Canım herşey çocukluktan başlıyorAnaları sağlıklı beslenmeci e ne beklenir başka
Doğru kuzum. Nasıl alışırsa öyle gidiyorCanım herşey çocukluktan başlıyor
45 dakikada 15 dakika hareket etmek yoksa sırt ağrısı kalıcı oluyorİnanılmaz sırtım ağrıyor benimişyerinde sandalyede oturmaktan hep sanırım.. eskiden böyle değildi artık hergün ağrıyor ya. Ne iyi gelir ki? Şu sandalyeye takılan bel için olan şeyden var.. ama başka var mı önerisi olan?
Öyle canımDoğru kuzum. Nasıl alışırsa öyle gidiyor
Ay ediyorum çakılım sigara içmeye gidiyorum zaten hiç bişey yapmasam ama yok ağrıyor namıssız45 dakikada 15 dakika hareket etmek yoksa sırt ağrısı kalıcı oluyor
Ben de alım egem in cam sisede ikisini de deneyim bakalım nasıl olacakuygun canım. biz hep erken hasat ya da normal soğuk sıkım sızma zeytinyağı kullanıyoruz. herşeye.... riveera kullanmıyoruz. yemeğe de salataya da sızma.
biz ilk elden getirtiyoruz. çok güzel lezzetli.
Listedekiler hepsi, üstüne alınan alınacak bebemmmm , sende kuru yemistinYani alintiladiklarin iyimi sonuna birşey yazmamissin
Ay annem o çamaşırları görse toplar uyumlu şekilde yine sererdi. Acaip özenir.
Ben de hep twlefondan giriyom
ölürüz kız o zaman. du daha çok genciz. öldükten sonra giden yağları napim benDaaaaaaa
5 kilo mu
Bni kalpten götürcen mi sen öyle bi yenilgi kalbim kaldırmaz be fulya
ben de 7 kilo veririm o zaman
benim bel yastığım var. yastık gibi olan o arkalıklardan. mennunum. tel şeklinde olanlar çok işe yaramıyor.İnanılmaz sırtım ağrıyor benimişyerinde sandalyede oturmaktan hep sanırım.. eskiden böyle değildi artık hergün ağrıyor ya. Ne iyi gelir ki? Şu sandalyeye takılan bel için olan şeyden var.. ama başka var mı önerisi olan?
Her akşam mesaja gitsem öyle keyifli olurduAy ediyorum çakılım sigara içmeye gidiyorum zaten hiç bişey yapmasam ama yok ağrıyor namıssız
Nevroş ben yanlışlıkla başka tatliya oy verdim, geride alamıyorumEvet farkettimSahibi de tatlısı da çok datlu
Alırım bi dal
Boşa koydum büsürü
Lazım olur
Üzerine alınan alınır
Az daha koydum işte
Başlangıç kilonu da yazıcan mıHaftaya pazar annem gidiyor.. o gidince sıkı diyete başlayacağım. Çok sağlam bir morti seçeceğim
Heyecanlıyım hu huuu
Kız hepimize birden laf sokmuş daha ne yapsın :))Yani alintiladiklarin iyimi sonuna birşey yazmamissin
Iykk.. yenilir mi o ?? Ben sadece tavuğun göğsü.. yağlı derili et hayatta yemem ...Bu arada kızlar etin derisi yenilmemeli evet !
Derili ete hayır
Bende bende... korumada yapıcam bende yicem :))Aynı tatlıya oy vermişiz he
Bende tatlıyımEvet farkettimSahibi de tatlısı da çok datlu
Benim büyük oğlan şimdiye kadar hiç kola gazoz içmemiştir.. cips içinde çok savaş verdim ama onu seviyo.. ayda yılda bi yemesine izin veriyorum ..Canım herşey çocukluktan başlıyor
Pastırma bitti . Daha da almam. Cemeni alınmış az tuzlu Die almstim. KasarLütfen bu yazdıklarımı dikkatli okuyunuz... Tek tek yorum yapmayıp genel yorum yapacağım.
Önemli not:
- Tatlı olan menüyü yorumlanmam.
- Kahvaltısız menü " benim " gözümde oluru yok. Ne demişler: kahvaltıyı çal da yinede ye..
- Spor yapılsın lütfen.. sporsuz gitmiyor bu lanet kilolar !!
Bunlar geneldi gelelim listedeki yiyeceklere..
Nedir bu kaşar yeme merakı?? Kaşarsız bir gün yok mübarek..
Pastırma da eksik kalmamış sağolsun..
Kısırımızda var çok şükür ..
Birde cevizli sucuk çıktı..
Beşemel sosu=Sut+tereyağı (ki una göre kaşık kaşık)+ UN=Harika artı ..
Cıkkkksss menüler sınıfta kaldı?
@tevafuk55 tatlım hurma diyetinin sonucunu bildir banada ama başlayın ve bitirdiğin andaki kiloları.
Kime verecektin kime verdin??Nevroş ben yanlışlıkla başka tatliya oy verdim, geride alamıyorum
Ben de bugun tavugu öyle pisirdim. Cift taraflı tavada. Yağ koymadim. Kendi yaği yetti arttiIncik but onlarda kuru olmayan etlerden derisini yemezsin çift taraflı balık tavalari varya ben onda sıfır yağsız yapıyorum derisini yemiyorum hem kızarmış gibi oluyor hemde saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?