pembik olmuş bak menü gayet de güzel :)Bende menüyü yazıp yiyeyim
Kalkınca limonlu su
9:30
1 küçük tabak menemen 9 zeytin peynir salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmeği
Dışarıda isim vardı öğle yiyemedim 1 bardak ayran ictim
15:00 1 küçük elma 1 incir
18:00
2 veya 3 dilim fırında pırasa yoğurt bi tabak salata yiyecem
Su 2.5 daha içerim
Spor
1 saat tempolu yürüdüm akşam daha yapacağım inşallah o zaman eklerim
@MiuLego @Lunya @begum75 @Pamukseker19
bunu yeni gördüm ya benBö cü ğümm hurmalı sütüm incirli yoğurdum
Canım çekti yiyim seni ben
Bugün daha güzel olacak ins miucumpembik olmuş bak menü gayet de güzel :)
por 90 dk tempolu yürüyüş
60 dk zumba
Seç beğen al, ben demokrasi den yanayım. Seçme hakkı veriyorum..
Buyur gülümmmmm
şu kahvaltı tabağına bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim.. ve sporrrrrrrrrrrMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 12:30
Akşam 19:00
6 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 lt su + 2 lt ödem suyu
400 ip : 80
40 dk yürüyüş: 40
3 mile leslie: 135
= 255 puan
@MiuLego @Lunya @nehirnil111 @tevafuk55
Tm canım
kuzum su koydum 1-2 yudum belki içti daha içmedi yemek hiç yemedi.. sonra şırınga ile verdik yedi :))))Yem işini naptın verdin mi
Suyu tekrar deneyin öyle fazla içmez zaten demekki yemek için erken daha siringayla beslenecekkuzum su koydum 1-2 yudum belki içti daha içmedi yemek hiç yemedi.. sonra şırınga ile verdik yedi :))))
Allah senden razı olsun güzel kalplim benim. Ne güzel yapmışsın.
vay sen de zayıfla beni yağlarımla başbaşa bırak tabiBen coh inceldimnasil vermezsin bu zamana kadar yaz geldi ne zaman zayiflican acaba bende 56.5 olduydumdu en son gecen hafta diyete basladim 1 bucuk kilo verdim zigzag kalori sayimi yapiyom gayet de guzel yiyom rahatca verdim bu hafta da devam ediyom ama kilomu dimem cuma günü sana hava atmaya geleceyim hakettin
Zigzag işe yariyi mi kızz??
sen yaşıyor musunAyyy çok tatlıymış canım ellerine sağlık
menüm
sabah 7.15 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek
ara 10.00 1 tane activia probiyotık yoğurt
12.20 tavuk sote 1 kepçe mercimek çorbası salata
15.35 1 elma
18.15 ıspanak (bulgurlu) salata 3 kaşık yoğurt
su 3 litre
spor 240 dk yürüyüş
200 mekik
25 dk pilates
@MiuLego
@Lunya
suyu da şırınga ile verdik tuzum.. içti öyle oluncaSuyu tekrar deneyin öyle fazla içmez zaten demekki yemek için erken daha siringayla beslenecek
Yawrum daha çok minik demekki o alışır zamanlasuyu da şırınga ile verdik tuzum.. içti öyle olunca
Allah Allah.. öyle mi? kalori sayımı ile koruma mı yapıcan senBen bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.
minik bir de korkmuş çok onun da etkisi var sanırım kuzum.. dur bakalım yaraları bir iyileşsin de önce :)Yawrum daha çok minik demekki o alışır zamanla
Inşallah canım zeytin yağı bile sürebilirsiniz yarasına kantaron yağı varsa gecirirminik bir de korkmuş çok onun da etkisi var sanırım kuzum.. dur bakalım yaraları bir iyileşsin de önce :)
Bı kuş kadar olamadık bacım yaaa demi
Yediklerinin kalorisini belirlemek icin kullandığın bi program var mi
Ayy netten bakıyorum ben ama varsa indirim tele bende
@MiuLego
@Whiteblacklife
@malipina
@igdedali
@suspushanimcim
Yukardaki şarkıyı size şeydiyorum :))
yaaaa öyle mi diyorsun.. baticon sürüyoruz şuanda.. annem bilir vardır kantoran falan.. söyleyim de onu da süreriz olmazsaInşallah canım zeytin yağı bile sürebilirsiniz yarasına kantaron yağı varsa gecirir
Kalori saymak da bi nevi dengelemek degil mi.oglen cok yedim aksam yemem bunun gibi ..sanirim farkli seyler anladik kalori sayimindan.sabahtan aksama kizartmayla günlük kalorimi doldurup oh gecmedim demek degil benim kastettigim.Allah Allah.. öyle mi? kalori sayımı ile koruma mı yapıcan sennerden çıktı bu acaba
kalori sayımı diye bir şey yoktur yokdelirtmeyin beni yaaa.. korumanın mantığı basittir dengeleyeceksin bitti gitti işte.. kalori sayımı saçmalık baştan sona duymayım bir daha berna
he valla resmen dışlandık.zaten ilgi alaka da sıfır,kalanı da kuşa nasip oldu
fılavırım ağlama canım sen varsın başında en azından ilgileniyorsun.. ya yalnız olsaydı kedicik.. nasıl bugün daha iyi mi?Kedi nöbetindeyim
15 dakikadır tuvalette cebelleşiyor yavrucak
Ya gerçekten ağlayacağım artık çok fazla bu kadarı
tamam kuzum hetelefonunu alınca gel hementelefonum bozuldu yapamiyorlar haftasonu yenisini alacağım akşam anca eve gelince yazabiliyorum. Telefonu olmak çok kötü
Sorma çok kıskandım o kuşu çok güzel bı kuş miu kiskanmadim yanlış anlaşılmasın kuşu kıskandım kuşu aşık.oldum onu çok sevdim miu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?