Koynuna girme planları yaparken ben, guşu koynuna almak... yani oldu mu şimcik yapılır mı bu maliye
KuzummmmmKoynuna girme planları yaparken ben, guşu koynuna almak... yani oldu mu şimcik yapılır mı bu maliye
Bı kuş kadar olamadık bacım yaaa demiKoynuna girme planları yaparken ben, guşu koynuna almak... yani oldu mu şimcik yapılır mı bu maliye
Ben de anlamadım kuzum, ne yapacağımı şaşırdım, veteriner biraz daha bekleyelim dedi, sürekli kontrol ediyorum ama iyiye gitmiyor, bir saat saha bekleyeceğim yolsa veterinere gidecek..Gecmis olsun flower.
Niye boyle arka arkaya hastalaniyorlar.
Kız heee demi
AyNare83 bak hele
Kuşlar bile reddediyor yemeyi stres olunca sen de reddedeceksin artık
Yediklerinin kalorisini belirlemek icin kullandığın bi program var miBen ilk kilolarimi da kalori sayarak vermistim garanti bi kilo verme yontemi bence ama boyle zigzag olunca hergune degisik kalori daha eglenceli oluyo
Ben seni yerim yerimm
Ayy netten bakıyorum ben ama varsa indirim tele bendeYediklerinin kalorisini belirlemek icin kullandığın bi program var mi
geçmiş olsun canım.Bende, hastane hiç beklemediğim kadar uzun oldu
sen sopayı hazırda tut
pazartesi tartı kontrolleri aşağıdaaaaaaaaaa
bakalım bakalım neler varmışşşşşşşşşş
malipina sabit gelmiş kuzucum.. haftasonu karbon günün ve genelde sende ödem yapar.. yapmamış.. sabit senin için iyidir cuma için harika eksilerin habercisidir
Esra_4378 @Sidelya95 hippotalamus @Melegiimm22 listedesiniz ve pazartesiye artı ile girdiniz.. bu iyi mi ? hayır haftasonundan pazartesiye eksi ile girmek çoook önemli demiştik değil mi? bu artılar nereden geldi neden geldi şimdi ne yapmak lazım.. pür dikkat cumaya ulaşmak, boool su içemk, sıkı spor yapmak lazım değil mi? vee tartıyı her sabah kontrol etmek.. sıkıntılı durum var ise bana bildirmek lazım.. cumaya sağlam eksiler ge le cek
@Lunya @tevafuk55 @vorones işte budur! pazartesiye eksi ile girilmiş.. cuma için çoook büyük umutlar var demektir.. bu eksileri kaybetmedeeeen... üstüne eksi ekleyerek ç.. cumaya efsane yüzdeler ile gelmek lazım.. spora devamharikasınızzzzzzzzzzzz
Liste dışı eksiler.. sorumluluk sahibi sevdiceklerim.. ipin ucunu baştan sıkı sıkı tutanlar.. kocamannnnnnnnnnnnnnnn alkışlar size gelsin cuma günü buralar sizin eksileriniz ile boğulacakkkkkkkkkkkFloweroflife @Storm- @pempisler @Pamukseker19 @malahit hepfit aynen devam canlar
Liste dışının artıları.. ve bazı büyük artılar.. valla sopa elimde cumaya çok fena sopalarım.. hemen dur diyip eksiye geçiyorsunuz.. karbondan ışık hızı ile uzaklaşıp, detoks suları ve sporu artırıp eksiler gelecek! @eflalim60kiloyum @Sherrysherrylady @nehirnil111 @Cutemom007 matematik61 duyduk değil miii? cumaya kendinizi sopalatmayın
veeeeeeeeeeee en en en en kızdığımmmmmmmmmmmmmmmmm
BİLDİRİMSİZLER! NEDEN KIZLAR NEDEN?????????????
Bonus
Nevreste
@nar_cicegim
@neslihan165
@Ekinezya31
begum75
@Ytmz
@Konyakk
@deynepnaz
takım için ortak bir kural koyuyorsak herkes için geçerli değil mi canımlar? neden bildirimler yok??? tartılıp buraya yazmak çok zor olmamalı
Yarin oruc tutacagim da sahurda ne yiyebilirim.Ben seni yerim yerimm
Cnm 2 yumurta ve lorla omlet yap.. peynirler donates biber marul şekersiz çay.. bol su.. daha ne olsunYarin oruc tutacagim da sahurda ne yiyebilirim.
Yumurta lor kayisi domates biber marul var.
Kuzum bende 2 gündür niyetliyim rabbim nasip ederse pazar gününe kadar tutacağım yumurta haşlama yoğurt yeşillik kuruyemis çok yok tutiyorYarin oruc tutacagim da sahurda ne yiyebilirim.
Yumurta lor kayisi domates biber marul var.
Bonusum gorusemiyoruz annen nasıl oldu@MiuLego
Whiteblacklife
malipina
igdedali
suspushanimcim
Yukardaki şarkıyı size şeydiyorum :))
Evet canim Diyetkoligi kullanıyorumYediklerinin kalorisini belirlemek icin kullandığın bi program var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?