
Sevindim:)
Ellerine sağlık. Yardımlarınız o kadar iyi geldi ki bana şu süreçteiyi ki varsınız
Valla ben olsam çocuğa istetdirirdim simdi arkadaşlar çocuğu kullanmak falan demeyin yani o çocuk zaten ne kadar farkettirilmemeye calisilsada herşeyi hissediyor en iyisi dile geitrmesi rahatsizliklarini konuşmalı o zamanda mi dank etmezki babasioooooo çocuğu en önde onun
zerre sakınmaz harcamasına o konuda
kuzum bu zaman kadar sırf çalışıcam dıye verdim ben parayı
yoksa açık açık çıkarsın bakarsın çocuğuna denildi
hatta bigün carladım vericem kızı koleje orayı ödiycem benim ssk işler çocukta iyi eğitim alır
aaa olurmu öyle dedi çark etti çünkü hande evde yok eee parada yok o zaman minnetide yok olur diye düşünüldü
çocuk sabahın körü serviste sürünecek kücük daha falan filan lafları uçuştu
ne istiyosun o zaman dedim hiçbirine gelmiyosun
sonra susuverdiler
Ayy ayy kimler gelmiş özledim valla kaptan ya niye yalan söyleyeyim lKolay gelsin kuzumm
Diyetine zarar getirme lütfen
İyileşti
Geceden beri wc’ye Çıkmadı yemek de yiyiyor su da içmeye başladı kendisi
Sağol sorduğun için
Helal olsun ve kaptanKızlar hafta sonunu temiz atlatın
Cıs cos yok
Pazartesi herkesten alıcam tartı kontrolü!
Ona göre!
Hem de öyle özelden de değil.. baya takım sayfasından..
Pazartesiye sağlam eksilerle girileceko kadar diyorum.
Haaa kötü gidişatların bundan sonra üzmesine izin vermeyeceğm. Bir kere uyarı var.. 2. Defa olursa direk diskalifiye kararı..
Ben baştan söyliyim. Kimse kimsenin hakkına giremez bu konuda netim!
Ayyyy @eflalim ben okurken bile mutlu oldum..kim bikir sen yasaynca nasl mutlu olmssndur..azmin zaferi....MasAllah..oglusun cok tatlı..ayyy ne güzel..cok sevdim bu mesajı....Hayırlı sabahlar. Geçmişi okudum bitti aferin bana
Sabahın 6 sında dün alınan kumandalı arabaları ile oynamak için kalkan iki çocuk ne kadar da egzotik
Dün çok geç geldik eve spor yapamadım ya.
Pazartesi jillian a başlamak istiyorum artık sıkılaşmam şart.
Dün ablamın komşusu geldi gördü beni böyle oldu10 kilo daha vereceğimi duyunca da ne yapacan manken mi olacan didi yok ya bu boya o kiloya manken mi olunur dedim
Sonra dün çook önceden aldığım ama kolları ve göğüs kısmı yüzünden giyemediğim keten bir elbisemi denedim ki esneme payı sıfır bir kumaş belirteyim 40 beden ve olduama kolların daha incelmesi lazım biraz gerildi, alt kısımlar çok bol oldu.
Fermuarını oğluma kapattırdım, anneeee çok güzel oldun zayıfladın haaa dediönceden göbekliydin artık değilsin dedi baaak dedim , tabi anne sen bizi doğurdun ya ondan göbeğin olmuştu diyor sıpa
Artık haftada iki gün hurma diğer günler dengeli bir şekilde devam edicem arada küçük kaçamakkasmak istemiyorum bunalıyorum yoksa. Böylede yavaş yavaş götürür acelem yok artık nasılsa
N Nana ben tam ablayamdm kiste dısı olanlarn menüsünede bakacksn dimi şimdlk ilk listeyi hallettn dimiSabah:×
Ara:√
Öğle:√
Akşam:✓
Su:√
Spor:√
Gece yeme var mı? HAYIR
Mesaj sayısı yeterli mi? EVET
Kaşar yok, ne ince ne kalın. Yok anammmm yoookkk , kaşara geçiş yokkkk
Kurufasulye yi belli bir kilonun altına düşünceye kadar yememeye çalış
Sabah:√
Öğlen:√
Aksam:√
Spor:??
