Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Normal köfte gibi çakılım. Yumurta maydanoz istediğim baharatlar az tuz...Tutması için un yerine yulaf ezmesini robotta un haline getiriyorum bazen hiç koymuyorum... Özellikle kekik çok güzel oluyor. KArıştırıyorum yoğurup dolapta 1 saat bekletiyorum. Sonra elimi ıslatıp şekil veriyorum. Düz bir tepsiye yerleştirip buzluğa atıyorum. Uyumadan önce tepsiden alıp saklama kabına koyuyorum. (şekil verip hemen saklama kabına koyunca birbirine yapışıyor ondan önce tepside donduruyorum. Tavuğun göğüs kısmından yapıyorum)

Elleme meleğe yesin kan olsun can olsun, artıya da geçmiş
Heeee alt tarafı 1.6 mi vercen onu ben de veririm ciciiimmm
Storm- kız ıgde 1.5 kilo verecekmiş laf ediyor bah hele bah şuna

Kız sen bir buçuk da veremezsin çoh iddialı laflar etme bah

Vay vay vay mortingen zumba yapmış...
İğde bunu beğenmedi ne o öyle kan ter içinde kalmışsındır. Hasta olursun yavrum yapma ele şeler

Benim menü akşam yorumlanmadi araya kaynadim
Kuzum çok güzeldi menün, bi tek aralar çok geliyor bana ama sen o menülerle tıkır tıkır zayifliyorsun o yüzden sıkıntı yok. Ben bulaşmadıysam menü güzeldir

Bi tek veroya menü yorumu yapmıyorum, çünkü vorones hiç beni dinlemiyor

He yawrum he cumaya görüşürüz

sidelya mortim nerdesin
Bugün gelmedin iyi misin
Dün çok yoğundum kuzum misafirlerim vardı. Öğlen geldiler akşama da kaldılar.Gece girdim okudum sadece yazamadan uyumuşum.
@MiuLego kuzumun mesajını da gördüm.
Sanırım kaptanlığı bırakmaktan vazgeçmişsin can mium geçmiş yapamadım. Ama çok mutlu oldum.
Bugün misafir vardı cıs cos çoktu. Ama benim için sıkıntı olmadı bu hafta cıs cos yersem zehir olur bana. Sadece spor yapamadım.
Bugünden itibaren dediğin gibi sporu artıracağım. Cumaya iyi geleceğim inşallah.
Ama ben iki kez kötü yüzdeyle geldim. Bir iyi bir kötü şeklinde olmuyor ya. İlkinde regl olmuştum zaten.Bu hafta da öyle ama eksik güzel olacak inanıyorum

DİKKAT DİKKAT
AŞIRI DERECEDE MORTİLİK İÇERİR
KALBİ DAYANMAYANLAR GÖZÜNÜ KAPASIN

Haftanın en önemli maçları bunlar önden yerinizi alın
Kaçırmayın sonra (s)üzülürsünüz

Haftanın mortilikleri

Can yakan mortilik
@Lunya veeeeeeeeeeeeeeeeeee @malipina

Hem severim hem fururum mortingenliğiii
Bi yandaaaaaaaa @tevafuk55 tam karşısında @Sidelya95

Haftanın kapışmasııııııııııııııııııııııııııııııııı

@Esra_4378 @hippotalamus a karşııııııııııııı

Aşkta ve mortilikte herşey mübahtır diyenler
@pempisler veeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Pamukseker19

"Ben seni kilomla döverim" kapışması
@Floweroflife Nevreste yeeee karşıııııııııııı

Asfaltı ağlatan kapışma

@malahit veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @elfkkk

Haftanın grup maçıııııııııııı

@hepfit veeee @Storm- tam karşılarınaaaaaaaaaaaaaaaaaa Melegiimm22 veeee @igdedali

Haftanın dostluk maçı
@Floweroflife @hepfit e karşııııııııııııııııııı

Dipnot: Her türlü çirkefleşme, laf atma efenime söylim canından bezdirme serbesttir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…