Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünki menüm

Kahvaltı(07:00)
peynirli omlet (1 yumurtayla)
7 zeytin
2 ceviz
domates-salatalık
bol yeşillik

Ara+öğlen(12:30)
1 bardak süt
2 ceviz
2 hurma

Akşam(17:00)
5 tavuk köfte
ayran
salata
közlenmiş patlıcan ve biber

Su: Az içmişim dün 1,5 da kalmış...
Spor:
80 dk yürüyüş: 200
2000 ip atlama: 400
30 dk bölgesel: 90

Melegiimm22
Storm-
hepfit
@Lunya
nehirnil111
@MiuLego

Dün o malum dedikoduyu kim başlattı deyin hele
@MiuLego anamla konuştum dün. Diyetsyene başlamıştı ya hani. Diyor ki yeterince gaza gelmiyorum orda. Evde babam da pek destek olmuyor anladığım kadarıyla. Buraya gelmeye ikna ettim. Birkaç güne gelecek...
Burada neler yaptığımızı filan anlattım. Menü paylaşımı spor vs. Çok hoşuna gitti. Ay gelecek inşallah. Diyetisyen bu hafta 200 gr verdi diye şok diyet vermiş anneme 1 haftalık. Hesapladım 800 kalori anca alıyor ve bu kadın 110 lu kilolarda. Bayılacak gibi oluyorum diyor. Yerimden kalkamıyorum diyor. Bi de dedi ki benim gibi haşimato olan var mı? Onlar verebiliyor mu?
İnancını kaybetmiş. Gelsin de mi kuzum?

Miu başlattı,ben sadece sen kıskanıyorsun dedim
Nevreste de de haşimato vardı ,Onun başka sağlık sorunları da vardı ama
Feylosofla ilgili bu kavga öncesi nasıldınız igdem.Aklını bulandırmak istemem ama ayrılmak istiyor da açık açık söyleyemediğinden böyle davranıyor olabilir mi?

Igdem kendi kendini yeme, söyleyeceğini söyle uzatma, ağlama da. Kıyamam geçer gider bu günler yıpratma kendini

Canım, eski mezunlara kep gündemde. Ben listeyi hazırladım, fakat seni bir türlü etiketleyemedim. O sebep ile buradan sorayım, kep istiyor musun?
Tabi tabi. Kep isterim . Yani çok anlamadim dumduk daldım konuya ama. Bu 3. Mezuniyet im olur. Kep olsa ii olur

Kız ben hep atıyorum acı biber çok severim acıyı hatta şu en acı biberleri az yağda çevirip yoğurtlayıp yemesi

menü harika iğdem cidden spor da çok iyi.. dediğin gibi su miktarı çok çok az .. onca spora o su çok az bugün bol su iç de dengelensn

İyiydik deynepm işte arada onun kıskançlıkları vs oluyordu. Benden dolayı eskisi gibi her gün görüşemiyorduk. Sınava hazırlanıyorum biraz fazla stres yaptım ama ona çatmadım hiç. Durgunlaştım sadece o da yorulduğumdan.
Herşeyi konuşabilen insanlarız normalde. Pek tartışan bi çift de değiliz. 3 yıl oldu bi elin parmaklarını geçmez ciddi tartışmalarımız.
Ayrılmak istese de söyler deynepim hiçbişeyi içinde tutmaz tanıyorum. O önünü kapat dediğinde tamam diyip kapatacakmışım niye diye sorup uzatmayacakmışım. Ne gerek varmış dışarıda bunu tartışmaya(beni bırakmaya evin önüne gelene kadar bu mevzuyla ilgli hiçbişey demedim... Bi evin önünde çemkirdim accık o söylendi hep).
Ben sebebini bilmediğim bişeyi sırf başka biri istiyor diye mantıklı açıklaması olmadan yapmayan biriyim. Bugün miu desin ki misal ip atlama yüzmeye git. Niye diye inciğini cinciğini sorarım. Yapım bu. Önce kafamda oturacak. O da bundan rahatsızmış

ben başlattım dedikoduyu
daaaa

dedikodu muymuş hamile değil misin hamilesin işte

GELSİNNNNNNNNNNNNNNN KIYAMAM ONA ANAM DİYE SARAR SARMALAR ZAYIFLATIRIZ BİZ ONU ULAAA
o kiloya 800 kalori nedir arkadaş kafayı yemiş diyetisyen bayılsın mıkadın ne yapsın ya

menü harika iğdem cidden spor da çok iyi.. dediğin gibi su miktarı çok çok az .. onca spora o su çok az bugün bol su iç de dengelensn
MiucAn günaydın . Ben sporuma alkış istiorum sendenn . Baaaneeeee. İlk defa şey ettimdii

Günaydıın
Cumaya sağlam geliyorum galiba
@Lunya @MiuLego
Günaydın Mali

Günaydın hanımlar

Hayırlı sabahlar

Günaydın kızlar
Günaydın fıstıklar lokumlar
Günaydııııngözümü açamıyorumçokyorguum
Kaptanım bende öyleyim kaç gündür 5-6 saat uyuyorum puzzle bitirmek adına
nehirnil111 Nehirnil sana bir üpücük bırakayım kocaman
Oyy bugün öpücüğümü de aldım daha bana bir şey olmaz ıstırırım kız

Ördekim Günaydın cumaya hazır mısın

Günaydınnnnnn
Şuraya 2 gunde artilarindan kurtulmus bi berna birakalim
Günaydın canım harikasın cuma günü yansın buralar
Gunaydin.
Sabahi serifleriniz hayir olsun.
Günaydın hayırlı sabahlar canım
bugün menüsü
şehriye çorbası
alinazik etli
yanına çobah salata
salçalı bulgur

çorbada yemem , yada azcık şehriyeli alırım
alinazik
salata
yanımda ceviz var
Yarım kase çorba ve ali nazik salata gayet güzel canım
Eki Görüntüle 2129663 şu kuzucum.. ev için en ideal spor aletlerinden birisi.. yer kaplamıyor bacakları inanılmaz sıkılaştırıyor.. tv izlerken falan üzerine çıkıp hooop yapıveriyorum ben
Yaa bende bundan istiyorum çok pahalı mı
gülen tartıya selam olsun

kuzum sevindim yürüyüşe pilates eklemene.. bugün dediklerini yaparsannnnnnnnnnn

ay incecik kalmış incecik bir yudum

ay gezmeye değil kongre var ona gidiyorum
Evet güzel sonuçlar göreceğim görmeliyim

Poğaçaya krepe ne kadar var kuzum tamamen hamur işini çıkarsana sıkılır mısın araya sokuyorsun onları

Sen kendini anlatınca ben beni dinledim. Beni anlattın sanki.. işimiz zor. Ama en doğrusu nu yapiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…