- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Dumanli barbeküAnlamlarını da yazayım, siz kulağa iyi geleni yazın sadece
Dente de leão
(Aslan dişi- bir çiçeğin adı)
Smoking pit
(Dumanlı barbekü)
Freddy’s
(Freddy’nin)
Smokeat
(Duman ye gibi bir kelime oyunu)
Indigo
(İndigo mavi rengi)
The box
(Kutu)
Fat Freddy’s
(Şişman freddy’nin)
The four folks
(Dört arkadaş)
Türkçe isme ortaklar sıcak bakmadıOlsun türkçe koy merak etsinler portekizliler anlamini
Kiz freddy kocan mi :) benim aklima hep freddynin kabusu geliyoTürkçe isme ortaklar sıcak bakmadı
Detoks suları benim tansiyonu çok düşürüyo.. kendime 4 günlük bi detoks programı hazırladım cnm.. 64ü görüp mezun olmalıyım.. daha fazla zayıflayamıyorum.. vücut isyan çıkardı.. yoksa diskalifiye olucam yaaHippo vercen artik yapcak birşey yok detoks ödem atıcı çay ne varsa yap
Ortaklar gelip fayans döşeyeydiTürkçe isme ortaklar sıcak bakmadı
Smoking pit
Smokeat
Hoşuma gitti.
Indigo da mavinin sevdiğim bi tonu eğer konsept öyle bir mavi ise olabilir sanki
Sen ne güzel mortisin öyleRegl beni çok.etkiliyor kendimden biliyirum...
Her insanda ayni derecede etkilenme olmuyir
Seni anlıyorum mortim
Kız neyi ifşa ediyorsun herşey meydandaWc yok karnım davul gibi regl geliyor.
Sebebi soracaklara baştan açıklama olsun.
Cuma 58.1 bugün 58.9 fark +800
Sidelya
Yazdı
Esra
Ifsaaaaaaa
Etti
@MiuLego
Karbon dediğin barbunya herhalde. O da sebep olabilir tabi.sidelya o nasıl artı yahu ne demek +0.8
o karbonlar böyle yaptı demi.. çokça spor yapacaksın ben anlamam! sporun dibine vurulacak
800 gram artı
Sağlıksız verdiğimiz kilolar hemen geri geliyor demek oluyor bu. Detoks yapma derim ben şahsen mantıklı bulmuyorum. Detokla hızlı gidiyor hızlı geliyor. Ben de öyle etki gösterdi. Sendeki etkisini bilmiyorum tabi.matematik61 ağlamak istiyorum neler oluyo bana yaa karnım şiş
Cuma 66.3 bugün 66.6
Bugün hurma detoksu yapıcam.. bu hafta sadece detoks yapıcam.. acaip moralim bozuk.. durup dururken bu şişlik bu artılar nerden geliyo yaa
Daha önce de artı olduğum oluyordu ama biliyordum ki cıss yemişim.. bu hafta yemedim ki.. elimden geldikçe spor da yapıyorum.. neden Allahım nedennnm
Indigo hoş olur. Tabi mavi detaylarla birlikteKizlAr birşey soracağım isme karar vermeye çalışıyoruz restoran için adaylar bunlar,hangi ismi sevdiğinizi yazar mısınız rica etsem?
( restoran bbq olacak kömür alevinde yavaş pişmiş)
Adaylar:
Dente de leão
Smoking pit
Freddy’s
Smokeat
Indigo
The box
Fat Freddy’s
The four folks
Takima giris ve hedef kilonu söyle de hesaplayayimmatematik61 ben kaç kilodan sonra mezun olabiliyorum bı hesaplayıver örtmenim.
Kız yukarda yazıyor ya.Takima giris ve hedef kilonu söyle de hesaplayayim
Cnm ben öle sağlıksız menüler uygulamadım hiç.. hep sağlam kahvaltı yaptım .. akşam her yemeği salatamı, yoğurdumu yedim.. sadece perşembe günü çakma bi detoks uyguluyordum.. geçen hafta artı geldim oruç düzenimi bozdu hala artıyım.. cumaya artıları temizlemem şartSen ne güzel mortisin öylesağol canım. Benim de moral bozuk. Cumaya kadar elimden geleni yapacağım. Spor menü coşturacağım inşallah. Olursa olur. Olmazsa haftaya cuma yeriz meyvesini. Belki bir mezuniyet eşliğinde. matematik61 ben kaç kilodan sonra mezun olabiliyorum bı hesaplayıver örtmenim.
Kız neyi ifşa ediyorsun herşey meydanda
Karbon dediğin barbunya herhalde. O da sebep olabilir tabi.
O iş bende kaptanım. Bu hafta çok güzel bir hafta olacak inşallah.
Sağlıksız verdiğimiz kilolar hemen geri geliyor demek oluyor bu. Detoks yapma derim ben şahsen mantıklı bulmuyorum. Detokla hızlı gidiyor hızlı geliyor. Ben de öyle etki gösterdi. Sendeki etkisini bilmiyorum tabi.
Indigo hoş olur. Tabi mavi detaylarla birlikte
Cnm bu arada toplamda 38 kilo verdim.. ama 1 yıla yayarakKız yukarda yazıyor ya.
64.4 - 55
Bence yine öyle beslenmene bak. Gidecek onlar emin ol.Cnm ben öle sağlıksız menüler uygulamadım hiç.. hep sağlam kahvaltı yaptım .. akşam her yemeği salatamı, yoğurdumu yedim.. sadece perşembe günü çakma bi detoks uyguluyordum.. geçen hafta artı geldim oruç düzenimi bozdu hala artıyım.. cumaya artıları temizlemem şartama öle sağlıksız bi diyetle değil tabi
Akşam menüme bakarsın inş .. şu artılardan kurtulim öle devam edicemBence yine öyle beslenmene bak. Gidecek onlar emin ol.
Bende seni özledim kuzum vallahi gözlerim arıyor hep sen nasılsın asıl
minnagım nasılsın özledim seni yaaaa
Beni yanlış anlama kuzum. Ben seni çok takdir ediyorum. İradene maşallah.Cnm bu arada toplamda 38 kilo verdim.. ama 1 yıla yayarak
Spor yapıyorum da öyle çok yersem spor ne yapsınyetiştiremedim işleri yaaa
off okul da var
Nego bildirimini gördüm .. çok kızdım çok.. emek emek elde ettiğin eksileri 2 günde +2 olarak geri almak
oruç falan değil hafta sonu kafasını değiştirmek lazım ya.. çok spor yapacaksın ve eksi ile geleceksin cumaya anlamam.. dön başa dön başa olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?