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü çok güzel, mezuniyetini kutlarım tatlım
Sabah:×
Akşam:×
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
O baklavanın orada ne işi varyetmemiş akşamda kabak çekirdeği yenmis
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü gayet güzel
Spor:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Oyyyyy kocaman öpücükler bu menüye de
Akşam:√
Spor:×
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü gayet güzel de spor neden yok
Sabah:✓
Ara:×
Akşam:√
Su:✓
Gece yeme var mı? HAYIR
Menü güzel değil, olmamış, olmayacak. Çiğ köfte yenmeyecekkkkkkk
Sabah reçel, akşam tarhana+ekmek.. yavru bu menü sence olmuş mu??!!
Kahvaltı yok, akşam sosiste yenmiş yaniiiiii menü çöpe gitmiş. Olmamış olmamış olmamış
Yazık değil mi spora suya öğlene arada yediğine??
@eflalim kilo durumn nasl artıs varmı yada vucudnda bi degsklık?bu hafta bende yapmyı dusnuyrmda hurma diyetiBencede eğlendiğim kilo 54 , oğluma hamile kaldığım 58.
7 hurma bir kase yoğurt, üç öğün. Oruç tutuyorsan sadece Sahir ve iftarda.
burdada hava coookk soguk az önce 2 dk balkona cıktm doncam sandımNerde oturuyorsun canım hava iyi galiba
Coookkk gecms olsunHerkese gunaydinnnn ay hastayim yaaa...halsizlik var inşallah kahvalti yapinca gecer.oglumla bile ilgilenemedim gece esim yaninda yatmis.
Cok gecmis olsun ve kocaman amin.inşallah canım
Çok düşük benimkini 46 yaptık sonunda
Rabbim yardımcınız olsun hayırlı kapılar acsın inşArıyorum nisa ama zor benim istediğim evler 2500 kira diyor bide bizde işler tersine ben pek bakmam idare ederim eski bina yeni bina falan.ama eşim beğenmez her halti ben buluyorum netten gönderiyorum adam beğenmiyor onun mutfağı küçük salonu dar tavanı alçak bu eski bina falan filan eee diğer türlü 2500 kiralar oda bütçemizi asiyor
oluuuurrr bana uyarrrrOlmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Boşanmayi dusunuyorsan bir ihtimal, çıkma işten derim.
Hayır, duştan sonra vücut kremi suruyordum.
Konserve yok
Damlamizinda mortisi yok ikiniz olun
İp olmadan nasl atlıyosnz ya banada öğretin heleBi ara iple de atladim ama ses oldu asagiya.
Kızlar hafta sonunu temiz atlatın
Cıs cos yok
Ona göre!
Haaa kötü gidişatların bundan sonra üzmesine izin vermeyeceğm. Bir kere uyarı var.. 2. Defa olursa direk diskalifiye kararı..
Yoo yooo tamam tamammmmm ben yanls abladmmm taamaamm hicbişey demedimkiiiiiHer iki menuyede baktım
Cıkkksss olmadıNe demek bu??
Beni sevmiyorsun zati artık
Bay, kendine iyi bak
(Trip deneme bir ki ,trip deneme bir ki , oldu mu?)
Çok.kiskandimmatematik61 kuzucuuuummmm mezuniyetin hayırlı olsun kep sana çooook yakışacak
Şimdi buradaki herkesin senin tecrübelerine ihtiyacı var. Senin de koruma için buraya.. bir yerekaybolma
Listede baştan sonaaaaa bir kere bile üzmedin. Örnek bir listeliydin seniyi ki geldin iyi ki 7. Takımın nazar boncuğu oldun
Hayırlı olsun mezuniyet bir ömür fit ol inşallaaaahh
Dur ponponlarla kutlayalım
Bunu da kıskandımKiste dışı da baya menü gelmiş kuzucum
Sayı artıyor demek ki
Sevindim:)
Ellerine sağlık. Yardımlarınız o kadar iyi geldi ki bana şu süreçteiyi ki varsınız
Aldın mesaj senYoo yooo tamam tamammmmm ben yanls abladmmm taamaamm hicbişey demedimkiiiii
Kızlar hafta sonunu temiz atlatın
Cıs cos yok
Ona göre!
KUZummmmm hoşgldinMiuuu, sana selam bırakmaya geldim
Heppp senii sevdigimizdenn
Ayy ayy kimler gelmiş özledim valla kaptan ya niye yalan söyleyeyim lsen hiç merak etme son gaz diyete devam zaten gelen yabancı değil dışarıdan söyledik yemeği, 1 kepçe mercimek çorbası ile 1 tane lahmacun yesem olurmu yanına bol salata, diğer cislara dokunmam bile
Yok ya onu yapamamParkta yada binanin bahcesinde atlasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?