Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız yukarda yazıyor ya.
64.4 - 55
Yavrucum mesela benim de baslangin kiloma 85 yaziyor ama takima 81 kilo ile girdim :) belki benim gibi kendin basladin diyete takima sonradan girdin nerden bileyim :) hesapliyorum hemen

Beni yanlış anlama kuzum. Ben seni çok takdir ediyorum. İradene maşallah. inşallah hedefe de ulaştığın günleri göreceğiz
Cnm niye yanlış anlıyim hızlı giden hızlı gelir dedin yaa.. işte onu açıklıyorum hızlı gitmiyo .. anamı ağlatıyı gidene kadar :))

Ev bulamadık miu bu eşle bulamayızda adam hala aydın dan ev bakma derdin de çünkü 1 ayda şehir değiştirip iş kurabilecek sanki deli ediyor beniiii
Canım neden olmasın iş konusunda kendine güveniyordur belki. Ön yargılı olma derim

Kedibochi
canıms en neden ayrıldın işten ?
ama kızın içinde iyi olur sana ihtiyacı var cnm

ruh hastası bir patronum varmış canım kendini güzel saklamış. tartıştık işten çıkarsınız dedi çıkışımı vermedi. içerde 3 aylık maaşım vardı allahtan onları tahsil ettim. agi ödemedi ihbar filan zaten hak getire.
neyse zaten benden çok onun paraya ihtiyacı vardı. başımın gözümün sadakası olsun diyorum. arabulucu denilen sistem zaten işçiyi ögütüp atıyor. allah adalet sisteminin eline düşürmesin insanı.. amin..

canım benim 4 yıllık emegim gitti
sen yine yeniydinnn
4 sene ne ihbar ne kıdem tazminatım herşey,mi yediler
haram zıkkım olsun

hippotalamus hurma diyeti güzel canım, sağlık açısından da sakıncası yok bilakis ayrıntılı bakarsan her türlü mineral vitamin mevcut ben haftanın iki günü öyle yapıcam hatta niyetim pazartesi perşembe oruçla beraber yapmak. İnşaallah nasip olur.

Bence zahmet etme Karpuz
Allah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kere
Canım kaç kilodan sonra ip atlama gerek
Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilir
Kademeli olarak arttirarak tabi
Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.
Tabi sandalyeler veya önlükler indigo rengi olmalı

Allah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kere

Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilir
Kademeli olarak arttirarak tabi

Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.
Tabi sandalyeler veya önlükler indigo rengi olmalı
Öyle bir sorun yok da kilo fazla olunca zarar edermikien iyisi 80 lere ineyimde öyle yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…