Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dinliyorum . Aslinda .Yani hemen olmasa da işliyor bir bir.elimden geleni yapıyormm
Sen yorum yapmayınca üzülürüm ki

Uyanın ulaaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz
Pazar kahvaltısında cıss yiyenler inşallah;
ıslak banyo terliğine denk gelir
Duj alırken neticesi soğuk fayansa değer...
Atm de uzun kuyrukta beklerken sıra tam ona geldiğinde atm bozulur
Markette kasada sıra ona geldiğinde pos cihazının kağıdı biter
Bakkaldan bozuk para ister de 50 tl nin hepsini 1 tl olarak alır
En sevdiği kıyafetini giydiği gün yanından hızlıca araba geçer de çamura bulanır
İnsanların yolda "ben bunu bi yerden tanıyorum ama nerden çıkaramadım" bakışlarına maruz kalır
Çorap giydiklerinde topuk kısmı topuklarına denk gelmez
Aldıkları kazak ertesi gün %80 indrime girer
Çok amin
Oh be rahatladım
@MiuLego iyi demişim de mi

Oweeee bedduaya geeell hemen kalkiyim bi temzlık yapıyım varsa si ki nti m gitsın . Cis yemedim ama çok yemiş olabilirim. .

Menemen yiyom bee

Ay iyiki CIS yemedim 3 tane fazla zeytin CIS olur mu hızımi alamadim

X
sadece hafta sonuyla kalma, az da olsa hergün yapmaya çalış. 20 dk bile olsa yap yürüyüş oryantal ip ne olursa çakıl. Sporsuz gitmiyo kilolar lunyanın dediği gibi

X
sadece hafta sonuyla kalma, az da olsa hergün yapmaya çalış. 20 dk bile olsa yap yürüyüş oryantal ip ne olursa çakıl. Sporsuz gitmiyo kilolar lunyanın dediği gibi
Elimden geleni yapacağım ben de çok istiyorum belki akşam yemek derdim olmayacağı için gücüm de olur. Bisikketimi de yaptırsam iyi olacak o iyi oluyordu evde

Güzel beddua olmuş

Cıs yemiyorum ama onlar benim günlük hayatımda hergün başıma gelen şeyler. Beddua olarak algılamadım hiç

Aynen kuzum yoksa benim koca beni bosuyacak. Acayip sinirleniyor kemiklerin sayiliyor diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…