Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

45 dakikada 15 dakika hareket etmek yoksa sırt ağrısı kalıcı oluyor

Ben de hep twlefondan giriyom
Daaaaaaa
5 kilo mu
Bni kalpten götürcen mi sen öyle bi yenilgi kalbim kaldırmaz be fulya
ben de 7 kilo veririm o zaman
ölürüz kız o zaman. du daha çok genciz. öldükten sonra giden yağları napim ben gencim daha fit olcam yaşamam gerek hem ayrıca senden 7 kilo gitmez

Havada karada yenerim ben 60kiloyum u
çok kendinden emin gördüm seni

benim bel yastığım var. yastık gibi olan o arkalıklardan. mennunum. tel şeklinde olanlar çok işe yaramıyor.

Boşa koydum büsürü

Lazım olur
Üzerine alınan alınır

Az daha koydum işte
Alırım bi dal
Haftaya pazar annem gidiyor.. o gidince sıkı diyete başlayacağım. Çok sağlam bir morti seçeceğim

Heyecanlıyım hu huuu
Başlangıç kilonu da yazıcan mı
Yani alintiladiklarin iyimi sonuna birşey yazmamissin
Kız hepimize birden laf sokmuş daha ne yapsın :))
Bu arada kızlar etin derisi yenilmemeli evet !

Derili ete hayır
Iykk.. yenilir mi o ?? Ben sadece tavuğun göğsü.. yağlı derili et hayatta yemem ...
Aynı tatlıya oy vermişiz he
Bende bende... korumada yapıcam bende yicem :))
Evet farkettimSahibi de tatlısı da çok datlu
Bende tatlıyım
Canım herşey çocukluktan başlıyor
Benim büyük oğlan şimdiye kadar hiç kola gazoz içmemiştir.. cips içinde çok savaş verdim ama onu seviyo.. ayda yılda bi yemesine izin veriyorum ..

Pastırma bitti . Daha da almam. Cemeni alınmış az tuzlu Die almstim. Kasar spor için yarin bisikletimi yaptrcm da tabı hava da güzel olmalı. uf ne çok bahanem var. . Evde yapamiom

Incik but onlarda kuru olmayan etlerden derisini yemezsin çift taraflı balık tavalari varya ben onda sıfır yağsız yapıyorum derisini yemiyorum hem kızarmış gibi oluyor hemde saglikli
Ben de bugun tavugu öyle pisirdim. Cift taraflı tavada. Yağ koymadim. Kendi yaği yetti artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…