git de bir zayıf görsün cümle alemÖyleydi muhtemelen cunku menulerim temizdi ve 1 gecede geldi.
Geldikleri gibi giderler sözü gerçek oldu
Yarin esimin halasi gelecek 8 ay once gorusmustuk en son.Kvdeydiler haftasonu.kv anlatmis valla oğlunun yanaklari ondan daha tombul kurudu kaldi kiz diyemerak ettiler baya diyo kv
Bende yiyemiyorum o yüzden yapmıyorumAh kuzum evet ben direk yiyemiyorum menemeni.
Mesela ekmeksiz duramıyorsan tam buğday denesen canım çok tok tutuyorCanım onlarda sorun yok
Zaten tıka basa yiyorum
Sorun zararlı şeyleri gommem başta ekmek beyaz ekmek
Slm kızlar telefonumun artık yapilamayacagini öğrenmiş bulunuyorum haftasonu yeni bir telefon almam gerekecek. Masraf masraf masraf .
Bugün kendim için birsey yaptım Kadıköy'de kitapçılara gidim dedim hepsi cafe olmuş zar zor 1 tane buldum ben ne zamandır kadıköy de gezmemisim. Tam 1 saat yürüdüm. Kitabimi buldum eve geldim otobüste okumaya basladim bile.
Menü
12.30
Az domates çorbası
5 tane köfte
2 ızgarada pişmiş domates 2 biber yanına marul
20.00
Ekmekcik emeğinin arasına 1 Ortaköy domates 5 tane zeytin yanına büyük kupa cay
Su 1.5 litre anca oldu
Spor kesinlikle insulin için
1 saat yavaş tempoda yürüyüş
Eve geldigimde insulin belasını iyice öğrendim ve benim yemekte yaşadığım sorunların kaynağını buldum. Artık çözüm sürecindeyim osman Müftüoğlu güzel anlatmış 1dilim ekmekle bile 2 kilo alabilirsiniz diyor. Ömür boyu dikkat etmem gerek. En iyi başarı hergün 1 saat yürüyüşte saklı dedi. Çalışan kas ne kadar büyük olursa insulin emilimi o kadar olurmus. Sizin de seyretmenizi tavsiye ederim.
Ben de durumlar böyle ctesi daha çok burda olurum rahat rahat konuşuruz ama artık uyumam gerek özledim sizi iyi geceler
@MiuLego @Lunyanehirnil111 begum75
tabi ki yeter yetmez mi.. ama sabah uyanması cidden çok zor.. akşamı zorlamak daha mantıklı geliyor bana
bende hafta sonu rahat gelicem kuzuaaa tamam :) teşekkür ettim kuzum aklım kalıyor yoksa.. geçmiş yapamayınca bu ara böyle birileri haberdar edince seviniyorum
Bu sabah daha iyiyim kaptanım dün 1 saat tempolu + 30 dakika pilatesim varnehirnil111 spor yapıldı mı bakayım dün?
peki ya diğer minnakbegum75 spor yapılıyor mu diyet menü????
Bende yiyemiyorum o yüzden yapmıyorum
Mesela ekmeksiz duramıyorsan tam buğday denesen canım çok tok tutuyor
@MiuLego kaptanım çakıl haftaya mı spor listesine girecek
kuzum@MiuLego kaptanım çakıl haftaya mı spor listesine girecek
Keşke ay hadi inşallah banu
ben akşamalrı 10 da uyuyakalıyorum bilioymusun koltukta
hem yoruluyorum hemde karbon yediigm için ama dün inatla oturdum gece 12 ye kadar
eşimede deidm sabah ben artık 1 saat spor yapıcam diye
bende hafta sonu rahat gelicem kuzu
Oda yedikçe yediren bir şey aslında tadını unutuyorsun az sıksan kendini mesela ben hiç ekmek yemiyorum canımda çekmiyor arada sabah kahvaltısında pazar günü yerim o kadar
canım ya mesele tam oda degil aç gözlülük yoksa ekmeksizde doyuyorum
benim komple ekmegi çıkartmam laızm hayatımdan yedikçe yiyesim geliyor çünkü
Güzel sistem çok sevdimkuzumcakil80 ın adı cuma günkü (yani geçen hafta) spor listesinde yok.. dolayısıyla yeni gruplara almadım sporu olmadığı için.. Bu yeni sistem listeler 2 haftada bir güncelleniyor.. bu hafta geçecek haftaya da geçecek.. sonrasında spor yaptıysa bu 2 hafta boyunca sen ya da begum75 alt grubunuza alabilirsiniz ben karışmıyorum artık :))
ama şu kesin: HER İSTEYEN İSTEDİĞİ HAFTA SPOR LİSTESİNE GİREMEZ. EN AZ 2 HAFTA BOYUNCA DÜZENLİ SPOR YAPTIĞINI GÖSTERMEK ZORUNDA.
Keşke ay hadi inşallah banu
gel gellllllllll özlüyoz reizzzzzzzzzzzzz
Vayyy kaptan Antalya'ya hayırdır,benden selamlar götürünAnnem pazar günü gece gidiyor bunalım girmeye başladım
annem gidince diyete de başlayacağım..
bir de antalyaya gidiyorum haftaya .. 4-5 gün kalacağım öyle görünüyor..
vay banaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğ
@MiuLego stepper ne gı cahilligime ver
Bu sabah daha iyiyim kaptanım dün 1 saat tempolu + 30 dakika pilatesim varbugün leslie ya da hııt cardio planlıyorum dün duş alamazdım sular kesildi o yüzden terleten spor yapmadım Sabah tartı daha güzel baktı bana sende durumlar nedir yaptın mı bir şeyler
ay incecik kalmış incecik bir yudum
Güzel sistem çok sevdim
Vayyy kaptan Antalya'ya hayırdır,benden selamlar götürün
Oda yedikçe yediren bir şey aslında tadını unutuyorsun az sıksan kendini mesela ben hiç ekmek yemiyorum canımda çekmiyor arada sabah kahvaltısında pazar günü yerim o kadar
Ay cok iyiymis yaa.Bi sure sonra bacaklarda kas yapip ronaldoya benzemeye sebep olmaz dimiEki Görüntüle 2129663 şu kuzucum.. ev için en ideal spor aletlerinden birisi.. yer kaplamıyor bacakları inanılmaz sıkılaştırıyor.. tv izlerken falan üzerine çıkıp hooop yapıveriyorum ben
Oralara gidip de gezmeden gelinmek olmaz simdigülen tartıya selam olsun
kuzum sevindim yürüyüşe pilates eklemene.. bugün dediklerini yaparsannnnnnnnnnn
ay incecik kalmış incecik bir yudum
ay gezmeye değilkongre var ona gidiyorum
bak ben de böyle yapıyorum.. yumurta yok derecesinde oluyor tadı azcık kalıyor.. içinde boool yeşillik biber vs olunca :)yumurta yiyemiyorum onu napcam biliyorum
ama peynirli , bol otulu omlet
kırmızı biberli omlet versiyonunu dneiycem
Dun aksam yemekten sonra olcmus de kendisi beli benle ayni cikinca bunalima girdiay incecik kalmış incecik bir yudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?