Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm benim korumadaki niyetim de öle .. günlük canım ne isterse kararında yicem haftada bi perşembe mesela detoks

smoking pit .. sevdim bunu..

canım benim 4 yıllık emegim gitti
sen yine yeniydinnn
4 sene ne ihbar ne kıdem tazminatım herşey,mi yediler
haram zıkkım olsun

evet canım sadece dokuz ay çalıştım kıdem hakkım yoktu onu kazanmama 3 ay kala çıkardı. ihbarın agi nin üstüne yattı. ayrıca dava açmiyim diye hırsızlıkla itham etti ( güya şirket bilgilerini çalmışım da kalanı silmişim ).,daha neler neler.
yanarım yanarım o herifin işi yüzünden kızımı bırakıp gitmek zorunda kalmalarıma yanarım. senin durum tabi daha vahimmiş. aynen haram zıkkım olsun.
şimdi çok mutluyum ama kızımla. her gün kokluyorum yanımda iken bile özlüyorum nasıl bırakabilmişim hayret ediyorum. çok gerekmedikçe işe de girmicem biraz büyüsün kuzum. daha 2 yaşını bile doldurmadı..

canım insan yaşamadan görmüyor bazı şeyleri
ozamann demiştim sanada şeri girme kızın çok küçük diye ,bende ikizleri 5 yaşında kreşe verip çalışmaya başladım
hiç birşey içimde kalmadı
cidden küçük daha sana çok ihtiyacı var iyi olmuş
kızın adına sevindim

Cnm benim korumadaki niyetim de öle .. günlük canım ne isterse kararında yicem haftada bi perşembe mesela detoks
Dişimi sıkıp bende bir korumaya geçsem artık . Zamanında hızlı yani normal kilo verebilmis olsam bu kadar bıkkınlık olmazdı bende de heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…