safernacımm hoşgeldin cnm..nasılsınnn...özledikkk seniii
**7. TAKIM 253. ETAP***
SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/117.8/0.7/%0.60)
Shopaholic (79.9/78.5/1.4/%1.75)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/88/0/%0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/90/2/%2,17)
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06)
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Hayalin gözümde, adın dilimde Arayıp dururum, seni her yerde Arada sırada, rüyama gel de Yürekte yaremi, sarıver oğlum. Dağ taş inliyor, feryatlarımdan Tat almaz oldum, yaz baharımdan Eğer mümkünse, çık mezarından Gelip te koynuma, giriver oğlum. Bilmem rahat mısın, karanlık yerde Yüreğim gark oldu, olunmaz derde O güzel başını, kaldırıver de Perişan halimi, görüver oğlum.çok moralim bozuldu benim hemde çok aglıyorum bu nasıl acı dedim yapma paşa aglama bak ne güzel sonuçlar alıcaksın bebegine kavusucaksın ama olmuyo kızlar evlatlarımın acısına dayanamıyorum allahım bu nasıl bir acı ben garip paşa babacım öldü çok düşkün olan ben evlatlarım ölünce babamı solladı rabbim paşana acı acısını dindir dün dügün evinde benim rahmetli oglumla oalnalar geldi allahım zor tuttum kendimi ne canım acıdı ah dedim herkezinki duruyo benimki neden yokki burda dedim garip kaldım oralarda şuan varya gözlerimdeki yaşı görseniz ne aglardınız acırdınız halime ben ne olucam acaba bu acım bu hasretim dinermi acaba millet yemek yemege giderken hep bebeklerini verdiler ban tut diye diyemedim vermeyin kaçamadım oralardan milllet yanlış anlar diye kendimi zor tuttum aglamayım diye canım çok yanıyo içim alev alev kor kor yanıyo içimin yangınını gören yok millete şirinlik yapmaktan yoruldum ben yavrularımı çok özledim tekmelerini çok özledim onlara adlarıyla seslenmeyi çok özledim evladım bile olursa yavrularım acısı dinmez allahım herşey senden ama ne olur bir daha ölücekse benden kopucaksa verme evlat bana paşan dayanamıyo rabbim çok ugraştım yapma dedim ana yüregi işte gene göz yaşlarım dinmiyo belkim kızıyosunuz bana yapma paşa diyosunuz ban benim yerime koyun kendinizi kıızmda rahimi diktiridik ama ne sevinç ameliyat hane hiç görmemişim eşime dedimki korkuyorum panikk atagım azdımı sana ameliyat kapısı ban ben ameliyat kapısına bakıyorum hadi paşa bebegimiz durucak ha gayret bende baba olucam bu sefer yüzümüz gülücek dedi girdim evladıma kavuşuyum diye amleiyatımı oldun allahım uyandıgımda ne acı bir agrı altımda normal dogum dikişi halt etmiş içimi diktiler kızım dursın diye yemin olsun hiç kalkmadım yerimden ama gene yetmedim yetemedim kızıma dogum edince eşim canım nasılsın dedi halimi görüncede ayaga kalktım dedim bak nasılım nasıl yani dedi canım gene seni baba yapamadım gene yetemedim deyip sinir krizleri geçirmemde cabası 11 senedir dört duvar arasında yoruldum dışarı çıkmıyorum osoyalleşiyim diyorum olmuyo bir çocuk görsem gözlerim doluyo şimdi gelinimiz dogurucak çok mutluyum allah var siz biliyosunuz yolunu 4 gözle bekliyorum ama bebegi görünce demicekmiy allahım benim olsaydı keşke ablam benden 8 sene sonra evlendi onun ogluna ben gittim bakmaya hastaneye dedimki allahım ban verse ne olur onun dogurganlıgı var benim bebelerim ölüyo diye acaba günahamı girdim canımın acısı nasıl diner allah rızaı için dualarınızda beni unutmayın ben sizleri unutmuyorum bütün ümmeti muhammmete diyorum ya medet ya allah dularımı kabul et bu mubarek günde banada evladımı bagışla yoksa paşa kulun gidicek bu diyarlardan ben her martın 6 ve her eylülül 22 ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum ne yemek ne uyku var ban yavrularımın ölüm yıldönümleri kızım ömürümü gödüm gözlerimin önünden gitmiyo simsiyah saçları vardı minnacık bedeniyle yatıyodu yemyeşil örtünün üstünde çok istedim ne olur verimn bir sefer öpüyüm kokluyum ama vermediler bebegimi benden kaçırdılar bakam sen zaten çok aglıyosun üzülüyosun dediler koklayamadım öpemedim elimden aldılar yavrumu neden vermedinizki alıyım öpyüm kokluyum ay ben çok kötüyüm çok gene aglama krizlerine girdim
kızlar ben yavaştan çıksam iyi olucak....öğleyin temizliğe bayan gelicek..ortalıgı toplayayım...yemeğimi yapayım...akşamüzeri 5 de güne gidicem..güne gitmeden önce pantolon alsam iyi olucak aslında ..pantolonum çokk kötüü oldu bollaştılar..aslında 74.9 u örünc almak istiyordum ama bilemedim kararsız kaldım...bide kuaföre gidicem fön çektiricem...kendimi özel hissetmek istiyorum bugün ama havada kapalı gibi gene allahımm lütfen bahar gelsin artıkk
moralin düzelir iyi olur iyi gezmeler
bende 88 takıldım kaldım canım ne yapayım elimizdenne gelirki okadarda ugraştımkızlarr 10 günü geçti 78 lerde takıldım kaldım..çok ciddi kaçamak yapmadım ama vermedim de...regl olamadım onun etkisi büyük ama yavaşlamak için daha çok erken yaa....bu haftayı çok sıkı tutucam..günde 4 litre su içicem...ve su anda sauna esofmanımı giydim kondisyon bisikletime binicm..en azından kilo vermesem de incelirim selülitlerim azalır...
