Allah senden razı olsun güzel kalplim benim. Ne güzel yapmışsın.Eve geldik ılık su yaptık. Gerçekten de kuş pisliğiymiş @tuzsuz_ruh Allah razı olsun canım. Zor oldu ama hepsini temizledim. Baticon aldık eczaneden iki yanında yarası var biri delik şeklinde azcık kanamış kurumuş diğeri yırtık şeklinde açık yara. Oralara baticon sürdük veteriner öyle yapın dedi. Ay çok üzüldüm ya hiç zamanı değildi bize denk geldi bu yavrucakbu da ölmesin
Ben coh inceldimKilo vermem konusunda kendime notum
Eki Görüntüle 2129962
Sen verdin mi ben aşırı şişkoyum artık pancaaaar
Cnm vizelerim var 15 gün sonra.. kk çok vaktimi alıyo.. 15 günlüğüne hesabımı kapatıcamMezun olunca izne çıkmak nası oliyi
Yaa ne şanslı bi kuşmuş o öyle.. Senin gibi bi meleğe denk gelmiş ♡♡♡Eve geldik ılık su yaptık. Gerçekten de kuş pisliğiymiş @tuzsuz_ruh Allah razı olsun canım. Zor oldu ama hepsini temizledim. Baticon aldık eczaneden iki yanında yarası var biri delik şeklinde azcık kanamış kurumuş diğeri yırtık şeklinde açık yara. Oralara baticon sürdük veteriner öyle yapın dedi. Ay çok üzüldüm ya hiç zamanı değildi bize denk geldi bu yavrucakbu da ölmesin
Zigzag işe yariyi mi kızz??Ben coh inceldimnasil vermezsin bu zamana kadar yaz geldi ne zaman zayiflican acaba bende 56.5 olduydumdu en son gecen hafta diyete basladim 1 bucuk kilo verdim zigzag kalori sayimi yapiyom gayet de guzel yiyom rahatca verdim bu hafta da devam ediyom ama kilomu dimem cuma günü sana hava atmaya geleceyim hakettin
He anladım kuzum allah muvaffak etsin inşallahCnm vizelerim var 15 gün sonra.. kk çok vaktimi alıyo.. 15 günlüğüne hesabımı kapatıcam
Amin cnm yaa.. acaip stresli günler geçiriyorum.. herşey üstüste geldiHe anladım kuzum allah muvaffak etsin inşallah
Yariyo valla kiz haftada 1 bucuk kilo iyi degil miZigzag işe yariyi mi kızz??
Yariyo valla kiz haftada 1 bucuk kilo iyi degil micuma da soylerim size ne kadar verdigimi bu haftada guzel gidiyo gibi hemde yiye yiye verdim gercekten kendimi bazen bosa ac birakiyoz ben dunya varmis dedim hic diyette gibi degilim bide ben herseyi yiyom daha hafif seyler yeyip yapilsa daha cok kilo verilir belki diyet gunluklerinde konum var bi bak istersen menulerime falan yemedigim sey yoh valla
La yerim ikinizi de yaaa
Ben bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.Yariyo valla kiz haftada 1 bucuk kilo iyi degil micuma da soylerim size ne kadar verdigimi bu haftada guzel gidiyo gibi hemde yiye yiye verdim gercekten kendimi bazen bosa ac birakiyoz ben dunya varmis dedim hic diyette gibi degilim bide ben herseyi yiyom daha hafif seyler yeyip yapilsa daha cok kilo verilir belki diyet gunluklerinde konum var bi bak istersen menulerime falan yemedigim sey yoh valla
Sagol canim hos buldumGünlüğü ne baktım canım sağlıklı kilo vermeler
Takıma his geldin
Ben ilk kilolarimi da kalori sayarak vermistim garanti bi kilo verme yontemi bence ama boyle zigzag olunca hergune degisik kalori daha eglenceli oluyoBen bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.
Yaaaa yerim ben bunuuu
Ayy kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?