Dimi taktığım kişilerde değse, ederleri ne ki diyorum...
Mevzu başka da o yüzden canım boş ver. Adaletsiz bir sistem. O kadar verdiğim emeği ve hakkı asla helal etmiyorum.Dan diye dalıyorm konuya ama @Nevreste cim eflalin tatlı neden seçilmedi. Diğer tatlılardaki süt miktarlarndan bi fark yok -ki ekstra krema da vardı
Aynen oyle kuzum burdan kpounca cozutuyor insan.menu vermek cok dizginliyorYa çok gelmek istiyorum ama
İş yeri pek müsait olmuyor
Sonra diyetten koptum muhabbet ten koptum , gelsemde adepte olamıyorum ..
Evde çok yoğun .
Ama gelsem kendim içinde çok iyi olacak biliyorum
Onu da denerim ama nareksisi bana yasak limon da sirkeli olur mu tadı kötü olur mu kimor sebzeler çok sağlıklı,ben çok severim pancarı,hele maydanozlu yeşil soğanlı narekşili salatası çok güzel olur çok da güzel tok tutuyo
Limon olur, sirke yakışır mı bilemiyorum kuzumOnu da denerim ama nareksisi bana yasak limon da sirkeli olur mu tadı kötü olur mu ki
Ben döndüm bile hem de yağmur altinda yürüdüm eşim eve dondurmedi sırılsıklam oldum foto çektim sanki ter gibi görünüyor eşim gülmekten oldu sahtekarlikta sinir tanimiyorum. Hadi bakım kim kimi geçecek spor daben birazdan çıkim accık yürüyim dün pek bişe yapamadıydım
Ayy kıyamam :))) bende çok yediğimde midem bulanıyo kızz...Kızlar midem küçülmüş
DİKKAT DİKKAT
AŞIRI DERECEDE MORTİLİK İÇERİR
KALBİ DAYANMAYANLAR GÖZÜNÜ KAPASIN
Haftanın en önemli maçları bunlar önden yerinizi alın
Kaçırmayın sonra (s)üzülürsünüz
Haftanın mortilikleri
Can yakan mortilik
@Lunya veeeeeeeeeeeeeeeeeee @malipina
Hem severim hem fururum mortingenliğiii
Bi yandaaaaaaaa @tevafuk55 tam karşısında @Sidelya95
Haftanın kapışmasııııııııııııııııııııııııııııııııı
@Esra_4378 @hippotalamus a karşııııııııııııı
Aşkta ve mortilikte herşey mübahtır diyenler
@pempisler veeeeeeeeeeeeeeeeeeee @Pamukseker19
"Ben seni kilomla döverim" kapışması
@Floweroflife @Nevreste yeeee karşıııııııııııı
Asfaltı ağlatan kapışma
@malahit veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee @elfkkk
Haftanın grup maçıııııııııııı
@hepfit veeee @Storm- tam karşılarınaaaaaaaaaaaaaaaaaa @Melegiimm22 veeee @igdedali
Haftanın dostluk maçı
@Floweroflife @hepfit e karşııııııııııııııııııı
Dipnot: Her türlü çirkefleşme, laf atma efenime söylim canından bezdirme serbesttir
Aslinda aşırı da yemedim ama fazla geldi au an rahatsiz ediyo.sabah acligiyla bi saldiri gerceklestirdim ama simdi de icimde savas varAyy kıyamam :))) bende çok yediğimde midem bulanıyo kızz...
Menü vericen mi :))Aslinda aşırı da yemedim ama fazla geldi au an rahatsiz ediyo.sabah acligiyla bi saldiri gerceklestirdim ama simdi de icimde savas var
Vercem tabi :) cis yemedim ki.sadece normalde yedigimden biraz fazla yedim. Ama bu bana wc olarak geri donuyo valla 6 aydir duzenim yoktu 2 gündür maasallahMenü vericen mi :))
SupperrrKızlar midem küçülmüş
BenimdeKızlar midem küçülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?