Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben bu kadının huyunu anladım artık biri geldimi bizi kötülesin tek derdi depresyona sokuyor adamı neler söyledi yine sinir şey

Bugüne ne kadar keyifle başlamıştım halbuki ne güzel 75dk yürüyüşümüde yaptım öğlen misafir geldi teyzemizin karnının şişliği indi

Maşallah Allah kabul etsin ve tekrarını nasib etsin inş.Tabi bize nasib etsin gitmeyi
Bende bende 40 beden olmak istiyorum.3lü rakamları görmek zor benim için.İri kemikliyim.Bende artık Tr ye gittiğimde alacam kıyafet
Maşallah yaa ne hamaratsın.Ecemavi sormuştum ama görmedin galiba.Arapça biliyormusun sen öğrendin mi

Bebiş olmasın angieracım
zaman hızlı geçiyor aldım bişeyler..ama moralim cok bozuldu..istediklerimi alamadım.bu arada buraya nihayet ankarada çok uğradıgım magazada açılmış cok sevindim görünce..
HAyırlı olsun aldıkların.Her geçen gün üzerinde genişlediğini gör inşallah

Oy oy yaramı deştin valla

slm kızlarr....bn geldimm...yorgunum..bugün merkeze kızımı kontrole götürdük dr a akşamüzeri çok şükür herşey yolunda...ve sonra dolaştık biraz ancak geldim eve....

menü...sabah...1 avuç badem 3 kuru kayısı
öğleyin 1 porsiyon taze fasulye...1 kase yogurt..2 salatalık...1 yumurtadan omlet..
akşam 5 adet köfte braz yogurt...
ve az öncee yaniii bu saatte bir avuç badem ve 2 kayısı yedim..nerdeyse 1 paket çkulata yicektim...ben böyleyim işte...tartı gğnğnğnn akşamı sapıtıyorummm

canlar çok yorgunum...gözlerim kapanıyor..gemişi okudum ama cvp yazamadım yarın telafi edicem...iyi geceler tatlı uykular...yarın umarım eksilerde uyanırız

***7. TAKIM 253. ETAP***

SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(101/
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/
doga3 (95.6/
Angiera(85.2/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

sevgililerim ben geldim bu saatte anca eve girebildim malum bugün erkenden dügün evine gitmiştim yaptıklarıma gelincede 1 çuval yufkayı yagladık ve ellerimizle parçaladık adetlerinde sogan ve kıymayda düşüyosunuz sonracıma 2 kere evi temizledim koca bulaşıgı 2 kere yıkadım millete hizmet ettim sofra kur kaldır bulaşık yıka dünyanın adamına salata yaptık allahım heryerim agrıyo inanın sırtım boynum belim bri ögleni ilkindiyi kıldım akşamı yassıyı kıılamadım halim yok oturrarak kılsam kabul olurmuki :44::44:neyse bir hafta tartılmadım yarın büyük gün kızlar benim gelinn 40 haftalık olucek yarın ntseye baglanıcak bakalım ne olucek işşallah zorla dogurtmazlar kızı yda sezeryana almazlar evimize yollarlar işşallah yarım 1de randevumuz var kadın dogumcuda sabahra telefon gelirse erkenden teyzeme gidicem malum yemek verildi temizlik beni bekler ordanda gelinle hastanede buluşucez gene yogun bir gün geçiricem bu tempoyla işşallah kilo vermişimdir

şimdi gelelim bana bugün ananasımı yedim yarım üstünede yeşil çay içtim orda yediklerimde karalahana dolamsı yedim saysısı bende kalsın sodamıda içtim 2 kaşık sütlaç 4 kaşık mercimek çorbası 3 kaşık bezelye ve nohut 3 kaşık yedim yeminle böregin tadına bile bakmadın kaynanam kızdı bir günden birey olmaz diye okadar iradeliyim yane azimliyim diyo ye kızım anne yarın tartı günüm var yok dinlemiyo dedimki sonra ona ben ne kadar çabuk kilo veririsem emelime okadar çabuk kavuşurum dedim sonra dedi sende haklısın dedi tabe haklıyım ben millet dediki allahın ne vermişsinmn kiloyu naıl verdin vs tabi gurulu birşekilde anlattım böle böle yaptım diye insanın nede hoşuna gidiyo yaw öyle demelerikızlar erken kalkıncxa allah nasip ederse yazarım kilomu olduda görünmezsem sonra hastaneye gidicezya olurda gelin dogurusa giremem haberiniz olsun şimdiden izin istiyorum sizden sonra demedi demeyin dua edinde sahglıklı bir şekilde alalım yavrumuzu teyzeleri inanın 4 gözle bekliyorum bebegimi dogsada saglıklısından kucagıma alsam koklasam yavrumu işşallah benimde olur günün birinde yavrularım

***7. TAKIM 253. ETAP***

SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/
doga3 (95.6/
Angiera(85.2/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/

SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/
doga3 (95.6/
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/

Ben şimdi okula gidiyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız bugün.

Çoook güzel bir gün olsun hepiniz için....
:80::80::80:

yok işler çok yoğundu haafifledi biraz
Ben şimdi okula gidiyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız bugün.

Çoook güzel bir gün olsun hepiniz için....
:80::80::80:

***7. TAKIM 253. ETAP***

SAPHIRA (83.6/
saferan (118,5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (92/
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/

gunaydin kizlaar....keyifleer nasiiil...net buldum damladiiiim....

dogaa ...sinav sonucu nasil oglaniin..yegenim 330 aldi...gayet iyi sevindik...ozel yetenek ainavlarina gircek ....ic mimarlik icin...

okadar tartılmama ragmen gene aynı rakam 88 adetin 24 canlar heryerimde şişti acaba verdimde şişliktenmi belli olmuyo allahım çıldırıcim:111::111aşa gülün suçu ney acaba ah ah ne moralim mozuldu yemek yesem içim yanmıcek neden ya aynı kilo ben en iyisi o dedigim diyete pazartesi başlıyım

bugün yiceklerim ananas ve yeşil çay kahvaltıda öglende haşlama yiyecegim akşamada allah kerim moralim çok bozuldu benim :99::99::99::99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…