- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Mezun olim bi süre izne çıkıcam.. malum vizelerNiye ayol
Mevhaba mivuben proteinim ye beni der o karbon sevmiyor
Mezun olunca izne çıkmak nası oliyiMezun olim bi süre izne çıkıcam.. malum vizeler15 güne gelicem ama :))
Kilo vermem konusunda kendime notumMevhaba mivuEki Görüntüle 2129948 Kivo verdin mi
Harika bir paylaşım ya bayıldımmmmmm"Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Mustafa Kemal Atatürk
Eki Görüntüle 2129955
“Vücudunuza iyi bakın. Yaşamak zorunda oIduğunuz tek yer orasıdır.”
Jim Rohn
Eki Görüntüle 2129956
"YaşIandığımız için egzersiz yapmayı bırakmıyoruz, egzersiz yapmadığımız için yaşIanıyoruz."
Dr Kenneth Copper
Eki Görüntüle 2129957
“Sabahları beynim ne yaptığımı çözene dek egzersiz yapmalıyımdır.”
Marsha Doble
Eki Görüntüle 2129958
O zaman kalkalım
Kuzum çok güzel tv izlerken yapıyorsun hiç ekstra vakit ayırmana gerek yok:) al inşallah
Ama napalim yuvasını temizleseydi o da ayol ondan yuruyemez hayvancik temizleO değil de anasına da sövüp gıybet yaptık ya
Hee doğru sen arada donduruyodun hesabı sanki öyle hatırlıyommMezun olim bi süre izne çıkıcam.. malum vizeler15 güne gelicem ama :))
Kız aynen kocaman tüm tırnaklarında topaklar oluşmuşAma napalim yuvasını temizleseydi o da ayol ondan yuruyemez hayvancik temizle
Harika fikir buBebek girmeye gidecem bir hafta onceden haberlikim bilir neler yapti
Kalabalık bir grup olacak ve yanımda ac olan kızımı da götürecemtabagimi ona yedirecwm ben de çay icecem
Kuş la ilgileniyom ayBen geldim miu kaçtı gene
Asıl senden Allah razı olsun canım benim temzilemissin rahatlamıştır hayvancik belkide ondan yürüyemiyorEve geldik ılık su yaptık. Gerçekten de kuş pisliğiymiş @tuzsuz_ruh Allah razı olsun canım. Zor oldu ama hepsini temizledim. Baticon aldık eczaneden iki yanında yarası var biri delik şeklinde azcık kanamış kurumuş diğeri yırtık şeklinde açık yara. Oralara baticon sürdük veteriner öyle yapın dedi. Ay çok üzüldüm ya hiç zamanı değildi bize denk geldi bu yavrucakbu da ölmesin
Evet olabilirAsıl senden Allah razı olsun canım benim temzilemissin rahatlamıştır hayvancik belkide ondan yürüyemiyor
Bak şimdi kendine gelsin nasıl rahat yürüyecek tutulup kalır ayakları ondanKız aynen kocaman tüm tırnaklarında topaklar oluşmuş
Yem işini naptın verdin miEvet olabilir
Yamtiri yamtiri yürüyor ama du bakalım yaraları da iyileşir kapanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?