Normal köfte gibi çakılım. Yumurta maydanoz istediğim baharatlar az tuz...Tutması için un yerine yulaf ezmesini robotta un haline getiriyorum bazen hiç koymuyorum... Özellikle kekik çok güzel oluyor. KArıştırıyorum yoğurup dolapta 1 saat bekletiyorum. Sonra elimi ıslatıp şekil veriyorum. Düz bir tepsiye yerleştirip buzluğa atıyorum. Uyumadan önce tepsiden alıp saklama kabına koyuyorum. (şekil verip hemen saklama kabına koyunca birbirine yapışıyor ondan önce tepside donduruyorum. Tavuğun göğüs kısmından yapıyorum)Tavuk kiymadan nasıl köfte yapiyorsun onu yapabilirim bu arada çingene salatası yaptım lor domates salatalık karıştırarak çok güzel oldu. Bu hafta yine yapcam. Ton baligini haftada 2 gün ye dedi onun dışında fazla yemeği istemedi. Bu hafta canım çok salam istedi izin vermedi. Hindi füme 1 dilim ye çok isterse dedi onu da ben yemem gurur yaptım
Elleme meleğe yesin kan olsun can olsun, artıya da geçmiş
Heeee alt tarafı 1.6 mi vercenonu ben de veririm ciciiimmm
Storm- kız ıgde 1.5 kilo verecekmiş laf ediyor bah hele bah şuna
Vay vay vay mortingen zumba yapmış...@Lunyahepfit Melegiimm22 igdedali
Menum
Sabah 9.00
2 yumurta 50 gr yulaf yarim bardak sut 3 ceviz 4 kasik lor 5 zeytin
Ara 13.00
Turk kahvesi
Aksam 17.00
6 kasik kiymsli pirasa 1 kase yogurt yarim bag maydanoz
Agzima bi sokum 3 sıkımlık seyler atmadim
Su 3 litre
Yesilcay 3 kupa
Spor yarim saat zumbaaaa
günaydııın
uykumu bölen şey ne ?çiş
Sen kazana düştün BernaBenim menü akşam yorumlanmadi araya kaynadim
Kuzum çok güzeldi menün, bi tek aralar çok geliyor bana ama sen o menülerle tıkır tıkır zayifliyorsun o yüzden sıkıntı yok. Ben bulaşmadıysam menü güzeldirBenim menü akşam yorumlanmadi araya kaynadim
Çiğ kofteydi galibaüç sıkımlık şey ne be
ben de kuruyemiş hurma incir falan sandımÇiğ kofteydi galiba
He yawrum he cumaya görüşürüzNormal köfte gibi çakılım. Yumurta maydanoz istediğim baharatlar az tuz...Tutması için un yerine yulaf ezmesini robotta un haline getiriyorum bazen hiç koymuyorum... Özellikle kekik çok güzel oluyor. KArıştırıyorum yoğurup dolapta 1 saat bekletiyorum. Sonra elimi ıslatıp şekil veriyorum. Düz bir tepsiye yerleştirip buzluğa atıyorum. Uyumadan önce tepsiden alıp saklama kabına koyuyorum. (şekil verip hemen saklama kabına koyunca birbirine yapışıyor ondan önce tepside donduruyorum. Tavuğun göğüs kısmından yapıyorum)
Kız sen bir buçuk da veremezsin çoh iddialı laflar etme bah
Vay vay vay mortingen zumba yapmış...
İğde bunu beğenmedi ne o öyle kan ter içinde kalmışsındır. Hasta olursun yavrum yapma ele şeler
Daha düşmedim korkuyorum dusersen cikamamSen kazana düştün Berna
Daha düşmedim korkuyorum dusersen cikamam
Sagol canım darisi basina inşallah. Gozukmuyosun pek.Berna mezuniyetini tebrik ederim cnm
Azmine hayranım maşallah
Sagol canım darisi basina inşallah. Gozukmuyosun pek.
Dün çok yoğundum kuzum misafirlerim vardı. Öğlen geldiler akşama da kaldılar.Gece girdim okudum sadece yazamadan uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?