Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Duma
Dumanli barbekü

Hippo vercen artik yapcak birşey yok detoks ödem atıcı çay ne varsa yap
Detoks suları benim tansiyonu çok düşürüyo.. kendime 4 günlük bi detoks programı hazırladım cnm.. 64ü görüp mezun olmalıyım.. daha fazla zayıflayamıyorum.. vücut isyan çıkardı.. yoksa diskalifiye olucam yaa

Regl beni çok.etkiliyor kendimden biliyirum...
Her insanda ayni derecede etkilenme olmuyir
Seni anlıyorum mortim
Sen ne güzel mortisin öyle sağol canım. Benim de moral bozuk. Cumaya kadar elimden geleni yapacağım. Spor menü coşturacağım inşallah. Olursa olur. Olmazsa haftaya cuma yeriz meyvesini. Belki bir mezuniyet eşliğinde. matematik61 ben kaç kilodan sonra mezun olabiliyorum bı hesaplayıver örtmenim.
Wc yok karnım davul gibi regl geliyor.
Sebebi soracaklara baştan açıklama olsun.
Cuma 58.1 bugün 58.9 fark +800
Sidelya
Yazdı
Esra
Ifsaaaaaaa
Etti

@MiuLego
Kız neyi ifşa ediyorsun herşey meydanda
sidelya o nasıl artı yahu ne demek +0.8

o karbonlar böyle yaptı demi.. çokça spor yapacaksın ben anlamam! sporun dibine vurulacak

800 gram artı
Karbon dediğin barbunya herhalde. O da sebep olabilir tabi.
O iş bende kaptanım. Bu hafta çok güzel bir hafta olacak inşallah.

Sağlıksız verdiğimiz kilolar hemen geri geliyor demek oluyor bu. Detoks yapma derim ben şahsen mantıklı bulmuyorum. Detokla hızlı gidiyor hızlı geliyor. Ben de öyle etki gösterdi. Sendeki etkisini bilmiyorum tabi.
Indigo hoş olur. Tabi mavi detaylarla birlikte

Cnm ben öle sağlıksız menüler uygulamadım hiç.. hep sağlam kahvaltı yaptım .. akşam her yemeği salatamı, yoğurdumu yedim.. sadece perşembe günü çakma bi detoks uyguluyordum.. geçen hafta artı geldim oruç düzenimi bozdu hala artıyım.. cumaya artıları temizlemem şart ama öle sağlıksız bi diyetle değil tabi

Bence yine öyle beslenmene bak. Gidecek onlar emin ol.

Spor yapıyorum da öyle çok yersem spor ne yapsın dün 80 dk eliptik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…