Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah senden razı olsun güzel kalplim benim. Ne güzel yapmışsın.

Selam
Menümü yazayım
Sabah 10:30
Avuç içi kadar peynir
10 zeytin
1 tatlı kaşığı labne
1 dilim tb ekmeği

Akşam18:00
Avuç içi kadar fırında tavuk
3-4 tane arpacık soğan
1 tabak karışık salata
Ayran

19:00
Türk kahvesi
Avuç içi kadar kabak çekirdeği

Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego
@Lunya
Floweroflife
nehirnil111

Kilo vermem konusunda kendime notum

Eki Görüntüle 2129962

Sen verdin mi ben aşırı şişkoyum artık pancaaaar
Ben coh inceldim nasil vermezsin bu zamana kadar yaz geldi ne zaman zayiflican acaba bende 56.5 olduydumdu en son gecen hafta diyete basladim 1 bucuk kilo verdim zigzag kalori sayimi yapiyom gayet de guzel yiyom rahatca verdim bu hafta da devam ediyom ama kilomu dimem cuma günü sana hava atmaya geleceyimhakettin

Yaa ne şanslı bi kuşmuş o öyle.. Senin gibi bi meleğe denk gelmiş ♡♡♡

Zigzag işe yariyi mi kızz??

Zigzag işe yariyi mi kızz??
Yariyo valla kiz haftada 1 bucuk kilo iyi degil mi cuma da soylerim size ne kadar verdigimi bu haftada guzel gidiyo gibi hemde yiye yiye verdim gercekten kendimi bazen bosa ac birakiyoz ben dunya varmis dedim hic diyette gibi degilim bide ben herseyi yiyom daha hafif seyler yeyip yapilsa daha cok kilo verilir belki diyet gunluklerinde konum var bi bak istersen menulerime falan yemedigim sey yoh valla

Günlüğü ne baktım canım sağlıklı kilo vermeler
Takıma his geldin

menüm
sabah 7.15 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek

ara 10.00 1 tane activia probiyotık yoğurt

12.20 tavuk sote 1 kepçe mercimek çorbası salata

15.35 1 elma

18.15 ıspanak (bulgurlu) salata 3 kaşık yoğurt

su 3 litre

spor 240 dk yürüyüş
200 mekik
25 dk pilates
@MiuLego
@Lunya

Ben bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.

Ben bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.
Ben ilk kilolarimi da kalori sayarak vermistim garanti bi kilo verme yontemi bence ama boyle zigzag olunca hergune degisik kalori daha eglenceli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…