- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Maşallah Allah kabul etsin ve tekrarını nasib etsin inş.Tabi bize nasib etsin gitmeyikız ben hacıyım zaten ama tekrar olsun inşalllah.4aylık evli üstelik 3 aylık hamileyken eşimi bırakıp doktor olarak görevli gittim 2.5 ay kaldım.inşallah sanada nasip olsun.bizde seni sveiyoruz
herşey gelir geçer canım kendini çok üzüp zarar verme..bişey olmaz atlatırsın inşallah
Bende bende 40 beden olmak istiyorum.3lü rakamları görmek zor benim için.İri kemikliyim.Bende artık Tr ye gittiğimde alacam kıyafetbugün cocukları eşimebırakıp alışverişe çıktım.canımın sıkılacagını bile bile gittim.güyecek bişey kalmadı çalışıyor olmasamidare edecekler var ama olmuyor.zayıflayımda alayım demekten vazgectim daraltırırım zayıflarsam.ben 40 beden olmak istiyorum.
Maşallah yaa ne hamaratsın.Ecemavi sormuştum ama görmedin galiba.Arapça biliyormusun sen öğrendin miönümüzde 23 nisan var kızım programda sunucu bide halk oyunu var
sonrada arabistan genelindeki tüm türk okulları bahar şenliği için bizim okula gelecek benimde yatılı misafirlerim olacak bakalım hazırlık yapacağım inş mantı içli köfte su böreği
Bebiş olmasın angieracımbakalım inşallah kurtarırım. Daha vermem gereken çok kilo var.
Sıkıntım hala devam ediyor canım. Çözmeye çalışıyorum ama hala bir gelişme yok. Allah büyük bekliyorum bakalım...
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum ben çrş regl olmam gerektiği halde hala olmadım. Diyete bağlı bir şey olabilir mi? bir fikrin var mı bu konuda canım...
HAyırlı olsun aldıkların.Her geçen gün üzerinde genişlediğini gör inşallahzaman hızlı geçiyor aldım bişeyler..ama moralim cok bozuldu..istediklerimi alamadım.bu arada buraya nihayet ankarada çok uğradıgım magazada açılmış cok sevindim görünce..
küçük kelebeğimide çok görmek isterdim onun havası yeter
mutlaka kameraya alın da seyredelim
ayyy gurbetlik bazen çok gıcık ALLAH hayırlısını versinde çocukların çocukluklarını görmeden büyüyorlar
Teşekkür ederiz canım.Dün fırtınada nereleri gezdin sen öyle bakalım.Tv de kıyamet kopmuş gibi gösteriyor
canım dün dügün evine gittim bol olaraktan dolma sardım iki kocaman tencere lahana dolmasısanada günaydın bebembugün eşime kahvaltı hazırladım sonra dedim yatıyım allahım aşagıdakinin müzik sesi elertirik süpürgesinin sesi sinirim oynadı he kör şeytan dedi töbe töbe sabah sabah sinilerim oynadı yaw neyse kalktım artık evi halletmeden sizlere bakıyım dedim sonra pc kapatıcam ver elini dügün evi akşam anca 12 gibi girerim eve milleti doyur serviz yap bulaşıkları yıka vs eşimin adetleri var dügünden önce herkeze kadınlı erkekli yemek yemege geliyolar herkez aynı giyiniyo tşörtlerden tutunda eket ve yazmalara kadar milletin yüzünü görmeseniz tanımazsınız ay ne şeker oluyolar adet işte cumada kına var ona gidicez pazarda dügünümüz var gelini önce kaynanasına sonrada kendi evine götürüler nikahı kıyılır oyunlar oynanır gelin evinde sonra onları yanlız bırakılır her dügünde aklıma gelir çünkü bizim burda dügün salonu var orda evlendim her gittigimde aklıma evlendigim gün gelir rahmetli babacımın karsımda oturması bana tebessüm etmesi onu çok özledim ya kokusunu sıcaklıgını offki ne offf
Canım yaaa.Bende yeni evlenenleri görünce hatırlıyorum o günleri
Bu arada sen erkencisin tatlım senin hızına yetişmek mümkün mü.Ben iyice tembelleştim.Sabah en erken 8.30-9 da kalkıyorumyattıgım yeri bilemedim yane
sizlere layık olmaya çalışıyorum bebemseni ayakta alkışlıyorum.Maşallah diyelimde azmine nazar değmesin
Canım ya üzülme inş hakkında hayırlısı olur.Kadınlardan korkulur valla.Bende hep bu kadınlarla imtahan oldum hala da olmaya devam ediyorum.KAdınım ama kadınların eline yetki verince korkacaksın diyorum başkada bişey demiyorum
İyi eğlenceler tatlım.Nasıl bi gün bu yaa.Hep merak etmişimdir böyle şeyleri.Altın günü gibi birşey mi
Evett canım benim de her yanım kadınlarla çevrili 5 senedir 250 kızla aynı sınıfta olmanın tüm hocaların kadın olmasının azabını hep çektim hala da çekiyorumkız irkek yokmuydu irkek o kadar kızım içinde tüh
Selam kızlar. Yeni geldim evime. Okuldan sonra doktor randevum vardı. Çok yorgunum ve yapmam gereken çok iş var. Ev işleri malum hiç bitmiyor. Bir yandan da okulda yazılılar ödevler vs. hepsi biraraya geldi.
Kızım gelmeden toparlamam lazım.
Bugünkü yediklerimi yazayım sonra geçmişe bakıp döneceğim yine.
