Oyy masumum naptın başladın mı if eigdedali
öperim seni esmerimmmmmmmmm
Miu başlattı,ben sadece sen kıskanıyorsun dedimDün o malum dedikoduyu kim başlattı deyin hele
@MiuLego anamla konuştum dün. Diyetsyene başlamıştı ya hani. Diyor ki yeterince gaza gelmiyorum orda. Evde babam da pek destek olmuyor anladığım kadarıyla. Buraya gelmeye ikna ettim. Birkaç güne gelecek...
Burada neler yaptığımızı filan anlattım. Menü paylaşımı spor vs. Çok hoşuna gitti. Ay gelecek inşallah. Diyetisyen bu hafta 200 gr verdi diye şok diyet vermiş anneme 1 haftalık. Hesapladım 800 kalori anca alıyor ve bu kadın 110 lu kilolarda. Bayılacak gibi oluyorum diyor. Yerimden kalkamıyorum diyor. Bi de dedi ki benim gibi haşimato olan var mı? Onlar verebiliyor mu?
İnancını kaybetmiş. Gelsin de mi kuzum?
Igdem kendi kendini yeme, söyleyeceğini söyle uzatma, ağlama da. Kıyamam geçer gider bu günler yıpratma kendiniBen de onu anlamıyorum. Kapatmışız gitmiş bi sıkıntı kalmamış Teee ilk başlardak mevzuyu açıyor.
Ben adım atmıyormuşum. Atmam arkadaş bu konuda taviz vermem dedim. Açık bişey görünce söyle elbette çünkü ben de pek açık giyinmiyorum.
Tavrı çok çok kırıcıydı. Gerçekten ilk defa böyle kırıldım onun tarafından. Patlayacam. Kimseye anlatamıyorum kimseyle konuşamıyorum burda bi arkadaşım yok dertleşecek. Mal gibi kendi kendimi yiyorum
Tabi tabi. Kep isterim . Yani çok anlamadim dumduk daldım konuya ama. Bu 3. Mezuniyet im olur. Kep olsa ii olurCanım, eski mezunlara kep gündemde. Ben listeyi hazırladım, fakat seni bir türlü etiketleyemedim. O sebep ile buradan sorayım, kep istiyor musun?
Kız ben hep atıyorum acı biber çok severim acıyıOyy çok sevindim canım yaşasın
Dün birkaç ksiinin menüsünde de pulbiber gördüm aşırı sevindim
Neler başarılmış canım maslalah
Son bi enerji ile hepsi gidecek ve guzel bir koruma evresi ile de jübile yapabilecek iradedesin
açlık hissettiğinde türk kahvesi 1 hurma veya 1 kayısı ye acayip iştah kesiyor..
Hıı kepli hatun beleee demek ..Igdem kendi kendini yeme, söyleyeceğini söyle uzatma, ağlama da. Kıyamam geçer gider bu günler yıpratma kendini
al kuzum kesin minnacık yer de kalamıyor aşırı pahalı da değil zatenEsimi ikna edeyim de ben su makineden alayim eve
senin ellerine sağlık tefomOyy çok sevindim canım yaşasın
Dün birkaç ksiinin menüsünde de pulbiber gördüm aşırı sevindim
al kuzum kesin minnacık yer de kalamıyor aşırı pahalı da değil zaten
Alana kadar yakınlarda park aletleri olan yer varsa orada da varEsimi ikna edeyim de ben su makineden alayim eve
menü harika iğdem cidden spor da çok iyi.. dediğin gibi su miktarı çok çok az .. onca spora o su çok az bugün bol su iç de dengelensnDünki menüm
Kahvaltı(07:00)
peynirli omlet (1 yumurtayla)
7 zeytin
2 ceviz
domates-salatalık
bol yeşillik
Ara+öğlen(12:30)
1 bardak süt
2 ceviz
2 hurma
Akşam(17:00)
5 tavuk köfte
ayran
salata
közlenmiş patlıcan ve biber
Su: Az içmişim dün 1,5 da kalmış...
Spor:
80 dk yürüyüş: 200
2000 ip atlama: 400
30 dk bölgesel: 90
Melegiimm22
Storm-
hepfit
@Lunya
nehirnil111
@MiuLego
İyiydik deynepm işte arada onun kıskançlıkları vs oluyordu. Benden dolayı eskisi gibi her gün görüşemiyorduk. Sınava hazırlanıyorum biraz fazla stres yaptım ama ona çatmadım hiç. Durgunlaştım sadece o da yorulduğumdan.Miu başlattı,ben sadece sen kıskanıyorsun dedim
Nevreste de de haşimato vardı ,Onun başka sağlık sorunları da vardı ama
Feylosofla ilgili bu kavga öncesi nasıldınız igdem.Aklını bulandırmak istemem ama ayrılmak istiyor da açık açık söyleyemediğinden böyle davranıyor olabilir mi?
ben başlattım dedikoduyuDün o malum dedikoduyu kim başlattı deyin hele
@MiuLego anamla konuştum dün. Diyetsyene başlamıştı ya hani. Diyor ki yeterince gaza gelmiyorum orda. Evde babam da pek destek olmuyor anladığım kadarıyla. Buraya gelmeye ikna ettim. Birkaç güne gelecek...
