- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
canım insan yaşamadan görmüyor bazı şeyleri
ozamann demiştim sanada şeri girme kızın çok küçük diye ,bende ikizleri 5 yaşında kreşe verip çalışmaya başladım
hiç birşey içimde kalmadı
cidden küçük daha sana çok ihtiyacı var iyi olmuş
kızın adına sevindim
Öyle miydi cancağızım peki teşekkürlerAllah allah hem.o.paylasim hepimiz için bi kere
Bence diz sorunu olmayan herkes atlayabilir
Kademeli olarak arttirarak tabi
Bende dumanlı barbekü yu ve indigo yu sevdim.
Tabi sandalyeler veya önlükler indigo rengi olmalı
ah canım toparlayamıyorum ki
yaza ne kaldı şurd aklıma geldikçe stres oluyorum
Herşey güzel bir şekilde sonuçlanmış canum, kızın yanında, eşinle iyisin, hakkına girenler de alır cevabını, ilahi adaletevet demiştin hatırlıyorum ama o zaman eşimin işi çok sallantılıydı yani çok güvensizdi. şimdi nispeten daha iyi. keşke kv gittiği zaman çıksaymışım o zaman daha musaitti her şey ama eşimle de aramız çok kötüydü o ara. işten çıkamazdım. neyse şu anda tüm sorunları çözdük eskisinden bile iyiyiz çok şükür..
Bir dene şansını canım burada mı unuttum acaba bardağım çıkmadı diye söyle belki de kenara kaldırmışlardır kameradan görünür zatendemin a101 den iki su bardagı aldım promosyon ama eve geldim bir adet çıktı kasada unuttum sanırım sizce gitsem alabilir miyim ?
evet demiştin hatırlıyorum ama o zaman eşimin işi çok sallantılıydı yani çok güvensizdi. şimdi nispeten daha iyi. keşke kv gittiği zaman çıksaymışım o zaman daha musaitti her şey ama eşimle de aramız çok kötüydü o ara. işten çıkamazdım. neyse şu anda tüm sorunları çözdük eskisinden bile iyiyiz çok şükür..
Oh yeni öğlen yemeği yiyebildik
Akşama ne yapsam..
Elimdeki malzemeler
Fayans arttı
Üstüne çimento koyar fırına verir, badananın sosunu eklerim, bir de yanına garnitür olarak elektrik kablosu kavurma mmm oldu
Ay su mesaji okuduğuma nasil sevindim.Alah huzurunuzu bozmasin.evet demiştin hatırlıyorum ama o zaman eşimin işi çok sallantılıydı yani çok güvensizdi. şimdi nispeten daha iyi. keşke kv gittiği zaman çıksaymışım o zaman daha musaitti her şey ama eşimle de aramız çok kötüydü o ara. işten çıkamazdım. neyse şu anda tüm sorunları çözdük eskisinden bile iyiyiz çok şükür..
Benim alt ve üst katta da gündüz evdeler emekli olunca evden cikmiyorlarO sıkıntı işte.. bende salonda atlıyorum gündüz vakti
Denemek gerekKızlar çok mu ses gider ki? Ben de 3. Katta oturuyorum ama
Benimki de yapmıyor canım o kadar yapsaydı alttaki gelirdi hemenbenim de koşu bandı ne çok gürültü yapıyor. allahtan altımızda otopark var biz zemin kattayız.
sanırım girişte olmanın tek artısı bu
Oyy yavrum. Kaç yaşındaSabah oglum uyanmamisti gormeden ciktim evden.Kalktiginden beri anne diyip evin icinde beni ariyomus.sabahlari görmeyince boyle oluyo.. icim gidiyo yaa..
Kızlar çok mu ses gider ki? Ben de 3. Katta oturuyorum ama
Gidiyo maalesef .. bura aile apartmanı.
Benim alttaki teyze öldüBenim alt ve üst katta da gündüz evdeler emekli olunca evden cikmiyorlar
Tam diyet yemeği ellerine sağlıkOh yeni öğlen yemeği yiyebildik
Akşama ne yapsam..
Elimdeki malzemeler
Fayans arttı
Üstüne çimento koyar fırına verir, badananın sosunu eklerim, bir de yanına garnitür olarak elektrik kablosu kavurma mmm oldu
Cok sevindim serry senin adina.evet demiştin hatırlıyorum ama o zaman eşimin işi çok sallantılıydı yani çok güvensizdi. şimdi nispeten daha iyi. keşke kv gittiği zaman çıksaymışım o zaman daha musaitti her şey ama eşimle de aramız çok kötüydü o ara. işten çıkamazdım. neyse şu anda tüm sorunları çözdük eskisinden bile iyiyiz çok şükür..
Teyzenin ruhu icin 1500 ip atla .Benim alttaki teyze öldü
Sahip çıkamadık
Bende o yuzden eşim olmadığı müddetçe atlayabiliyorum
Atlayacagin yere 3 yada 4 kat kilim serip deneyebilirsin.Benimki de yapmıyor canım o kadar yapsaydı alttaki gelirdi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?