- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.396
- 548
Stresten olabilir.Kızlar dilimde yara çıktı yaadiyetten mi acaba??
Bu hafta çok zorladım ya kendimi.. direncim düşünce ağzımda yara çıkar genelde...Stresten olabilir.
Karbonatla silmeye calis.
İftardan sonra leslieBugun niyetliyim ama spor olarak ne yapabiliriim?
Bide emziriyorsun degil mi?Bu hafta çok zorladım ya kendimi.. direncim düşünce ağzımda yara çıkar genelde...
Tamamdir.İftardan sonra leslie
Kuzum eczaneden glutamin tozu al, bi damla suyla kıvam verip yaraya sür. Yutabilirsin de aminoasit tozu, ağız yemekborusu yaralarında çocuklara iciriyoruzKızlar dilimde yara çıktı yaadiyetten mi acaba??
IvetFirsati kacirmadin degerlendirdin yani.
Saol cnm deniyim..Kuzum eczaneden glutamin tozu al, bi damla suyla kıvam verip yaraya sür. Yutabilirsin de aminoasit tozu, ağız yemekborusu yaralarında çocuklara iciriyoruz
Evet cnm .. geçen hafta dikkat etmeme rağmen artı geldim.. bu hafta full detoks..Bide emziriyorsun degil mi?
Dikkat et.
Günaydın kaptanicemGünaydıııınnnnn kutsal perşembe geldi bileeee
Son kozları oynayıp yarın eksi şov yapıyor muyuuzxxxz
Benimde gecmeyen bi burun tikanikligim var ya.Kuzum eczaneden glutamin tozu al, bi damla suyla kıvam verip yaraya sür. Yutabilirsin de aminoasit tozu, ağız yemekborusu yaralarında çocuklara iciriyoruz
Peki zorlanmiyor musun?Evet cnm .. geçen hafta dikkat etmeme rağmen artı geldim.. bu hafta full detoks..
Yani tabi zorlanıyorum ama mecbur.. 2q aylık bebek :))Peki zorlanmiyor musun?
Bebis kac aylik?
Allah uzun omurler versin. 20 aylik suan emis gucu bayagi vardir.Yani tabi zorlanıyorum ama mecbur.. 2q aylık bebek :))
Anladım canım tabi ki günlük koşuşturmaya göre değişiyor menülerBalim ben normalde de hep 2 öğün yapıyorum kahvaltimi gec yaptığım icin
Bebegim gece uyumuyo gündüzde 12 de uyaniyoz
12.30 13.00 da anca kahvalti yapiyorm o yuzden ogle yemegim yok
Normalde kahvalti yapıp bide saat 4 gibi yemegimi yiyip aksama hurma yogurt yapmam lazmdi
Ama bu gun.kvalidemdeym aksam yemezsem iki saat söylenirler smdi o yuzden böyle yapim dedm
Biraz uzun oldu ama
@Lunya sende oku kizma bana saglam - getirmem lazm
Kızlar karnabahar ödem mi yapıyor??
Ben şok
kaç aydır buradayım bunu yeni öğrendim, ben bu akşam salata yerine karnabahar haşlama yedim ödem mi tuttum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?