Burada neler yaptığımızı filan anlattım. Menü paylaşımı spor vs. Çok hoşuna gitti. Ay gelecek inşallah. Diyetisyen bu hafta 200 gr verdi diye şok diyet vermiş anneme 1 haftalık. Hesapladım 800 kalori anca alıyor ve bu kadın 110 lu kilolarda. Bayılacak gibi oluyorum diyor. Yerimden kalkamıyorum diyor. Bi de dedi ki benim gibi haşimato olan var mı? Onlar verebiliyor mu?
İnancını kaybetmiş. Gelsin de mi kuzum?
MiucAn günaydın . Ben sporuma alkış istiorum sendenn . Baaaneeeee. İlk defa şey ettimdiimenü harika iğdem cidden spor da çok iyi.. dediğin gibi su miktarı çok çok az .. onca spora o su çok az bugün bol su iç de dengelensn
Günaydın Mali
Günaydın hanımlar
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın fıstıklar lokumlarGünaydın kızlar
Kaptanım bende öyleyim kaç gündür 5-6 saat uyuyorum puzzle bitirmek adınaGünaydııııngözümü açamıyorumçokyorguum
Oyy bugün öpücüğümü de aldım daha bana bir şey olmaz
Ördekim Günaydın cumaya hazır mısınGünaydın
Günaydın canım harikasın cuma günü yansın buralarGünaydınnnnnn
Şuraya 2 gunde artilarindan kurtulmus bi berna birakalim
Günaydın hayırlı sabahlar canımGunaydin.
Sabahi serifleriniz hayir olsun.
Yarım kase çorba ve ali nazik salata gayet güzel canımbugün menüsü
şehriye çorbası
alinazik etli
yanına çobah salata
salçalı bulgur
çorbada yemem , yada azcık şehriyeli alırım
alinazik
salata
yanımda ceviz var
Yaa bende bundan istiyorum çok pahalı mıEki Görüntüle 2129663 şu kuzucum.. ev için en ideal spor aletlerinden birisi.. yer kaplamıyor bacakları inanılmaz sıkılaştırıyor.. tv izlerken falan üzerine çıkıp hooop yapıveriyorum ben
Evet güzel sonuçlar göreceğim görmeliyimgülen tartıya selam olsun
kuzum sevindim yürüyüşe pilates eklemene.. bugün dediklerini yaparsannnnnnnnnnn
ay incecik kalmış incecik bir yudum
ay gezmeye değilkongre var ona gidiyorum
aynen nehirim yemeyince unutuyorum ben dönüp bakmıyorum bile tadına
o yzüden tamammen kesicem yulaf kepeginden pogaça, krep filan deniycem
yumurta yiyemiyorum onu napcam biliyorum
ama peynirli , bol otulu omlet
kırmızı biberli omlet versiyonunu dneiycem
Sen kendini anlatınca ben beni dinledim. Beni anlattın sanki.. işimiz zor. Ama en doğrusu nu yapiosunİyiydik deynepm işte arada onun kıskançlıkları vs oluyordu. Benden dolayı eskisi gibi her gün görüşemiyorduk. Sınava hazırlanıyorum biraz fazla stres yaptım ama ona çatmadım hiç. Durgunlaştım sadece o da yorulduğumdan.
Herşeyi konuşabilen insanlarız normalde. Pek tartışan bi çift de değiliz. 3 yıl oldu bi elin parmaklarını geçmez ciddi tartışmalarımız.
Ayrılmak istese de söyler deynepim hiçbişeyi içinde tutmaz tanıyorum. O önünü kapat dediğinde tamam diyip kapatacakmışım niye diye sorup uzatmayacakmışım. Ne gerek varmış dışarıda bunu tartışmaya(beni bırakmaya evin önüne gelene kadar bu mevzuyla ilgli hiçbişey demedim... Bi evin önünde çemkirdim accık o söylendi hep).
Ben sebebini bilmediğim bişeyi sırf başka biri istiyor diye mantıklı açıklaması olmadan yapmayan biriyim. Bugün miu desin ki misal ip atlama yüzmeye git. Niye diye inciğini cinciğini sorarım. Yapım bu. Önce kafamda oturacak. O da bundan rahatsızmış
veroo bisikleti 3,5 puanla değilde 2,5 puanla çarpıyoruz,toplam puanın 130İlk defa spor hesabı yaptım . Bisiklet ı 3.5 tan saydim
10 dk yavaş yurys 10 puan
20 dk bisiklet 70 puan
20 dk zumba 70
toplam 150
Umarim olmuşturbegum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?