Dün en son akşam yemeğinden sonra 2 tane muz yedim. (Muzu çok seviyorum ama ardarda kaçamaklar canımı sıkıyor nasıl dur diyeceğim bilmiyorum. Dün akşam yediğim yetmedi biraz önce eve gelince de 2 tane yedim. Hadi yedin 1 tanesini 2. si neden???? Offff Offff.....)
Sabah: 2 Haşlanmış yumurta
Öğlen: Izgara köfte ve yoğurt
Akşam tavuk kızartıyorum fırında soslu yanına da yine yoğurt olacak. (Başka şey yemeden bitiririm umarım geceyi)ya yemicen yada sitem etmicem benim gibi adetim yakınya canım halley çekti 2 tane yedim sonrada sinirimden kendimi yedin neden yedim diye inan istifar etmek için parmak attım istifar ediyimde çıksın diye ama galip gelemedim giden gitti malesef
çok şükür canım dogurmadı gelin yarın işşallah bakıcezAlıntı yapıp cevaplayana kadar düşmüşüm netten. Ben de kopyaladım yazdıklarımı yapıştırıyorum (Tekrar yazmaya üşendim yaa..) Umarım düzgün çıkar
Salişim üzülme canım hocalar da destek olmuş bak sana eminim halledeceklerdir. Kadınlar böyle neden bilmem. Birbirlerinin kuyusunu kazarlar hep. Halbuki hemcins dayanışması yapmamız lazım. Ben güzel bir haber çıkacağını düşünüyorum nedense. Sen de içini ferah tut git yat dinlen.
Hayırdır doğacım kötü bir şey yoktur umarım..
Hoşgeldin canım... Ben de dukan diyeti yapıyorum 9 haftayı geçti. Sen de başlarsan birlikte destek oluruz burda. Başlamadan önce ben de bir tarih kararlaştırmıştım. Özellikle ilk başlangıçta çok dikkat etmek gerekiyor zamanla bir rutine giriyor zaten vücut alıştıkça....
Çooook haklsın canım ya. Aynen katılıyorum söylediklerine. Bundan önce okulda bir müdüremiz vardı sorma gitsin ne kapris ne eziyet. Müdür değişti de rahat ettik.
Halledecekler bak gör. hadi sen uyumaya artık. Dinlendir şu vücudunu ve beynini artık be güzelim.....
Sana iyi gezmeler.. Gün falan deyip bozma bak rejimi.....
Sana kolay gelsin paşammm... Akşam gelin doğuracak diye haber gelirmiş bir de bak sen o zman başını kaşıyacak vaktin kalacak mı....
Canım krebin içinde yumurta ve süt sorun değil. Ama içindeki un kelebekciğimin de dediği gibi beyaz un olmamamlı. Ben de krep yapıyorum ama yulaf kepeği kullanıyorum un yerine ve tavaya azıcık yağ damlatıp kağıt havluyula siliyorum yani sadece yapışmayacak kadar izi kalıyor yağın. (aslında seramik tavalar çıkmış yapışmayan ama hangi marka alayım karar vermediğimden alamadım hala) Kızıma ayrı kendime ayrı krep yapıyordum kızım benimkinin tadını daha çok sevdi ve o da onu yiyor. Yulaf kepeği çok sağlıklıymış sende türkiyeye gelince yulaf kepeği tam buğday unu çavdar unu kepekli un ne bulursan al götür onlarla yaparsın krebini. İçin rahat ederek yersin hem de...
Canım her artı kilo değildir. bazen su tutuyor vücut. Bir gün artı çıkarken ertesi gün 1 kg - çıkabiliyor. Bunlar normal şeyler. Aslında en iyisi haftada 1 defa tartılmak ama ben günde 10 kere tartılıyorum..
benim neden lesli teyzem yokBu arada leslie teyzeyle yaklaşık 12 dakika tempolu yürüdüm vee soonra hızımı alamadım 50 mekik çektim vee baktım yorulmadım yan bel çalıştım erisin artıkk şuu yağlarım
canım yaptım ben sayımımı bebempaşam canım dünün sayımı da sendeymiş....
o gün gece gelmiş paşam mesaj sayısı da 10 tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2582.html#post24162940sagol bebem seni ogluma alıcem
kız ben hacıyım zaten ama tekrar olsun inşalllah.4aylık evli üstelik 3 aylık hamileyken eşimi bırakıp doktor olarak görevli gittim 2.5 ay kaldım.inşallah sanada nasip olsun.bizde seni sveiyoruz
herşey gelir geçer canım kendini çok üzüp zarar verme..bişey olmaz atlatırsın inşallah
sıkma canını günü kurtarırsın sen..bu arada bir ara sıkıntım var demiştin halloldumu sorunun..
meşgul olsada insanın aklı burda kalıyor..
canım rabbim kabul etsin hacılıgını darısı işşalah bizlere olsun çok istiyorum o kutsal topraklara gitmek
yok işler çok yoğundu haafifledi birazAlıntı yapıp cevaplayana kadar düşmüşüm netten. Ben de kopyaladım yazdıklarımı yapıştırıyorum (Tekrar yazmaya üşendim yaa..) Umarım düzgün çıkar
Hayırdır doğacım kötü bir şey yoktur umarım..
[/COLOR]
Ben şimdi okula gidiyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız bugün.
Çoook güzel bir gün olsun hepiniz için....:80::80::80:
***7. TAKIM 253. ETAP***
SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(101/
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/
doga3 (95.6/
Angiera(85.2/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?