Amanın iki haftaya görür müyüm ki bu rakamı ...sidelya 56.9 ve altında mezun olabiliyosun canim
Aynen.. bende 90larda atlamadım hiç..Öyle bir sorun yok da kilo fazla olunca zarar edermikien iyisi 80 lere ineyimde öyle yapayim
Ben sizi daha cok burada görüyorum ama, oradan devam ettiğinizi bilmiyorum ki....Sensin şişko ya da uğra..ordayız ki biz..
Cnm benim korumadaki niyetim de öle .. günlük canım ne isterse kararında yicem haftada bi perşembe mesela detokshippotalamus hurma diyeti güzel canım, sağlık açısından da sakıncası yok bilakis ayrıntılı bakarsan her türlü mineral vitamin mevcut ben haftanın iki günü öyle yapıcam hatta niyetim pazartesi perşembe oruçla beraber yapmak. İnşaallah nasip olur.
Oraya da menü yazıyoruz .. kilo bildiriyoruzBen sizi daha cok burada görüyorum ama, oradan devam ettiğinizi bilmiyorum ki....
Yani burası varken orada hala olduğunuzu bilmiyordum
Önce atlamaya yer bulmaliyim 2. Katta oturuyorumAynen.. bende 90larda atlamadım hiç..
Vay be hehe tamam canımOraya da menü yazıyoruz .. kilo bildiriyoruz
smoking pit .. sevdim bunu..KizlAr birşey soracağım isme karar vermeye çalışıyoruz restoran için adaylar bunlar,hangi ismi sevdiğinizi yazar mısınız rica etsem?
( restoran bbq olacak kömür alevinde yavaş pişmiş)
Adaylar:
Dente de leão
Smoking pit
Freddy’s
Smokeat
Indigo
The box
Fat Freddy’s
The four folks
O sıkıntı işte.. bende salonda atlıyorum gündüz vaktiÖnce atlamaya yer bulmaliyim 2. Katta oturuyorum
Canım kendine bir sözün vardı unutma çok az kaldı 2 ay mı demiştin hatırla onu kendin için başar
Kızlar çok mu ses gider ki? Ben de 3. Katta oturuyorum amaO sıkıntı işte.. bende salonda atlıyorum gündüz vakti
canım benim 4 yıllık emegim gitti
sen yine yeniydinnn
4 sene ne ihbar ne kıdem tazminatım herşey,mi yediler
haram zıkkım olsun
Gidiyo maalesef .. bura aile apartmanı.Kızlar çok mu ses gider ki? Ben de 3. Katta oturuyorum ama
Smoking pit burun farkıyla önde :)Allah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kere
Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilir
Kademeli olarak arttirarak tabi
Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.
Tabi sandalyeler veya önlükler indigo rengi olmalı
evet canım sadece dokuz ay çalıştım kıdem hakkım yoktu onu kazanmama 3 ay kala çıkardı. ihbarın agi nin üstüne yattı. ayrıca dava açmiyim diye hırsızlıkla itham etti ( güya şirket bilgilerini çalmışım da kalanı silmişim ).,daha neler neler.
yanarım yanarım o herifin işi yüzünden kızımı bırakıp gitmek zorunda kalmalarıma yanarım. senin durum tabi daha vahimmiş. aynen haram zıkkım olsun.
şimdi çok mutluyum ama kızımla. her gün kokluyorum yanımda iken bile özlüyorum nasıl bırakabilmişim hayret ediyorum. çok gerekmedikçe işe de girmicem biraz büyüsün kuzum. daha 2 yaşını bile doldurmadı..
Bizim alttaki komşu da bir o kadar sessiz. Karı koca gerekmedikçe birbirleriyle konuşmuyorlar.Gidiyo maalesef .. bura aile apartmanı.
Dişimi sıkıp bende bir korumaya geçsem artık . Zamanında hızlı yani normal kilo verebilmis olsam bu kadar bıkkınlık olmazdı bende de heraldeCnm benim korumadaki niyetim de öle .. günlük canım ne isterse kararında yicem haftada bi perşembe mesela detoks
GidiyorKızlar çok mu ses gider ki? Ben de 3. Katta oturuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?