Saa Didim tabikisi
İşte süresi çok iyiYaklasik 1 saat tempolu yuruyus
Bi de 50 tane duz 50 tane yanlara dogru bi alet varya oturup kendini itiyorsun bacaklarinla ondan yapinca titriyor benim bacaklarİşte süresi çok iyi
Kesinlikle faydası olur
Bacaklar uyuşuyor bende bitince yürüyüş
Karıncalanma oluyor :)
Öyle canım sayenizde koruyorumBen seni tutuyorum fitim
O şişko iğdeyi tuttuğum kk tarihinde görülmemiş
Fit yeneceeeeek
İyi senin takım cuma günü yenilsin ki o zaman
Yesin protein 7. Takım tarihinde ne zaman yeme denilmiş.. yemek seçenekleri sunmuş ama onun içinde yoktu.. zaten akşam yemeği sebze ama diğer öğünlerde illaki vardır protein
Yapoliuorum san iyi
Yazana kadar kör oldum
Nevom evet zamanın olmuyor işte.. neyse artmasın da kilo bu civarda kalsın en kötü
Birşeyler yapmam ve 62yi ucundan bile olsa tekrar görmem lazımBence detoks yapma ama en iyisi sen bilirsin tabi kendini
Kolay gelsin fılavırımOy oy ben gidem işe yürüyem, çalışam
Oh
Bi de 50 tane duz 50 tane yanlara dogru bi alet varya oturup kendini itiyorsun bacaklarinla ondan yapinca titriyor benim bacaklar
Oh mis gibiParktaki spor aletinden bahsediyorum
Öyle canım sayenizde koruyorum
İç bacak önemli kuzum çok iyi yapıyorsunIc bacagi cok iyi calistiriyor ayaklari disari cevirince
Birşeyler yapmam ve 62yi ucundan bile olsa tekrar görmem lazım
Yediğin miktarı aynı tut ama gün içine dağıt, hiç denedin mi daha önce?Birşeyler yapmam ve 62yi ucundan bile olsa tekrar görmem lazım
Sağol canımKolay gelsin fılavırım
Oh mis gibi
İç bacak önemli kuzum çok iyi yapıyorsun
Bicdan çorbası detoksu nevooooo
Kara vicdanlıKolay gelsin fılavırım
Oh mis gibi
İç bacak önemli kuzum çok iyi yapıyorsun
Bicdan çorbası detoksu nevooooo
Yok canım genelde 2 öğün yiyorum çok nadir öğlen çorba yerimYediğin miktarı aynı tut ama gün içine dağıt, hiç denedin mi daha önce?
Yok cnm yazdın demedim zati.. ama 3 gün üst üste sebze yemesin diye araya pro sıkıştırsın dedimdiBen seni tutuyorum fitim
O şişko iğdeyi tuttuğum kk tarihinde görülmemiş
Fit yeneceeeeek
İyi senin takım cuma günü yenilsin ki o zaman
Yesin protein 7. Takım tarihinde ne zaman yeme denilmiş.. yemek seçenekleri sunmuş ama onun içinde yoktu.. zaten akşam yemeği sebze ama diğer öğünlerde illaki vardır protein
Yapoliuorum san iyi
Yazana kadar kör oldum
Nevom evet zamanın olmuyor işte.. neyse artmasın da kilo bu civarda kalsın en kötü
KAlk spor yap portugallerden fılavır
Canım bugğn porasa
Yarın ıspanak
Veeee son gün favorimiz diyet dostu kabak
Canım fikirleriniz için çok tşk ederim ,Yok cnm yazdın demedim zati.. ama 3 gün üst üste sebze yemesin diye araya pro sıkıştırsın dedimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?