havalar güzlleişti bebem allah nasip ederse hafta içi yürücem olmadı eşime dicem gece beni yürüşüşe götürsün ne kadar çabuk veririrm okadar çabuk hamile kalırım çok özledim bir bebegin varlıgını bedenimde tekmelerini sözün bittigi yerdeyim inanın ah yanımda biri olsada sarılıp aglasam tek çekilmiyo aglamak en azından ban destek olurdunuz benle aglardınızpes etmek yok sen birden vereceksin bak sabret sporada dkkat et
bence düzgün bir kahvaltı yapman gerekir yoksa olmaz
haşlamayı akşam ye öğlende sebze yemeği
canım sabah erken yenirye kahvaltı niyetine üstünede yeşil çayı içince selülitleri ve zayıflama özelligi varmışPAŞA cım mrb...düğünde çok koşturmuşsun spor niyetine sayalım biz bunu bebeğim....bu hafta bveremediysen eminim haftaya güzel bir rakam seni bekliyor...pozitif düşünelim....2012 sonundaa çıtır olucaz...fit olucaz.....herkes bize sorucakkkk aaa nasıl verdin diye onların ilgi odagı olucaz....kilolarımz yüzünden bizi üzenleri mor edicezzz
cnm bu arada ananasın zayıflamada özelbir etkisi mi var....ahhh ahhh sen gibi haşlama yiyebilsem keşke...
Selam kızlar hayırlı cumalar
200 gr. artıdayım ama düne göre eksideyim (züğürt tesellisi)
hemen kilomu ekleyip kızımı doyurucam,sonra gelirim hemen.zaten safişimmmde gelmişşşdoğacımmda burda hadi öptüm herkesi
teşekkürr ederim doğacımmm...evet iyi geliyor hastaneden arklarla gün yapmak..izinde oldugum için göremiyorum onları kyantıyoruz:)))ohhh parfümümüzü de sıkalımm
canım yemin olsun diyorum yapma dün dügün evinde benim rahmetliyle olanları gördümya içim acıdı allah affetsin kıyaslama yaptım vardır herşeyde bir hat,yır diyorum rabbim beni sınıuyo neden alatsınki diyorum aama bakmayın bana otomatige bagladım gene kalkarım birazdan alırım abdestimi kılarım namazımı sabredicem başka çarem yokPAŞA cım yapma böyle bu kadar üzme kendini canım lütfennn(8 bak güzel kardeşim beterin beteri var yapma böyle..inançlı insanlarız rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyor..ve ben inanıorum ki sen evladını kucagına alıcaksın..dua ediyoruz senin için...bak çok da iyi kilo verdin..en son gittiğin dr da sana umutlu konuştu..benim sen gibi olan 2 arkadasım var dikiş atıldı ve birnin 2 birinin 1 çocugu var seninde olucak inşallah...söz ver bana ağlamıycaksın..bak bugün cuma saati bol bol dua edelim...üzülme artık (
kızlar size bişiy danısıcam bana fikir verirmisiniz....dün merkeze gitmişken kumaşçıya gittim...oturma odamın koltugunda değişiklik yapmak için bekliyordum baharın gelmesini...
ŞİMDİİİİ benim koltugum su anda kırmızı beyaz...alt iskeleti kolları beyaz deri.....kırmızı olan kısımları turkuaz yapmyı istiyordum ...ve kumaş baktım ..istediğim tondaki kumaş sadece puantiyede var..yani sırt yaslan kısımlar ve oturulan kısım canlı turkuaz üzeri küçükpuantiyeler...aslında çok şirin oluccak ama sankihem oturulan kısım hemde sırt kısmı puantiye olunca göz karmaşası yapar gözü yorar gibi geldi..halımı ve perdemi düz bişiyler bakarım böyle olursa....napayım sizce?
aynı kumaştan perde fon da yapılıyormuş...düz beyaz perde diktirip fon da yapsam ne şeker olur aslında...
ama karışık mı olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?