- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Yavrucum mesela benim de baslangin kiloma 85 yaziyor ama takima 81 kilo ile girdim :) belki benim gibi kendin basladin diyete takima sonradan girdin nerden bileyim :) hesapliyorum hemenKız yukarda yazıyor ya.
64.4 - 55
Cnm niye yanlış anlıyimBeni yanlış anlama kuzum. Ben seni çok takdir ediyorum. İradene maşallah.inşallah hedefe de ulaştığın günleri göreceğiz
Canım neden olmasın iş konusunda kendine güveniyordur belki. Ön yargılı olma derimEv bulamadık miu bu eşle bulamayızda adam hala aydın dan ev bakma derdin de çünkü 1 ayda şehir değiştirip iş kurabilecek sanki deli ediyor beniiii
Cnm niye yanlış anlıyimhızlı giden hızlı gelir dedin yaa.. işte onu açıklıyorum hızlı gitmiyo .. anamı ağlatıyı gidene kadar :))
@Sidelya95 56.9 ve altında mezun olabiliyosun canim
Evet takma adı hehheeeeKiz freddy kocan mi :) benim aklima hep freddynin kabusu geliyo
Bende seni özledim kuzum vallahi gözlerim arıyor hep sen nasılsın asıl
Ne var gıı..
Ne oyuyon gozumu beee
ruh hastası bir patronum varmış canım kendini güzel saklamış. tartıştık işten çıkarsınız dedi çıkışımı vermedi. içerde 3 aylık maaşım vardı allahtan onları tahsil ettim. agi ödemedi ihbar filan zaten hak getire.
neyse zaten benden çok onun paraya ihtiyacı vardı. başımın gözümün sadakası olsun diyorum. arabulucu denilen sistem zaten işçiyi ögütüp atıyor. allah adalet sisteminin eline düşürmesin insanı.. amin..
Canım kendine bir sözün vardı unutma çok az kaldı 2 ay mı demiştin hatırla onu kendin için başarcanım bildigin gibi iş yerine alıştım iyice
ama diyete adepte olamıyorumm
3 gün iyi 5 gün feci
Ne var gıı..
Beni benii bihteriniz aklınıza gelmiyor hiç ben uğramasamNe oyuyon gozumu beee
Lunya canımBu hafta menüleri kim yorumluyor?
Tamam canım sağolLunya canım
Allah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kereBence zahmet etme Karpuz
Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilirCanım kaç kilodan sonra ip atlama gerek
Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.Anlamlarını da yazayım, siz kulağa iyi geleni yazın sadece
Dente de leão
(Aslan dişi- bir çiçeğin adı)
Smoking pit
(Dumanlı barbekü)
Freddy’s
(Freddy’nin)
Smokeat
(Duman ye gibi bir kelime oyunu)
Indigo
(İndigo mavi rengi)
The box
(Kutu)
Fat Freddy’s
(Şişman freddy’nin)
The four folks
(Dört arkadaş)
Öyle bir sorun yok da kilo fazla olunca zarar edermikien iyisi 80 lere ineyimde öyle yapayimAllah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kere
Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilir
Kademeli olarak arttirarak tabi
Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.
Tabi sandalyeler veya önlükler indigo rengi olmalı
Sensin şişko ya da uğra..ordayız ki biz..Beni benii bihteriniz aklınıza gelmiyor hiç ben uğramasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?