Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pembik olmuş bak menü gayet de güzel :)

Allah senden razı olsun güzel kalplim benim. Ne güzel yapmışsın.

vay sen de zayıfla beni yağlarımla başbaşa bırak tabi

maşallah kuzum iyi ettin .. benim annem geldi o bana kilo aldırdı.. pazar gidiyor başlıyorum diyete 1 aya incecik olacağum
Zigzag işe yariyi mi kızz??

Ayyy çok tatlıymış canım ellerine sağlık
sen yaşıyor musun

damla daha aktif olman lazım.. sadece menü ile olmaz.. ne bizim sana ne senin bize faydan dokunmaz canım.. lütfen aktif olaramızda ol biraz

Ben bi ara baktiydim ama sonra menuleri incelemedim.bi bakicigiiimmmm.Kalori sayimiyla koruma yapmayi dusunuyorum da ben de.
Allah Allah.. öyle mi? kalori sayımı ile koruma mı yapıcan sennerden çıktı bu acaba

kalori sayımı diye bir şey yoktur yokdelirtmeyin beni yaaa.. korumanın mantığı basittir dengeleyeceksin bitti gitti işte.. kalori sayımı saçmalık baştan sona duymayım bir daha berna

Bı kuş kadar olamadık bacım yaaa demi

Yediklerinin kalorisini belirlemek icin kullandığın bi program var mi

Ayy netten bakıyorum ben ama varsa indirim tele bende

KIZIYORUM AMA ÇOK. Bilinçli insanlarsınız onca kilo verdiniz yahu şimdi kalori hesabı nereden çıktı ya .. sağlıklı beslenmeye bu kadar alışmış insanlar olarak kalori sayımı ile koruma yapacaksınanız BEN YOKUM. Destek de olmam asla

oy canım teşekkürler

Kalori saymak da bi nevi dengelemek degil mi.oglen cok yedim aksam yemem bunun gibi ..sanirim farkli seyler anladik kalori sayimindan.sabahtan aksama kizartmayla günlük kalorimi doldurup oh gecmedim demek degil benim kastettigim.

he valla resmen dışlandık.zaten ilgi alaka da sıfır,kalanı da kuşa nasip oldu

Kedi nöbetindeyim
15 dakikadır tuvalette cebelleşiyor yavrucak
Ya gerçekten ağlayacağım artık çok fazla bu kadarı
fılavırım ağlama canım sen varsın başında en azından ilgileniyorsun.. ya yalnız olsaydı kedicik.. nasıl bugün daha iyi mi?
telefonum bozuldu yapamiyorlar haftasonu yenisini alacağım akşam anca eve gelince yazabiliyorum. Telefonu olmak çok kötü
tamam kuzum hetelefonunu alınca gel hemen
Sorma çok kıskandım o kuşu çok güzel bı kuş miu kiskanmadim yanlış anlaşılmasın kuşu kıskandım kuşu aşık.oldum onu çok sevdim miu degil

bir kere de gömmesen de sevsen benşi NOLURDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…