Tam sopalık eşin o zamanTemizlik yapıoz Die bı dé azar isit kocadan . Neymiş oglan uyuyunca yapsaymisim. Sanki o bisaatte ben dinlenmeyim hiç. Bi dé Minnak uyankikki sanki dinlenebiliom. İstio ki uzaniyim elim de tel. Oyun oynasin beyefendi . Bebeler ı oyalamak oynamk bakmak hep ben de. Süpürp silmesem her yer mikrop pislik hastalık. Hele ki yaşlı insanlarla yasamk zor...
Kimse anlamio beniiii. Zaten regl kapida anlamsiz şekilde gerginimmm
Aynennnn öyle diyorum ben de eflalim.. düşünmeye bile değmezlerDimi taktığım kişilerde değse, ederleri ne ki diyorum...
Ayyyyy yok boşamasın 58 den aşağı 60 dan yukarı çıkma yeterAynen kuzum yoksa benim koca beni bosuyacak. Acayip sinirleniyor kemiklerin sayiliyor diye .
Aynen canım bende takıntı oldu 60 görmek istemiyorum 60 ideal ama 2veya 3 kilo ideal kilomun altında oluum diyorum. En azından ona göre dikkat ederim . Artık umarim tekrar o kilolar gelmez .Ayyyyy yok boşamasın 58 den aşağı 60 dan yukarı çıkma yeter
Sporunu mu arttıracaksınnnnnnnDün çok yoğundum kuzum misafirlerim vardı. Öğlen geldiler akşama da kaldılar.Gece girdim okudum sadece yazamadan uyumuşum.
@MiuLego kuzumun mesajını da gördüm.
Sanırım kaptanlığı bırakmaktan vazgeçmişsin can mium geçmiş yapamadım. Ama çok mutlu oldum.
Bugün misafir vardı cıs cos çoktu. Ama benim için sıkıntı olmadı bu hafta cıs cos yersem zehir olur bana. Sadece spor yapamadım.
Bugünden itibaren dediğin gibi sporu artıracağım. Cumaya iyi geleceğim inşallah.
Ama ben iki kez kötü yüzdeyle geldim. Bir iyi bir kötü şeklinde olmuyor ya. İlkinde regl olmuştum zaten.Bu hafta da öyle ama eksik güzel olacak inanıyorum
Kız deme öyle kazara evlenirim falan kanıp bi deBak sırt ağrısına koca bire bir, tutup bi sıkıyor bütün kemikler kutluyor
evlen rtık mütüvetini görekKız deme öyle kazara evlenirim falan kanıp bi de
Canım hoşgeldin annen nasıl iyimi
Evlen evlenKız deme öyle kazara evlenirim falan kanıp bi de
Kendini iyi hissediyor kuzumm. Hosbulduk. NasilsinCanım hoşgeldin annen nasıl iyimi
Çok sevindim canım ıyi olmasına bende iyiyim çok saolKendini iyi hissediyor kuzumm. Hosbulduk. Nasilsin
Uyanın ulaaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz
çılgın psikologPazar kahvaltısında cıss yiyenler inşallah;
ıslak banyo terliğine denk gelir
Duj alırken neticesi soğuk fayansa değer...
Atm de uzun kuyrukta beklerken sıra tam ona geldiğinde atm bozulur
Markette kasada sıra ona geldiğinde pos cihazının kağıdı biter
Bakkaldan bozuk para ister de 50 tl nin hepsini 1 tl olarak alır
En sevdiği kıyafetini giydiği gün yanından hızlıca araba geçer de çamura bulanır
İnsanların yolda "ben bunu bi yerden tanıyorum ama nerden çıkaramadım" bakışlarına maruz kalır
Çorap giydiklerinde topuk kısmı topuklarına denk gelmez
Aldıkları kazak ertesi gün %80 indrime girer
Çok amin
Oh be rahatladım
@MiuLego iyi demişim de mi
Ben de dun gece yaptim cok guzel biseyyysabah kalktım şekersiz fıstık ezmemi yaptım. dolapta hazır dursun. nutelladan iyidir
Sen ne kibar hatunsun öyle.karnım acıktı kalkıp birşeyler atıştırayım
bu arada sanırım r.... öncesine girdimhemen anlıyorum. karnım davul oldu. vücut da öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?