İşte duymak istediğim haberler yaaaBu gun -deyim mium gidecek InşaAllah
Aynrn ben deeee bildiğin cacık oluyorKuzum çiğ kabağı rendeleyip cacık yapıyorum ben çok severim
TUZ YOK TUZ YOKKabağı rendele, az nane tuz bir tane sarımsak rendele, cacık yap süper oluyor. Eşim salatalık zannediyor söylemedim
Ben rendeliyorum
Ama çiğ hiç yapmadım.Nasıl olur bilemedim:)
Yaw bakma onlara sen, öyle dediklerinde diyet değil sağlıklı yaşam dersin, diyetteyim deyince insanlar garip bir şekilde kıskanıyor, hemen bozdurmaya çalışıyor.Aynen canım bünye alıştı artık zorluyor
Ne yapsam bilemiyorum
Bugün dalga gectiler 1 yıldır diyettesin dediler.Oysa daha 6 ay oldu.
Yumurtalı ıspanakOyyy onu da denedim iii iiihhh
Ay çok hoş göründü gözüme, yapayım bu akşam bunuEVEt kuzum rendeliyorum ben
Üzerine yoğurt (istersen sarımsaklı olabilir)
Üzerine nane veee biraz zeytinyağı
Mis gibi miiiiissss
Tuz olmayacak ama
KAlk spor yap portugallerden fılavır
Ay çok yorgunum bugün saat kaç oldu hala enerjim “0” hadi flavır kalk gari, işler bekler, işe yürüyeceğim daha
Canım bugğn porasaCanım bişey soracaktım evde şimdi ıspanak pırasa kabak var şu 3 günde hangilerini yapayım akşama bı fikir versen
Çıkar onu aklından didimmmmmAyyy ben de kahvaltıdan sıkıldımeflalin nesfit feci güzel geliyor gözüme
Ben de bugün pırasa var, kabağı da perşembeye ayır, çarşamba ıspanak
Spor mu?KAlk spor yap portugallerden fılavır
Canım bugğn porasa
Yarın ıspanak
Veeee son gün favorimiz diyet dostu kabak
Bence arada bi gün protein yesin miu.. bol salata ile.. emziriyo yazık kız..KAlk spor yap portugallerden fılavır
Canım bugğn porasa
Yarın ıspanak
Veeee son gün favorimiz diyet dostu kabak
Ben bildirim yaptim kuzum ama araya karisti. 66.8 idi su an 66.0
pazartesi tartı kontrolleri aşağıdaaaaaaaaaa
bakalım bakalım neler varmışşşşşşşşşş
@malipina sabit gelmiş kuzucum.. haftasonu karbon günün ve genelde sende ödem yapar.. yapmamış.. sabit senin için iyidir cuma için harika eksilerin habercisidir
Esra_4378 @Sidelya95 hippotalamus @Melegiimm22 listedesiniz ve pazartesiye artı ile girdiniz.. bu iyi mi ? hayır haftasonundan pazartesiye eksi ile girmek çoook önemli demiştik değil mi? bu artılar nereden geldi neden geldi şimdi ne yapmak lazım.. pür dikkat cumaya ulaşmak, boool su içemk, sıkı spor yapmak lazım değil mi? vee tartıyı her sabah kontrol etmek.. sıkıntılı durum var ise bana bildirmek lazım.. cumaya sağlam eksiler ge le cek
@Lunya @tevafuk55 @vorones işte budur! pazartesiye eksi ile girilmiş.. cuma için çoook büyük umutlar var demektir.. bu eksileri kaybetmedeeeen... üstüne eksi ekleyerek ç.. cumaya efsane yüzdeler ile gelmek lazım.. spora devamharikasınızzzzzzzzzzzz
Liste dışı eksiler.. sorumluluk sahibi sevdiceklerim.. ipin ucunu baştan sıkı sıkı tutanlar.. kocamannnnnnnnnnnnnnnn alkışlar size gelsin cuma günü buralar sizin eksileriniz ile boğulacakkkkkkkkkkkFloweroflife @Storm- @pempisler Pamukseker19 @malahit @hepfit aynen devam canlar
Liste dışının artıları.. ve bazı büyük artılar.. valla sopa elimde cumaya çok fena sopalarım.. hemen dur diyip eksiye geçiyorsunuz.. karbondan ışık hızı ile uzaklaşıp, detoks suları ve sporu artırıp eksiler gelecek! @eflalim @60kiloyum @Sherrysherrylady @nehirnil111 @Cutemom007 @matematik61duyduk değil miii? cumaya kendinizi sopalatmayın
veeeeeeeeeeee en en en en kızdığımmmmmmmmmmmmmmmmm
BİLDİRİMSİZLER! NEDEN KIZLAR NEDEN?????????????
@Bonus
@Nevreste
nar_cicegim
@neslihan165
@Ekinezya31
@begum75
@Ytmz
@Konyakk
@deynepnaz
takım için ortak bir kural koyuyorsak herkes için geçerli değil mi canımlar? neden bildirimler yok??? tartılıp buraya yazmak çok zor olmamalı
Gelsiiiiiin bekliyoruuuuuzYaaa uzmek istemem seni aslaaaaa
Asildim spora akşamları cok hafif tutcam 77ler gelsiinnnn
Hiç yedin mi hepfitim? Sadece pirinç onundan olan sütsüz tozlar var ya , mmm çok güzel yaw
YaaaaaaaaaaaBen bildirim yaptim kuzum ama araya karisti. 66.8 idi su an 66.0
YaaaaaaaaaaaBen bildirim yaptim kuzum ama araya karisti. 66.8 idi su an 66.0
Ayy muhallebi bende severim.. nedense aklımaHiç yedin mi hepfitim? Sadece pirinç onundan olan sütsüz tozlar var ya , mmm çok güzel yaw
Yemeyeceğim dedim zaten, sopaya gerek yok
Spor da yapoliuorumYaaaaaaaaaaa
-800 müüüü harikaaaaaa
Spor tarzını değiştirsen nevoşum ya da öğün sayını?Aynen canım bünye alıştı artık zorluyor
Ne yapsam bilemiyorum
Bugün dalga gectiler 1 yıldır diyettesin dediler.Oysa daha 6 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?