Hee yemicem mi dedin görmedimYemeyeceğim dedim zaten, sopaya gerek yok
Miu spor daha fazla yapamıyorum.Çok yoğunum yoruluyorum.Aslında spora artırsam hızlanacak biliyorumSpor tarzını değiştirsen nevoşum ya da öğün sayını?
Yumurtalı en faydalısıymış ıspanağın...
Nefret ediyorum ondanBu leslie yaptıran kadin niye hic susmuyo
45 dk boyunca konuşurmu bi insan
Aslında detoks yapmadım bu sıralar onu deneyebilirimYaw bakma onlara sen, öyle dediklerinde diyet değil sağlıklı yaşam dersin, diyetteyim deyince insanlar garip bir şekilde kıskanıyor, hemen bozdurmaya çalışıyor.
Bence bünyeni şaşırtma zamanı gelmiş, bu kadar az yiyerek artı isen biryerde yanlışlık var nevo,detoks, az kalorili diyetle değil, açlık hissini ortadan kaldır bir süre bakalım etkisi ne olacak?
Nevoşummm nilişkommmmm
İradeli hatunlarım benimmmmmmm
Kocaman öpülmeyi hak ettiniz siz be
Her türlü sende izinler çok döv
Bizim afrodizyak etkisine ihtiyacımız mı var la
Ben seni tutuyorum fitimPlanlarim var, görür o iderüyamda göremezmişim, benim yağlarım var o kemikten kilo verecek herhalde
İyi senin takım cuma günü yenilsin ki o zamanSpor mu?
Kız heryerim ağrıyor dün bütün gün merdiven tepesinde garip hareketlerle tavan boyadım, bugün devam, spor sadece yürüyüş olacak. Dün 10.00-20.00 çalıştım bugün çok yorgunum
Yesin protein 7. Takım tarihinde ne zaman yeme denilmiş.. yemek seçenekleri sunmuş ama onun içinde yoktu.. zaten akşam yemeği sebze ama diğer öğünlerde illaki vardır proteinBence arada bi gün protein yesin miu.. bol salata ile.. emziriyo yazık kız..
Yapoliuorum san iyiSpor da yapoliuorum
Nevom evet zamanın olmuyor işte.. neyse artmasın da kilo bu civarda kalsın en kötüMiu spor daha fazla yapamıyorum.Çok yoğunum yoruluyorum.Aslında spora artırsam hızlanacak biliyorum
HerhheeeeHee yemicem mi dedin görmedim
Olsun ben bir tur soplayım yine de canım çekti
Bana mı dedin onuuuHerhheeee
Senin sopaladığın yerde gün biter canom
Bence detoks yapma ama en iyisi sen bilirsin tabi kendiniAslında detoks yapmadım bu sıralar onu deneyebilirim
Sağol canım:)
Oyy pek iyi geldi ki bende öperim kocamanNevoşummm nilişkommmmm
İradeli hatunlarım benimmmmmmm
Kocaman öpülmeyi hak ettiniz siz be
Her türlü sende izinler çok döv
Bizim afrodizyak etkisine ihtiyacımız mı var la
O en alçaktaki benim çünkü de yağlarımı kilolarımı saklıyorum
YaaaaaBen farkettim ki beni ancak yuryus zayiflatiyor. Yani en hizli sonucu o veriyor. Ardindan yarim saat de bacak karin hareketi yaptim mi tamamdir
O da olur. O zayıflayınca olur. Cümle alem fücudumuzu görsün diyeOyy pek iyi geldi ki bende öperim kocaman
Ben nedense o direk dikileni sana benzettim kaptanım
Yaklasik 1 saat tempolu yuruyusYaaaaa
Ne kadar süre yürüyüş ama ? Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?