Ya aslında ilk oy ben kullandım , kaldırılınca gitmiş .
Bari yanlışlıkla bana oy vereydin :))
Ya aslında ilk oy ben kullandım , kaldırılınca gitmiş .
Senin madalyam var
Az kaldı madalyalarım orta yerinden çatlayacak
menüler az yaa şarjı yiyolar demek kiMenüleri toplarken neden şarjım çok çabuk bitiyor
6 ay once 85le basladim bugun 58lerdeyim :)bekarım öğrenciyim 22 yaşındayım kilom 83.8 hedef 58
O nasi soru laaKime verecektin kime verdin??
Kız süper olmuş.. rakamların yer değiştirmesi ilr hayatın ne kadar değişti dimi??6 ay once 85le basladim bugun 58lerdeyim :)
O nasi soru laa
Hem de nasil...Kız süper olmuş.. rakamların yer değiştirmesi ilr hayatın ne kadar değişti dimi??
Nasıl yani iyide bende o dedikleri yokki menüm iyi diye düşünmüştümBaşındaki notu o menülere genel anlamda yazmış bebeeem
Dimi.. bizde de annem hep öyle yapar.. derilerini ayırır öyle başlarız yemeye.. boş yere kalori almaya gerek yok
Hiç yemicezmiListedekiler hepsi, üstüne alınan alınacak bebemmmm , sende kuru yemistin
Senin sitede spor aletleri yokmuyduPastırma bitti . Daha da almam. Cemeni alınmış az tuzlu Die almstim. Kasarspor için yarin bisikletimi yaptrcm da tabı hava da güzel olmalı. uf ne çok bahanem var. . Evde yapamiom
Ben çok karasız kaldım aslında vereceğim oy çok belliydi baştan beri ama son anda başka bi tatlı aldı gönlümü ama ins. Ilki kazanır onun prolugu yok
Ben oy vermesem, o sayfaya hiç girö sen olur muAynı tatlıya oy vermişiz he
Miu süte sıcak bakıyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?